Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря таткото, който трябва да добавя?
-
Защо не мога да избера дата, която съответства на моя 35-дневен цикъл?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Jané и какви са техните цени?
-
Мога ли да използвам физиологичен разтвор в носа по време на бременност?
-
Какви са процедурите за изплащане на болнични и какви документи са необходими?
прати мъжа си да замени количката с друга, не може да не я заменят, да говори с шефове и заплаши с комисия на потребителите, и щом е така, пазарувай ти, мъжа да сяда на столче и чака в магазина.
И на мен не ми се правят скандали в магазина,но като каза че не искам нещо, мъжа трябва да се съобрази с мен, аз ще бутам тая количка все пак повече от него.Аз затова за женски неща пазарувам сама
, а когато му искам мнението тогава и той има думата , те мъжете не разбират от покупки,поне моя де.
Но мъжете са си такива... КОличката, пак се повтарям, не е толкова майтап, в крайна сметка главно ти ще я буташ и то всеки ден. Стискам палци да намерите подходящата

Ще я правя футболистка
И днес също, много е активна, не знам на какво се дължи
Даже през нощта не ми даде да спя на ляво
Аз му обяснявам, че това нещо не може да завива без да го натисна и повдигна, за да го завъртя цялото, а той ми демонстрира ТОЙ как може да го направи с едно движение. 

Преди малко говорих с GP и ми препоръча сироп Проспан за кашлицата (4 пъти на денонощие) и Виброцил капки или спрей за носа (от 4 до 6 пъти). За температурата Парацетамол (от 2 до мах 4 пъти на денонощие).
и аз отново се отдадох на разходки.