Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
-
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
-
Мога ли да използвам физиологичен разтвор в носа по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изплащане на болнични и какви документи са необходими?
. Ей болните мами, бързо да оздравявате
. Аз за сега съм добре, някакси успявам да се опазя здрава, с много чай и вит С профилактично, но работя с много хора, та да видим дали ще удържа до края. При мен ще е проблем ако се тръшна болна, защото няма и кой да ме "гледа"
, таткото не е в Сф, а и мойто семейство не е...и направо не ми се мисли какво ще правя.
. А според нея, е по добре поне 4-5м. ако имам кърма, да не давам нищо друго. Също така по нейно мнение стерилиратора не трябва да се използва по често от 1-2 пъти седмично (дори и при новородено) защото това пречило на създаването на добър имунитет на бебенцето. Та аз май ще оставя тази покупка за след събитието. Вие какво мислите?
Лятната ми количка беше с такова оранжево и не съм имала никакъв проблем заради това с мухите...по същият досаден начин се пъхаха и в синята количка на приятелката ми
Външният им вид обаче беше доста добър, а и материята много ми хареса. Казах, че не ми вдъхват доверие, защото навсякъде чета, че мамите си взимат колички за по 500-1000лв., а пък тези са около 200-300, не че аз бих дала повече за количка. Така че с ваша помощ май се спирам на тази марка.