Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 187
  • 809
  •   1
Отговори
# 225
Какви таблетки имах в предвид

# 226
Съни, а как изглежда този прогестерон и как го пиеш? Аз уж съм със терилна и бистра урина, но днес ме боли ужасно пикочения мехур. Чак до течен аналгин стигнах, че съм на работа.

# 227
Има различни форми -спрей,капки,...Аз ползвам капсули,които пробивам и мажа венците.
На колко си години? Хипофункция на щитовидната?Аг проблеми?

# 228
Момичета вчера ходих на гинеколог,заради това зацапване..Ами няма кисти,миоми не се вижда,изрази съмнение,че може да е от уроинфекцията.Т.е не е..
Цитонамазка имам от преди 8 месеца и отрицателни Hpv., обаче възможно ли е да е нещо лошо..след като не е от цистита?

# 229
Как се разбра,че не е от цистита?

# 230
Момичета вчера ходих на гинеколог,заради това зацапване..Ами няма кисти,миоми не се вижда,изрази съмнение,че може да е от уроинфекцията.Т.е не е..
Цитонамазка имам от преди 8 месеца и отрицателни Hpv., обаче възможно ли е да е нещо лошо..след като не е от цистита?

Не е нещо лошо.
Пак ще кажа- за мен е хормонално.
При завишени нива на прогестерон примерно, се получва.Както и при друг дисбаланс на женските хормони.
Другото е- да е било от овулация примерно.На мен ми се случва.

# 231

Не е нещо лошо.
Пак ще кажа- за мен е хормонално.
При завишени нива на прогестерон примерно, се получва.Както и при друг дисбаланс на женските хормони.
Другото е- да е било от овулация примерно.На мен ми се случва.
От овулация не е, защото тя ми е след цикъл,но хормони може..на мен все ми се струва,че е възпаление от цистита..може от лекарствата?
Пиелосептил -а?

# 232
От възпалението на цистита напълно е възможно .
Лекарства ако си пила аспирин и подобни...

# 233
Моля ви някой ако е приемал , да изрази мнение за НИТРОКСОЛИН МИП 250?

# 234
Преди време съм пила,но моя опит с него,не знам по какъв начин би ти бил полезен.Пила съм го като опашка,но урината след 2 седмици ползване отчете ,че не върши работа,независимо ,че беше по антибиограма.Но на теб може да ти помогне,с различен имунен статус сме,причини за инфекцията и различни бактерии...

# 235
Благодаря ти. Имунитета ми е много спаднал. От 5 месеца съм плътно с антибиотици, 2 операции и 2 пълни упойки. Въпроса ми беше по-скоро относно това как се понася и дали има странични ефекти.

# 236
Чета предните теми(доста стари ) за цистита..косата ми настръхва.
Една жена две години се борила с антибиотици, всякакви,направили са й цистоскопия,възпалена лигавицата и са й разширили уретера..и се започнало с Ад-а..нямала бактерии, постоянно болки,след това 2-3 вида бактерии,венозни антибиотици и нищо,нищо не помага..
Как се живее така?
Моля ви кажете ми ,че има надежда,че има ремисии

# 237
Едва ли разширението на уретрата е без причина.Метод на лечение е при остатъчна урина,при обструкция,стеноза...

# 238
Има различни форми -спрей,капки,...Аз ползвам капсули,които пробивам и мажа венците.
На колко си години? Хипофункция на щитовидната?Аг проблеми?

Съни, на 48 съм. Оперирана съм от миома, но проблемите с цистита започнаха много преди това. За хипофункция скоро не съм изследвала. Преди хормоните ми бяха в норма.

# 239
Миомите  са си чист прогестеронов дефицит.При мен 2 пъти рязоха,на края махнаха матката и ме изпратиха,че решихме всички проблеми.Докато не се разрових за корена на проблема със закъснение.Но и никаква застраховка нямам ,че няма да образувам доброкачествено или злокачествено на яйчници или гърди.
А и над 40 г ,благодарение на намаляване не хормоните ,има такъв урологичен синдром.Има го в учебниците по аг,преподава се,но са малко аг -тата,които ще го диагностицират ,а и лекуват правилно.Това само като идея за насока за проблема.2 мес след операцията бях със стерилна урина,а болките и контракциите в него бяха ужасни.Преди оправданието беше ,че матката с образованието го притиска,а стана по-зле...

Общи условия

Активация на акаунт