Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 37 948
  • 804
  •   1
Отговори
# 795
popovausmivka , за да има кръв от възпаление, предизвикано от бактерии, инфекция, би трябвало и левкоцити да са по-високи, Затова си мисля, че я пясък дразни, я камъче, я полип.

# 796
Да,урината е чиста и сега чакаме еякулата. Всичко мина за два дни и вече няма оплаквания.

# 797
Момичета, Христос Воскресе!
Можете ли да препоръчате уролог или гинеколог (чета, че почти няма урогинеколози) за преглед на уретрата и взимане на уретрален секрет? Всички други посявки (урина, вагинален секрет, цервикален) са чисти, вкл. за уреа-, микоплазма, хламиди, гонорея и т.н. Камъни не се виждат в бъбреците, обикновената урина и ПКК са в норма с незначително увеличение на ЦРП от 10, което според нефролога може да е заради активната ми уртикария. Боцкането при пишкане продължава, по-точно в края на уринирането, и си мисля, че уролог най-добре да ме види. Нефрологът у дерматовенерологът (Рачева) смятат, че не съм за тях. Напипвам сякаш леко подути тъканите под входа на уретрата, но може и да си внушавам вече.

# 798
Рачева не успя ли са вземе уретрален секрет? Иначе всеки АГ би следвало да ви вземе. Със сигурност знам, че д-р Щерева взима, може да опитате при нея!

# 799
На етапа, на който бях при нея, не се предполагаше, че би имало нужда. Предпочитам да е специалист, който би могъл и да се произнесе за състоянието на жлезите, мисля, че това е извън компетенциите на Рачева.

# 800
Някой има ли телефон на доц. Любомирова, нефролог от болница Света Анна?
Или пони да знае в гои дни от колко до колко и кйде точно преглежда?

# 801
  • На брега на реката
Заповядай,

# 802
# 803
Някой има ли телефон на доц. Любомирова, нефролог от болница Света Анна?
Или пони да знае в гои дни от колко до колко и кйде точно преглежда?
Моля да ме извините за правописните грешки! Наложи се да пиша бързо и въобще не съм ги видяла. Сега чак ме хвана срам.

# 804
Здравейте, моля за съвет
Правя хронични инфекции вече 7 месеца

Всичко започна, след лечение с Д@ксиц@кл@н 3 курса и направих дисбиоза на червата. От тогава постоянно имам или Ешерихи коли във влагалищен секрет, лекувам нея появява се Ентеробактер, после се появи Клебсиела бяхме семейно в болница и на венозен АБ 7 дни бяхме добре след него  и отново се започна с парене, болка ниско долу  и тежест в мехура.
Неоренал, Бисептол,всякакви неща сме пили в големи дози за опашка и все пак , като ги спрем се започва отначало.
Много изморително , изнервящо и безкрайно ми се струва всичко и някак…… безнадеждно вече……
Ще се оправим ли някога не искам постоянно да пия АБ защото така никога няма да възстановя червата и вагиналната флора. Пия пробиотици х 100 билиона, интестинал мукоза и какво ли още известно и все пак този коловоз на зарази не спира……..
Бебето ни също се роди преждевременно и почина по тази причина от неуспешно овладяване …….
Моля за съвети и как наистина да се спасим 🙏
Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт