Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 186
  • 809
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,ако ида на цитонамазка  дали ще се вдигне групата,заради това,че имам бактерия?

# 196
Лори,боря се.Остана ми малко антибиотик ,а ме болят бъбреците и мехура.Но и ми съвпадна с времето за почивка от прогестерона,дано липсата му прави трудното.Утре го започвам и ще стане ясно
Ще поръчвам и метиленово синьо за инфекцията.Никой нищо не сподели,явно ще съм опитното зайче на темата.
Фурчи,ако бактерията я има и вагинално,което не е задължително.

# 197
Аз съм от малък град. Има лаборатория Рамус, Синево, Милаб и някакви местни. На коя от тези бихте се доверили?

# 198
Какво е това синьо и как се пие

# 199
Синево и Милаб!

# 200
Синево и Милаб!
[/quote
Да разбирам, че не сте доволни от Рамус, въпреки че ги носят другаде пробите в Пловдив или София? Последно време все там правя. А вие къде пускате?

# 201
От рак няма да търгне просто ей така, кръв.
Защо, когато има нещо особено, по-различно от обичайното, човек веднага казва РАК!
Има толкова много заболявания, някои даже са по-тежки.
fur4i, какъв цвят е кръвта, има супер много варианти, включително и механично нещо да си се наранила при бърсане?
Гарантирам ти, че не е рак, няма как, след като си била на уролог и гинеколог.

# 202
От рак няма да търгне просто ей така, кръв.
Защо, когато има нещо особено, по-различно от обичайното, човек веднага казва РАК!
Има толкова много заболявания, някои даже са по-тежки.
fur4i, какъв цвят е кръвта, има супер много варианти, включително и механично нещо да си се наранила при бърсане?
Гарантирам ти, че не е рак, няма как, след като си била на уролог и гинеколог.

Кръвта е нормално червена,не розова,не кафява... цитонамазка правих януари,а април си пусках и изследвания други и пак ме гледаха.В минимално количество е..не знам..
Специално аз съм повредена, защото преди няколко години ми сбъркаха диагноза и ми бяха казали рак.Оттогава живота ми се обърна и всяка болежка свързвам с този страх.Чиста хипохондрия!
Но съм патила много от лекари ,за това..

# 203
Казах ви , влезнах в болницата със пикаене на черна кръв. Правиха ми цистоскопия. Излезе силно възпаление на стената. Недай Боже , дано са огледали добре, че и аз като вас много се филмирам.

# 204
И на мен са ми бъркали диагноза с рак, искаха да ме оперират дори и по чиста случайност(на опериращия доктор почина баща и и се отложи), се измъкнах. Защото , след като отидох след това се бях оправила като "по чудо", по думи на лекарите.
От тогава имам едно на ум при кого ходя и винаги подлагам всичко на 2-ро и 3-то мнение.
По държавни болници почти не ходя, колкото и зле да звучи за нашите лекари.Добри са, но с тези условия на труд, претупват нещата почти винаги.Поне моят опит е такъв.

# 205
Ако не е секретно,на кой орган?
То това с частни и държавни е относителна история,още повече,че и на двете места работят едни и същи .

# 206
Ако не е секретно,на кой орган?
То това с частни и държавни е относителна история,още повече,че и на двете места работят едни и същи .

Да, ама тези, при които плащаш не малка сума, има по-голяма вероятност да искат пак да дойдеш Simple Smile
Те са и по-спокойни от към работа, не са толкова натоварени и напрегнати до смърт.
Аз не виня лекарите, не ме разбирай погрешно, имаме наистина страхотни специалисти, но системата ги довършва.
Както е с всичко останало...

За гърдите става дума.
Правя си кисти, които са малко по-специфични и масово , кварталните мамолози ги бъркат с по-сериозни неща.
И искат да ме оперират ВЕДНАГА.
Вече не се шашкам, свикнала съм, но като ми го казаха това нещо за пръв път на 18! съм ревала с дни.

# 207
Sun sea ,би ли ми казала коя беше нефроложката,от която си доволна в Пловдив?

# 208
Д-р Таня Костадинова.
И вече по-читав уролог намерих в Пловдив.
Vervam,при мен миналата година така ми изтряскаха,че няма метастази,но не е доброкачествено.
При гърдите -инпри мен излезе сега кисти и фиброми.Ще ги мъча с прогестерон и йод.

# 209
И аз бих искала да знам от кой нефролог сте доволни в Пловдив или Стара Загора. Аз съм от Хасково и тук няма почти никакви специалисти.
Таня Костадинова е нефрологът, нали? Би ли споделила Сън как третираш с прогестерон и йод? Мажеш ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт