Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
-
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
-
Мога ли да използвам физиологичен разтвор в носа по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изплащане на болнични и какви документи са необходими?
Направо не ти завиждам ,а и не ти пожелавам....
аз бях решила във Фемина да ходя на ФМ, ама май няма да мога да спазя датата, а евентуално в "Св София", към кой лекар да се ориентирам според вас?
, ама каквото дойде ве4е си го оби4ам, колежките ми ще правят залагане коя е познала според формата на корема ми, абе луда работа
иначе пак ми бълбука корема през нощта, явно бебо е нощтна птица от сега
важно е бебчето да е доносено и всичко да си има... 
Направих поща в абв 
Но и тя е за бой де. Как допуска това изобщо?
На лекцията бяхме с
Запознахме се и с
дано да е здравичка.
Но снимки ще сложа вероятно утре, че нещо ме боли главата и ми се мързелува.
Това къде сте го коментирали, че съм го пропуснала 
Определено се радвам на

Аз се боря все още- къде успешно, къде не...
Всички само ме карат да ям,коремът ми не бил голям, бебето трябвало да се храни, все едно го държа на диета. Но може би аз малко се паля повечко и се дърпам при подобни реакции.
благодаря за информацията и аз такава точно исках да си взема и точно поради същата причина - компактност