Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 848
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
супер си е цикорията, тотален убиец на желание за сладко
в детска възраст я беряхме за билки по ‘пионерско поръчение’ и аз късно разбрах за какво давам 12 лв
шарпи, не бери билки там, където минават коли

# 226
супер си е цикорията, тотален убиец на желание за сладко
в детска възраст я беряхме за билки по ‘пионерско поръчение’ и аз късно разбрах за какво давам 12 лв
шарпи, не бери билки там, където минават коли
Не знаех, че убива желанието за сладко, поне при мен няма такъв убиец. Но наистина се озадачих като видях, че това е цикория. Мислих, че е някакво екзотично растение.

# 227
То и коли и улични кучета правят някакви нещица Grinning

# 228
То и коли и улични кучета правят някакви нещица Grinning
Я, не ми разваляй бизнеса!!! 😡

# 229
Ей ме нА (вдясно):

🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 23:16 от Анонимен

# 230
тя нали Елора изкатери витошата днес 😛
да си кажа, цикория няма там
девойки, билки се берат до еньовден, айде във високите родопи може още малко за бял равнец и кантарион

# 231
Ама ич не знаех как изглежда цикорията, нито пък съм гледала.
Много не съм по цветята Grinning

Херзи, тя цикорията има инулин, значи правилно си го джурим.
Иначе на чайче би имало и други ползи предполагам.

# 232
П.с. Още са ми пред очите бисквитките. Добре, че тоя пич живее в София, щото щях да влизам с взлом у тях...
Не се притеснявай! Ако опънеш палатката около блока, като правя нещо подобно, няма да има нужда да влизаш със взлом, аз сама ще ти донеса...😁 За цветето е така,  ама те в Кауфланд "научните" имена само слагат. Аз много му се зарадвах, даже двечки взех, че те са мънички. Много са сладки.🥰 За Лидъл и Кауфланд е така, понякога вечер има сериозни намаления. Невинаги правят намаления в неделя обаче. В Лидъл редовно оглеждам "клошарските"😆 щандове- често намирам там месо, сирена и т.н.
Елора, има вгх в овесените трици, но не знам доколко се усвояват. За ВЦ със сигурност имат ефект.😉
Аз днес си направих крачките по магазините.😃 Ходих "набързо" за някои неща, а покрай тях и други взех.😅 Накрая си харесах едни сандали за тренинг/намалени/, бях взела другата чанта, а вътре имало малко пари. Връщах се до нас и после пак до Кауфланд като бързоходец, че да не ми отмъкне някой единствения чифт!😆 Но важното е, че ги взех😍, много са удобни:
Скрит текст:

Вечерята беше маринована херинга, маслини и чушки с извара и рикота:

*Чушките бяха по 25 ст./кг в Кауфланд, като се върнах за сандалите.🙂

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 14:24 от dolce miele

# 233
В Княжево е пълно с цикория. За какво се използва?
Тези плодови бомби са брутални. Много ми харесаха, но ако ги направя ще ги изям всичките. Та по-добре да се въздържа.

# 234
Добро утро! ☕

Скрит текст:
скокнах в 5 и до сега чоплих из градината. Пуснах моите приятелки, кокошките да тичат из двора и си направих едно кафе с гледка към изгрев и боров аромат 😊

Ще изпишете темата, а аз сега отивам да наваксвам 🤭

Вадя виртуалния тефтер и записвам на Sharpy хапчетата 👍От както съм на режима, видимо съм намалила задържането на вода… Но и съм инат, ям си солено.. да тръгнат децатата на у-ще и градина и ще си сложамярка и на солта🤔

За вените бяхте коментирали.. понеже съм си пускала тест за мутации/тромбофилия.. за мен лично АСЕ мутацията е виновна за слабата венозна стенаи нарущения обмен там течности/клетъчни стени и чудеса..

Скрит текст:
наскоро фб ми завъртя ено клипче и коментираха келтска сол🤔мн интересни неща изчетах за нея.. ще си поръчам да я пробвам нея.. ако някой има отзив, ще се радвам да сподели

За среща на по торта 😅ако има кантар-контрол на входа, аз директно ще отпадна 🤪🤪🤪 Но ако има алтернатива със снимки b4/after.. има шанс да докажа промяната

Направихме един културно-исторически тур и на финала рЕзко спряхме до едни дини край пътя и натоварихме 10 бройки по моя заповед 🫣🫣 признавам, предстои прегрешение с диня, но.. не мога да устоя

Tays ми дава надежда, че със салати може да подобря пх на урината 👍Пърженото също доста отпадна от лятното меню.. Както се казва, изследванията (наесен) ще покажат 🤭

Да ви кажа, децата отказват купешки сладолед 🤭🤭не им харесва, ядат домашния с банана и ММ донесе фунийки, та си става още по- готин за хапване.. На бисквита-сандвич не съм пробвала все още, защото фунийките смениха плана хаха

Кето сиренките веднъж седмично ги правя- мн са подходящи за залъгване н а желанието за нещо “хлебно”.. Последния път мацнах свинска мас/ вместо кр масло и понеже беше малко, капнах и зехтин.. еми, станаха си пушка Simple Smile 1чсложих и ленене о семе, 1/2 от сместа беше +чия.. уж за двцата без, че да не им хрупа..

Тая жега..направо му убива апетита.. намирам спсение в таратора..между яденето - айрян 🤭🤭Предстоят 42градус в сеяда 🤨дано не събера границите пак🤨🤨

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 07:32 от fotokod

# 235
Днес се измерих, вече съм 63. Бързо си връщам килата, че и още отгоре.
Ама пък съм издутааа като плондир в корема. Ще идва онзи след 3-4 дни.
И скоро от качествените, но стандартни торти, няма да опитам. Малко рестрикция трябва.

# 236
Моят цикъл закъснява заради жегите явно. В събота трябваше да дойде 🤧 така ме мъчи така, просто не е истина. И физически и емоционално не се чувствам добре 😕

# 237
Жегите всички ни объркват, то това е прекалено просто. И моят цикъл подрани, поне е само с един ден, друга година по това време и с повечко се е случвало. Този път е и по-оскъден, а със сигурност не съм обезводнена. Лоча си вода по цял ден, в повечето от нея и електролити има.
Вчера пък осъмнах и с херпес над устата. Не мога да се сетя за случай да съм имала без да съм болна. Ще го припиша и това на жегите. То при такива температури кое ли да ни е наред...
След малко пак си грабвам шишето под мишница и почвам да снова нагоре-надолу, естествено за навън говоря.

# 238
Чудя се да правя ли фаст днес, като ще ми идва и сигурно съм някое кило нагоре. Сутринта не се мерих. То имах още 1.5 да сваля от тия от морето. Има ли изобщо смисъл да е сега, или да си чакам да дойде и да свърши?

# 239
Важно е да прецениш ти самата във форма ли си за този фаст или не си ОК- имаш ли главоболие, напрегната ли си. Индивидуално е при всеки. Аз съм фаствала дори по време на МЦ- боляла ме е глава, друг път- не. Все пак по-добре БЕЗ дълги фаствания тогава. Вчера бях планирала да си хапна, но нямах апетит и реших директно да направя фаст. Бях повече жадна от гладна.

Общи условия

Активация на акаунт