Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 187
  • 809
  •   1
Отговори
# 210
    пази боже. Аз пих прогестерон дуфастон 6месеца и ми излезе киста и  ми я махаха с инжекция.
много ме е страх от хормони да се пият

# 211
Биоиндентичен прогестерон и дуфастон -гестаген,са крайно различни продукти,с различни ефекти.Биоиндентичния лекува рак,2-я го предизвиква .А защо се изписват гестагени,има достатъчно информация ,а и е близко до ума .

# 212
Преди имах ешерихия в вагинален секрет слагах флуомицин глобули защото не мога да пия антибиотик поради алергия. Днес на вагинален секрет излезе Enterococcus spp. Пия боровинки всякакви лекарства. Някой знае ли каква е сега тази бактерия ще се побъркам от притеснение.

# 213
Д-р Таня Костадинова.
И вече по-читав уролог намерих в Пловдив.
Vervam,при мен миналата година така ми изтряскаха,че няма метастази,но не е доброкачествено.
При гърдите -инпри мен излезе сега кисти и фиброми.Ще ги мъча с прогестерон и йод.

С кое те впечатли?
Т.е нещо по-специално ли ти назначи като лечение?
Аз изпих толкова антибиотици,не знам,какво могат вече да ми предпишат...и нищо не помага за бактерията..

# 214
Единствената,която ме докарва до стерилна урина ,включително и преди операция заради задръжка на урина в бъбреци и мехур,което автоматично ме превръщаше в инкубатор не на един вид бактерии,стигала съм до колонии от 3 различни вида
Имам дълго урологично досие с много уролози и нефролози в него,за да знам от позициите на времето кой къде ме е отвел.
Но не агитирам за нея.Всеки е свободен да си ходи и лекува както си желае,включително и във форум.Бшагодарение на този форум,достигнах и до най-добрия пластичен уролог в света и с една операция сложи край на 14 години серийни операции.
Няколко страници назад писах,че над 10 години,всеки месец по 10-14 дни бях на антибиотик и ефект никакъв.Те не само да се изписват безраборно,но е от значение последователността,дозирането,продължителността.Моите ежемесечни курсове,нищо не направиха ..В съседната тема оперирани деца с уропроблеми,стоят 1-2 години без прекъсване на уроантисептил,и забравят за бактериите си .

# 215
Единствената,която ме докарва до стерилна урина ,включително и преди операция заради задръжка на урина в бъбреци и мехур,което автоматично ме превръщаше в инкубатор не на един вид бактерии,стигала съм до колонии от 3 различни вида
Имам дълго урологично досие с много уролози и нефролози в него,за да знам от позициите на времето кой къде ме е отвел.
Но не агитирам за нея.Всеки е свободен да си ходи и лекува както си желае,включително и във форум.Бшагодарение на този форум,достигнах и до най-добрия пластичен уролог в света и с една операция сложи край на 14 години серийни операции.
Няколко страници назад писах,че над 10 години,всеки месец по 10-14 дни бях на антибиотик и ефект никакъв.Те не само да се изписват безраборно,но е от значение последователността,дозирането,продължителността.Моите ежемесечни курсове,нищо не направиха ..В съседната тема оперирани деца с уропроблеми,стоят 1-2 години без прекъсване на уроантисептил,и забравят за бактериите си .
И до Пловдив отивам,тука надежда много няма.
Пиелосептил води ли се уроантисептик?
И дали действа с натрупване, защото аз го пих 3*1 и сега 1 вечер ,но файда още не виждам.

# 216
Да,може и да не видиш.
Той е опашка след антибиотик или се започва в съвсем различна доза.И се проверява след 10-14 дена ( когато се пие по 1 ) дали бактерия е резистентен на него.
Няма никакъв смисъл да го пиеш,няма какво да натрупа.

# 217

Поне са симптоми,защото безсимптомни те  правят големите бели.

От два месеца нямам никакви симптоми, а съм с E.coli...Предписаха ми антибиотик за 8-ми път от началото на тази година, но поради страничните ефекти от минали лечения на своя глава реших просто да не го приемам. Не знам колко правилно съм постъпила...До какво може да доведе неизлекуваната безсимптомна инфекция?

# 218
Тази вечер бях на лекар. Изписаха ми Ципринол 2*1 за седем дни и после нитроксолин мип форте. Може ли мнение за този препарат. Притеснява ме нещо, какво е химиотерапевтик?

# 219
Колко време и в каква доза е нитроксолина?

# 220
Съни, този прогестерон от лекар ли е изписан? И как влияе на цистита? Аз мисля да си вземаа пиелосептил. Сега съм със стерилна урина, но каква е схемата?

# 221
Колко време и в каква доза е нитроксолина?
Нитроксолин 10 дни 3*1. Пили ли сте го? Притеснява ме това лекарство. Има ли странични ефекти? Как ви действа?

# 222
Лори,само назначих си го след операция и поредната загуба на орган без да се търси причина( тук се изписват противозачатъчни и куп ненужни и причиняващи вреда медикаменти).А и 2 мес след нея без със свръхактивен пикочен мехур ( стерилна урина)-илачите,които изписват за това,повече в този живот не бих пила и отвратителна мигрена,неповлияваща се от обезболяващи.Прогестеронови рецептори има и във венци и в пикочен мехур,на тях се дължат урологичните проблеми в пери - и менопаузата .Още на другия станах без главоболие и до 2 седмици мехура се успокои.Аз и на 20 г съм имала естрогенова доминантност .Достатъчно неща ми съсипа .Най-вероятно е допълвала и подпомагала урологичните ми проблеми.

# 223
Какъв е този прогестерон който взема

# 224
Имам показания,доказани с изследвания.Не го пия ей така.

Общи условия

Активация на акаунт