Мамо,ти не се сърди, а поредното ритниче от малкото АПРИЛче приеми

• 15 430
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Zdraveite i ot men! Barzo ozdraviavane na bolnite mami! Na men mnogo mi pomogna za garloto gargara ot kleeva tinktura(etanol+p4elen klei), no nastinkata be6e v samoto na4alo i se opazih. Ina4e tezi kapki ne se prepora4vat za bremenni i zatova pravih gargara,a ne gi pieh.

Brambar, i na men nai-mnogo mi dopada mag. na Blaga Blagoeva.Ot tam si biah kupila pola, pantalon i edna jiletka i po4ti cialata bremennost dosega izkarah s tiah.

V4era biah na pregled i mnogo se iznenadah kato mi kazaha 4e bebeto e zastanalo sedali6no. Nadiavam se skoro da se obarne normalno.Hi4 ne mi se 6te da me rejat, no Boja rabota...Samo da sme zdravi4ki i vsi4ko da mine normalno.
E, sorry 4e pi6a na latinica :oops:niamam si vse o6te BG foneti4na vka6ti.Leka i spokoina no6t ot men!

# 91
здравейте мамчета аз много бързам да си лягам че утре заминавам за варна и ще ставам в 05.30 да гоня автобус  Sad .

ще пиша най-рано на 31.01

ревюто мина добре. кена обра доста подаръци, аз нямах този късмет  Grinning. тя ще разкаже подробноти като се включи може да сложи и снимки.

лека вечер и болните да оздравявят

много ще ми липсвате

# 92
...E, sorry 4e pi6a na latinica :oops:niamam si vse o6te BG foneti4na vka6ti...
Ползвай КРЕДОР  Peace

Чакаме новини за ревюто  Flutter

# 93
  • Пловдив
mariah, Сигурна ли си, че клеевата тинктура не се препоръчава на бременни newsm78 На мен миналия месец ми изписаха Прополин, което е същото и сега видях листовката - нищо не пише. Сега пък карам на Прополки - таблетки за смучене newsm78

# 94
Момичета,знаете ли в Шейново има ли някъде Регистратура или Информация? Щото аз ходих и не видях. Къде бих могла да си запиша час за преглед при някой от докторите там. Не говоря за кабинета дето всички се извъртат. Разбрах,че някой от лекарите там имат частни приеми.

за килограми,моля да не се говори,аз съм "трупнала" 20 до тук. Лекарката яко ми се кара....

# 95
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Момичета, здравейте!
Днес за първи ден съм малко по-добре - такъв як грип ни друсаше сина ми и след това мен , че имах чувството че ще се мре. Сашо/сина ми / дигна темп. 40,1 само лежеше и стенеше милото - направо откачих покрай него. На следващия ден аз бях в същото безпомощно състояние- нямах сила да се дигна, просто едвам стигах до тоалетната и обратно в леглото. Добре че дойде мама да ми помага , да гледа детенце защото аз не мръднах цял ден от леглото- поддържах темп. 38 градуса цяло денонощие. Пиех парацетамол , но той почти не ми действаше, главата ме болеше яко и ми жужеше. В следващите два дина темп. нямах , но ми започна кашлица и много силна хрема , придружена с перманентно запушен нос. Днес ми е вече малко по-добре , но все пак е 4 ден от болестта.
Момичета пазете се , ака видите че някой е болен просто бягайте на 100 километра от него да не пострадате като мен . Много е гаден тоя грип .
Относно стерилизаторите за микровълнова искам да питам - понеже съм със много стар модел МВ фурна това има ли някакво значение . Понеже нямам представа - трябва ли да имам някаква програма за стерилизиране/на самата МВФ/ или я включваш все едно ще топлиш нещо.
Моля обяснете ми процедурата , като на блондинка.
Страх ме е да не го разваля нещо , иначе и аз се насочвам към този на Чико.
Относно къпането- сина ми го къпехме всяка вечер до около годинка . Той умираше от кеф пък и за нас беше приятно , защото от 18ч. натам той беше доста кисел до самото му заспиване и все за нещо плачеше , а докатого къпехме и правехме гимнастика след това само блажено гукаше. Мисля и сега така да процедирам. Стига разбира се да нямаме някакви медиц. ограничения.
Добре дошли на новите мами!

# 96
Здравейте момичета,
Вчера празника на бебето мина много добре,беше много интересно,забавно и добре мина купона.Манекенките бременлийки се представихме отлично,сякаш цял живот сме репетирали да дефилираме бременни.Имаше много смях по време на състезателните игри.първи тур беше ходене с книга на главата,целта е да не падне книгата.Втори тур надуване на два балона от тези най- малките(трудно надуващите се).И трети тур обикаляне на сцената с партньора, като между коремите ни има един балон.Първа награда беше количка Грако и я спечели една мама,която чака второто си детенце.Втора награда детски матрак и комплект за детско легло,спечелих аз.И трета и четвърта козметика Мустела,спечелиха мими81 и една мама мисля от февруарките.Кмета д-р Чомаков беше почетен гост и председател на журито, а журито бяха акушерки от АГ клиники в града.

# 97
 Joy АААААААААА Разбира се забравих, има снимки в албумчето при пловдивски срещи

# 98
Марта, аз бях по същия начин като теб  Tired И на мен ми е 4-ти ден днес, но главата продължава зверски да ме боли - ти за глава пиеш ли нещо ?
За стерилизатора - включва се все едно ще топлиш нещо на около 7-8 мин.
Ая, то хубаво да спим, само че аз хич не мога, боли ме глава и носът ми се запушва и ела да видиш как будувам...
Аз в понеделник трябва да съм при док, обаче реших да му звънна и да отложим за края на седмицата, за да се стабилизирам. Вчера по новините казаха, че се отменят всички женски консултации, заради грипа, някой знае ли повече ?
jjj, не се занимавай с регистратурата, че там е една лелка, дето само нервите ще ти скъса, намира се в дясно като влезнеш на главния вход ( не на двора, а в сградата ) едно като бутка. Но по-добре си избери при кой док да отидеш и направо звънни и го търси него, и вече акушерката му ще ти запише час, часове не записват на регистратурата.

# 99
Здравейте  preggo ,
Имам въпрос за стерилизаторите: колко са големи тези за микровълнова? Нашата е с обем 20 литра и сега като я гледам ми се струва малка и се замислих дали ще влезе стерилизатор в нея? newsm78
Хубав ден от мен!  Peace Болните да оздравяват бързо!  babydust7

# 100
Да, в СФ вече е обявена грипна епидемия също и са отменени консултации .Учениците все още не са спряни, аз чаках да чуя нещо за градините, но то това е от днес-вчера, ще видим в понеделник как ще е.Как се пазя ли-ми не се пазя.Няма как да се затворя вкъщи, на работа съм, но така или иначе ще си взимам резултатите в понеделник, а след около 2 седмици ще ми е официалният болничен, мога направо да си го пусна сега.Но...както казах-кел файда, щото детето вкъщи не мога да го държа, ходим и на пазар, в градинката-там пък е бъкато от болни, не ходещи на градина.Все тая.Чудя се-няма къде да се изолираме и да искаме.Тя каката ми е с доста силна имунна система, всички се тръшкаме вкъщи-тя здрава остава.Не можа и варицелата да хване сега за пореден път, хем имаше близък контакт с две деца в разстояние от 10 дена.Таткото никога не съм го изолирала, когато детето беше бебе, спяхме в една стая всички...но и не попмня дали е бил болен, то и той рядко клеква от нещо, но все пак-имал е няколко настинки да ги нарека, спали сме си заедно тогава...Аз просто пък съм маниячка на тема отворен прозорец и винаги проветрявам...
Съвет за стерилизаторите-измерете си микровелето от вътре, защото може да не ви се побере този на Чико....

# 101
Не се притеснявайте за стерилизаторите за микровълнова - моята е много, много стара и няма никакъв проблем, предвидени са! Simple Smile За мощността - забравила съм, но май на максимална мощност се пускаше за около 12 мин., но оттогава минаха 3 години и може да съм забравила, пък още не сме я извадили отново. Мисълта ми беше, че не би трябвало да имате проблем и с много стари микровълнови печки. Simple Smile
Пазете се! Това с кашлицата е много неприятно наистина, при мен се наложи и да пия антибиотик, а дъщеря ми лежа в болница Cry

# 102
  • София
Здравейте! Добре дошли на новете мами!
Как не се появи още някоя от Стрелбище!!!
За Овча купел - ако става дума за старата част - може нещо да се измисли. Аз по принцип съм оттам - там са родителите ми. Имаме къща. Планирам лятото в горещините да се оттегля там за през деня. Така бебето ще си спинка по цял ден на двора на въздух и шарена сянка.
Бръмбар, сигурно пералната е здрава, ако се експлоатра правилно, но аз на 2 пъти й видях сметката от мързел. Първият път метнах вътре една хладилна чанта да се пере - и гръмна бушона, а пералната едвам оцеля. Втория път - със завесата от банята - е тогава вече не само бушона се изключи, ами и цялата електроника на пералната изгоря. Добрата новина беше, че пералната има 3 години гаранция и ни смениха електронната платка с нова, като междувременно за периода в сервиза ни дадоха за временно ползване друга перална. Е - бях извадила пердето (с цената на световен потоп в кухнята), за да не се сетят , че вината е моя.
За стерилизатора - и аз реших да е за микровълнова. На Чико стават наистина за всички шишета, защото шишетата се слагат легнали. Докато на Авент са само за прави шишета, т.е. побират само техните си.
За легла, Bessy, - вчера бях в магазина на чико срещу София ленд - емаше доста прилични кошари по 162 лв. Същите ги гледах в Мадъркеър срещу Буда бар - бяха по 980 лв  #2gunfire!!! А иначе като направя равносметка - досега от видяното май в Айко има много хубав идбор и на кошари, и на трансформиращи се легла.
Купих си зимния брой на сп. Моята бременност - интересен е.
 Имам молба - ако някой някъде види количка с 4 гуми, които да са от най-големите възможни, независимо колко струва, моля да ме уведоми!!! При мен проблемът с количката се очерта да се дължи на релсите по стълбите във входа на блока. Само описаният тип колички стават ooooh!. Много по-гадният вариант ми остава като резерв триколка, на която всеки път да свалям предната гума и да я тътрузя с всякакви циркови изпълнения по релсите.

# 103
mariah, Сигурна ли си, че клеевата тинктура не се препоръчава на бременни newsm78 На мен миналия месец ми изписаха Прополин, което е същото и сега видях листовката - нищо не пише. Сега пък карам на Прополки - таблетки за смучене newsm78

Benitta, taka pi6e6e na listovkata kogato si kupih 6i6enceto, no predpolagam 4e e zaradi etanola, koeto si e spirt. Neznam dali Propolin e absolutno sa6toto, no ne mislia 4e triabva  da se pritesniava6 6tom sa ti go izpisali. Ina4e lekarstvo, v koeto ima propolis vinagi e efikasno za nastinki i ukrepvane na imunnata sistema. Wink
Aya, neznam kakvo e tova KREDOR :blush:qvno 6te se poma4a o6te dokato si nastroia azbukata Tired

# 104
  • Попово
мамета,
която от вас е виждала стерилизатор Чико за МВ може ли да даде някакви приблизителни размери, щото смятам да го поръчам от он-лайн магазин, а тук при мен няма къде да го видя...благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт