Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 137
  • 809
  •   1
Отговори
# 135
За съжаление няма антибиотик , който да става и по двете антибиограми и за Стрептококи и за Е коли. Снощи пих един Монурал. Днес си е все същото. Даже имам едно парене отдолу и не разбирам уретер ли е или влагалището. Опитах се и днес да се добера до нефролог , но не стана. Чак другата седмица ще е. Аугментина на колко дни мога да го спра?

# 136
На 3-ти да се смени.
5-7-спре.

# 137
Здравейте!
Днес ми излезе стерилната урина.
Вече не е Ешерихия коли, Klebsiella излезе.
Как става това,как една изчезва,а идва друга?
На лекар чак в понеделник мога да ида.
Какво да правя сега? Пиелосептил да продължавам ли да пия?
Много съм отчаяна.
Като чета за тази бактерия се побърквам,навлиза в организма,води до...не ми се казва.

# 138
Здравейте!
Днес ми излезе стерилната урина.
Вече не е Ешерихия коли, Klebsiella излезе.
Как става това,как една изчезва,а идва друга?
На лекар чак в понеделник мога да ида.
Какво да правя сега? Пиелосептил да продължавам ли да пия?
Много съм отчаяна.
Като чета за тази бактерия се побърквам,навлиза в организма,води до...не ми се казва.
И аз недоумявам, как може един път една бактерия , след 3 дни друга, сега ако излезе трета и ще се гръмна вече! И няма нещо, което да се пие за всички.

# 139
Аз винаги съм била с Ешерихия, само веднъж се появи Клебсиела. Повторих изследването и пак излезе моята стара дружка.

# 140
Аз винаги съм била с Ешерихия, само веднъж се появи Клебсиела. Повторих изследването и пак излезе моята стара дружка.
Утре ще повторя изследването в друга лаборатория.
Голямо чакане по три дни!

# 141
Така се получава след прием на антибиотици, особено ако е продължителен.
Тези бактерии си ги има в нас, но средата е балансирана и са в определено съотношение полезни - вредни.
Когато се почнат антибиотици се нарушава тази среда, те избиват и полезните бактерии и после не се знае коя на къде ще тръгне.

# 142
Фурчи,те са близки,грам -,едно семейство,може и грешка в индентификацията да е.Може и от свойствата им за оцеляване да е .
Ти колко време си на фуролин и по колко? Преди него на какво беше?
Аз ще съм 2-ри ден днес на аб ,даже с по-силна криза съм...
Вервам,Лорита как сте?
Пандорина?

# 143
Съни, на кой антибиотик се спря? Какъв е този ужас? Аз кретам-на моменти съм ОК, на моменти имам някакви усещания и ме сграбчва паниката.

# 144
Фурчи,те са близки,грам -,едно семейство,може и грешка в индентификацията да е.Може и от свойствата им за оцеляване да е .
Ти колко време си на фуролин и по колко? Преди него на какво беше?
Аз ще съм 2-ри ден днес на аб ,даже с по-силна криза съм...
Вервам,Лорита как сте?
Пандорина?

Аз пих Монурал 1 ви,3ти,5ти,7ми,9ти ден
През това време ми беше назначен Пиелосептил 3*1 за 10 дни и сега го взимам веднъж,вечер...
От днес започнах да пия пробиотик за жени с червена боровинка,и ехинацея,астрагалус и гъба рейши уж за имунитета.Слагам и Макмирор..
Какво още не знам..вече съм за антидепресанти.
Стискам палци да ти отминава по-бързо...

# 145
Мерси.На теб -също.
Преди монурала нямаш ли друг антибиотик?
При хронични цистити с персистираща бактерия само лечение с монурал и пиелосептил в профилактични дози е слабо според мен.

# 146
Мерси.На теб -също.
Преди монурала нямаш ли друг антибиотик?
При хронични цистити с персистираща бактерия само лечение с монурал и пиелосептил в профилактични дози е слабо според мен.
В сегашното лечение нямам друг.
Преди това февруари,март ,май бях пила Уназин и два пъти Зинат..и нищо.
Искам да те питам,май направих грешка..
Ако съм си сложила таблетка Макмирор има ли смисъл утре да давам урина..ще бъде ли реален резултат..

# 147
Той има антибактериален и антимикотичен ефект,но мисля,че не касае е.коли.Но ако си пила пиелосептил,също може да заблуди.
Изчакай седмица ако можеш поне минимум.

# 148
Той има антибактериален и антимикотичен ефект,но мисля,че не касае е.коли.Но ако си пила пиелосептил,също може да заблуди.
Изчакай седмица ако можеш поне минимум.
Аз тази урина сега дадох,по времето в което пия Пиелосептил.Но ето,пак излезе Клебсиела.

# 149
Момичета, някой скоро да пътува до Гърция? Трябва ми гръцки фуролин Sad

Общи условия

Активация на акаунт