Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
-
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
-
Мога ли да използвам физиологичен разтвор в носа по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изплащане на болнични и какви документи са необходими?
.
. тя ще разкаже подробноти като се включи може да сложи и снимки.
На мен миналия месец ми изписаха Прополин, което е същото и сега видях листовката - нищо не пише. Сега пък карам на Прополки - таблетки за смучене
АААААААААА Разбира се забравих, има снимки в албумчето при пловдивски срещи
И на мен ми е 4-ти ден днес, но главата продължава зверски да ме боли - ти за глава пиеш ли нещо ?
,
За мощността - забравила съм, но май на максимална мощност се пускаше за около 12 мин., но оттогава минаха 3 години и може да съм забравила, пък още не сме я извадили отново. Мисълта ми беше, че не би трябвало да имате проблем и с много стари микровълнови печки. 
!!! А иначе като направя равносметка - досега от видяното май в Айко има много хубав идбор и на кошари, и на трансформиращи се легла.
. Много по-гадният вариант ми остава като резерв триколка, на която всеки път да свалям предната гума и да я тътрузя с всякакви циркови изпълнения по релсите.