Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 37 996
  • 804
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, някой имал ли е Ешерихия, която е провокирала сериозно кървене в урината. Говоря за урина с цвета на кръв!
Съответно как я е лекувал.

Знаете ли в българия в коя аптека мога да поръчам Нитрофорантоин?

# 781
С аб по ангибиограма ,с венозно начало и дълъг курс.
В тази ,поне преди :
https://eruditabg.com/?pid=93&NewsID=706&highlight=%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82
Аз си поръчвам пиелосептил от турски сайт.

# 782
Здравейте, някой имал ли е Ешерихия, която е провокирала сериозно кървене в урината. Говоря за урина с цвета на кръв!

Тук препродават по 25-35 лв. Пиелосептил, закупен от Турция за около 4 лв. Той е Нитрофорантоин. Аз го купувах по интернета, но последно поръчах на една жена, която ходи в Турция на пазар.

# 783

Аз буквално пикаех черна кръв. Приеха ме в болница и ми направиха цистоскопия. Лекуваха ме с два вида венозни антибиотици ,противогъбично , конакион и пробиотик. Не ми направиха изследване за вида бактерия ,а директно ме лекуваха. Като излезнах си направих сама антибиограма пих още един антибиотик и нитроксолин мип форте един месец. След това с месеци пих пробиотик червена боровинка и д Успех!
Сега ме е страх да си направя изследване на урината имам чувството че пак ще намерят нещо.

# 784
Здравейте! При мен така и не излезе бактерия или някакво отклонение от нормата, отдадоха го на стрес... Забелязвам вече няколко месеца нещо мнооого странно - честите позиви за уриниране (няма болка, няма парене, няма жълт цвят, няма миризма - нищо, само чести позиви), са винаги 5-10 дни преди месечния цикъл. Това е единствения общ и траен и симптоп и то не е всеки месец, а само в някои. Дали при някоя дама е забелязала нещо подобно? Благодаря предварително!

# 785
Момичета, напомням, че има нова тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1622768

# 786
Момичета, има ли някоя, излекувала Клебсиела. От 8 месеца не се махa, три антибиотика по 7 дена/ изписани от Нефролог/.
Сега отново антибиотик, като този път ЛЛ каза 10 дена. Ако трябва и 14 ще пия, само да се махне.
Моля, споделете.

# 787
Здравейте,момичета. Имам питане за вашите половинки. Моя съпруг за послвдните три месеца за втори път май е с цистит. Миналия път беше след операция за херния и си мислех,че е лепнал от болницата,но сега онзи ден докато бяхме интимни получи дискомфорт и ден след това ми се оплака,че има кървави нишки в урината,понякога лек сърбеж и тежест в края на уринирането. Пуснахме обикновена и стерилна урина.На обикновената излизат 2-4 левкоцита и 15-17 еритроцита,но бактерия не се вижда. Чакаме и стерилната и се надяваме там да се покаже какво е. Мина преглед при уролог нищо не се виждало притеснително,но му е казал да си изчака стерилната урина и да пусне и еякулат. Много се притенявам за кървавите нишки,защото при мен никога не е имало. Прочетох в интернет и много се притеснитех. Моля да споделите дали сте имали кървави нишки и коя бактерия се е появила. Преди три месеца лекуваше ектеробактер клоаце.

# 788
popovausmivka, да не би има някое камъче или пясък, който излиза и дразни уретрата.

# 789
popovausmivka, да не би има някое камъче или пясък, който излиза и дразни уретрата.

Ми показанията в урината говорили пак за инфекция,а и оплакванията си бият на там. ЛЛ му е казала,че сега цистита бил просто по-лек.При мен винаги урината е била червена,а при него са нишки,но на показанията си пише 15-17 еритроцита.Той преди 5 години 7 месеца лекуваше различна бактерия в еякулата и тогава го третираха като хроничен простатит. Чудя се просто вече… и дали пак няма да е месеци лечение.

# 790
popovausmivka, някога имах урина с примес на кръвта. Било е полип на уретра. Обикновено тя кърви и от полипа има и нишки..... Но те изследванията ще покажат по-точно.

# 791
popovausmivka, някога имах урина с примес на кръвта. Било е полип на уретра. Обикновено тя кърви и от полипа има и нишки..... Но те изследванията ще покажат по-точно.

На ехограф ли се вижда или ?
При него чакаме стерилната и утре ще пуска и другото.

# 792

Не се вижда. На мен ми правиха уретроскопия, понеже направих всички изследвания и нищо не намираха, та предположиха, че някое камъче почна да излиза и е застанало в уретрата и я дразни или полип. Оказа се полип.

# 793

Не се вижда. На мен ми правиха уретроскопия, понеже направих всички изследвания и нищо не намираха, та предположиха, че някое камъче почна да излиза и е застанало в уретрата и я дразни или полип. Оказа се полип.

Гледах,че се вижда и на ехото. При него вече два дни няма никакви оплаквания. Ще видим какво ще се покаже на изследванията. При теб не спираше така ли ?

# 794
  • На брега на реката
Момичета, има нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт