Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 159
  • 809
  •   1
Отговори
# 795
popovausmivka , за да има кръв от възпаление, предизвикано от бактерии, инфекция, би трябвало и левкоцити да са по-високи, Затова си мисля, че я пясък дразни, я камъче, я полип.

# 796
Да,урината е чиста и сега чакаме еякулата. Всичко мина за два дни и вече няма оплаквания.

# 797
Момичета, Христос Воскресе!
Можете ли да препоръчате уролог или гинеколог (чета, че почти няма урогинеколози) за преглед на уретрата и взимане на уретрален секрет? Всички други посявки (урина, вагинален секрет, цервикален) са чисти, вкл. за уреа-, микоплазма, хламиди, гонорея и т.н. Камъни не се виждат в бъбреците, обикновената урина и ПКК са в норма с незначително увеличение на ЦРП от 10, което според нефролога може да е заради активната ми уртикария. Боцкането при пишкане продължава, по-точно в края на уринирането, и си мисля, че уролог най-добре да ме види. Нефрологът у дерматовенерологът (Рачева) смятат, че не съм за тях. Напипвам сякаш леко подути тъканите под входа на уретрата, но може и да си внушавам вече.

# 798
Рачева не успя ли са вземе уретрален секрет? Иначе всеки АГ би следвало да ви вземе. Със сигурност знам, че д-р Щерева взима, може да опитате при нея!

# 799
На етапа, на който бях при нея, не се предполагаше, че би имало нужда. Предпочитам да е специалист, който би могъл и да се произнесе за състоянието на жлезите, мисля, че това е извън компетенциите на Рачева.

# 800
Някой има ли телефон на доц. Любомирова, нефролог от болница Света Анна?
Или пони да знае в гои дни от колко до колко и кйде точно преглежда?

# 801
  • На брега на реката
Заповядай,

# 802
# 803
Някой има ли телефон на доц. Любомирова, нефролог от болница Света Анна?
Или пони да знае в гои дни от колко до колко и кйде точно преглежда?
Моля да ме извините за правописните грешки! Наложи се да пиша бързо и въобще не съм ги видяла. Сега чак ме хвана срам.

# 804
Здравейте, моля за съвет
Правя хронични инфекции вече 7 месеца

Всичко започна, след лечение с Д@ксиц@кл@н 3 курса и направих дисбиоза на червата. От тогава постоянно имам или Ешерихи коли във влагалищен секрет, лекувам нея появява се Ентеробактер, после се появи Клебсиела бяхме семейно в болница и на венозен АБ 7 дни бяхме добре след него  и отново се започна с парене, болка ниско долу  и тежест в мехура.
Неоренал, Бисептол,всякакви неща сме пили в големи дози за опашка и все пак , като ги спрем се започва отначало.
Много изморително , изнервящо и безкрайно ми се струва всичко и някак…… безнадеждно вече……
Ще се оправим ли някога не искам постоянно да пия АБ защото така никога няма да възстановя червата и вагиналната флора. Пия пробиотици х 100 билиона, интестинал мукоза и какво ли още известно и все пак този коловоз на зарази не спира……..
Бебето ни също се роди преждевременно и почина по тази причина от неуспешно овладяване …….
Моля за съвети и как наистина да се спасим 🙏
Благодаря ви

# 805
Здравейте, имам нужда от Помощ!
Съпругът ми е с уроинфекция от 8 години, причинена от ешерихия коли. Изпил е АБ с тировете. Полза никаква!
Някой дали е успял да се отърве от тази гад? Има ли лечение?
Вече сме в безизходица! Обиколи всички уролози в област Варна и нефролози също. Това лято лежа в нефрология и урология, там му правих ТУР. След това всичко започна отначало, дори е по-зле.
Докторите си го прехвърлят.
Моля за мнения!

# 806
  • София
Ако е с Е. коли, а не И други бактерии,  курс с Д-маноза. По-миналата година оправих така мъжа на майка ми, който до лаваж беше стигнал, зверски инфекции, температури, всичко това усложнено от основното му заболяване Множествена склероза. За първи път от години имаше чиста урокултура, майка ми не можеше да повярва на очите си.

# 807
Ако е с Е. коли, а не И други бактерии,  курс с Д-маноза. По-миналата година оправих така мъжа на майка ми, който до лаваж беше стигнал, зверски инфекции, температури, всичко това усложнено от основното му заболяване Множествена склероза. За първи път от години имаше чиста урокултура, майка ми не можеше да повярва на очите си.
По колко мг Д маноза? Заедно с АБ ли беше и за колко време?

# 808
  • София
Без АБ. Само д-маноза, 1 месец беше курсът, както бе по предписание на самата опаковка. Доза не мога да дам, не помня, но си беше стандартната терапия. Марката беше случайна - каквото намери майка ми в държавата, където бяха. Мисля, че беше на сашета. Аз тук съм ползвала и капсули, пак върши работа. Но само за Ешерихия коли.

# 809
Без АБ. Само д-маноза, 1 месец беше курсът, както бе по предписание на самата опаковка. Доза не мога да дам, не помня, но си беше стандартната терапия. Марката беше случайна - каквото намери майка ми в държавата, където бяха. Мисля, че беше на сашета. Аз тук съм ползвала и капсули, пак върши работа. Но само за Ешерихия коли.
Пил е и Д-маноза и повечето препарати в аптеките за Ешерихия коли /да тази бактерия излиза на урокултурата /.
В момента вче не може да уринира без Фурантрил. Не знам, към кого да се обърна, какво да направя?
Месеци наред пи ваксина срещу бактерията и резултата е същия.

Общи условия

Активация на акаунт