Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Моят обяд беше миш- маш. Докато са хрупкави и млади чушките. Обаче си добавих кубчета филе и кубчета кашкавал, че и крема сирене. Че иначе ми е постно това ястие и бързо огладнявам. Нямам снимка, защото знаете как изглежда 😎.

Знаете ли какво замислям , но не знам дали и кога ще действам. Да направя солена торта с блат от яйца, спанак, брашна от нашите , да го разрежа, или два да са, и по средата и отгоре маскарпоне, крема сирене, заквасена сметана, майонеза и украса с маслини и други неща, като омажа отвсякъде. Дали ще ми се получи ?
Долче , м ?

# 211
Тайс, ще ти се получи. И в моя тефтер съм си записвала нещо подобно.😅 Единствено трябва да докараш подходяща консистенция на "блатовете", друго не виждам как може да се обърка.😃 А можеш и да направиш солената торта с гофрети.😉

# 212
О, с гофрети , супер, те поне ми стават . Ми само разрези на торти са ми в главата, като гледам вашите 😋. И се сетих, че навремето правехме за предястие палачинкова торта с руска салата .
Та като се въртя, поне да ям на воля после.
Ето тези малинови неща, дето Шарпи ги показа, ако са ми количество, ще ги изям. А, линд или не, все е занимание опасно 😎🥳

# 213
Гофрети щях да предложа и аз, а и най-лесно звучи, аз нали съм по мързеливите рецепти Grinning

# 214
Аз утре мисля фаст да правя, но май ще ми дойде и ще го проваля 😂

# 215
Снощи късно му отпуснах края, ядох нещо забранено и затова днес съм на фаст. Не съм гладна, но съм чувала и при болест, че е хубаво дори да не се яде.
Тайс, много добре звучи солена торта със спанак и сирена- хем вкусно, хем режимно.
Долче, така и не се научих да ям бекон. След прекарания ковид нищо пушено не понасям, а много обичах немските кренвирши. 🥴 Утре съм си замислила любимите пържени яйца с масло, домати със сол и малко кашкавал. Обожавам в тези жеги сандвич от слайсове домат, кашкавал, може и разтопен и шарена сол върху него. 🤤 Размечтах се, явно огладнявам вече. 😬

# 216
Нани, неприятно.🤗 Аз неведнъж съм казвала, че мога да мина на всякакъв режим откъм вкусове- всичко харесвам значи...е, без главички, мозъци, езици и черва...😅
Вижте на какво се натъкнах в Кауфланд😅, естествено че го взех...🥰 Семпервивум са го кръстили, бебе е, но ще порасне:

# 217
Прибрах се преди час и нещо.
Лифта не работеше, та фанах пътеки някакви без цел и посока, накрая реших до Бай Кръстьо да отида. Пет пъти си сменях решението Grinning
Видях пътеката дето ходи до Симеоново. Другия път. И на кабинковия лифт трябва да отида, че там не съм се возила. Като се кача на последната ще ходя където ми видат очите.
Видях сърничка. Или може би елен. Не знам, вече не помня имаше ли това нещо рога. То  как да го снимаш, търчи като изоглаво. Помислих, че го гони вълк или мечка. И тамън го помислих и ми изкача едно хъски, а те мясат на вълци. За миг сърцето се разхлопа, ама после видях хора и си викам, то тяхното куче.

Иначе вчерашните курабийки ги направих по-различни. Сложих извара, ама забравих смлените ядки.
Не са лоши. Обаче сложих на око /ръснах/ овесени трици.
Хора, прибрах се и
Скрит текст:
родих Joy
Всъщност овесените трици имат ли влияние в/у инсулина.
Де да знам дали да не ръсна в чията утре малко.
Обаче имам спомен, че и друг път съм яла овесени трици киснати във вода. Ама без ефект.
Може би има значение да са топлинно обработени!
Обаче хора, одъртявам. Имаше си леко изкачване, ама не знам отвикнала ли съм, та си ми беше изморително. Или цигарките ми пречат. Ама се справям де. И една щека имах, та помогна. Слава на щеките.

# 218
цигарките и липсата на тренинг ти пречат
малка си още да се измъкваш с ‘одъртях’

триците освен вредното, изхвърлят и полезното
това от Дюкан го знам
не прекалявай с тях

# 219
Аз да се пробвам, ама не мина Joy
Начи работим си върху цигарите, ама и повече тая година ще ходя.
Трябва. Миналата нищо не направих заради ремонта.
А по-миналата ми беше по-лесно, а не е като да не съм пушила.
Абе едно е силови и кростренажор, ама планина явно си е друг вид тренинг.
Ще го имам предвид това за триците. Не сложих много. Максимум на цялото количество - 2 супени лъжици, горе долу. Просто ръснах малко. Може и по-малко да е.
Или пък да е било от чията, тоз път повече сложих.

# 220
Семпервивум е "научното" име на Дебелеца. Едно и също е. В някои райони му казват и Бабин квас.
Обаче хора, одъртявам. Имаше си леко изкачване, ама не знам отвикнала ли съм, та си ми беше изморително. Или цигарките ми пречат. Ама се справям де. И една щека имах, та помогна. Слава на щеките.
Цъ. Не е от одъртяването. От тренинг на крака е. Едно от предимствата на многото клекове, които правя. При изкачване нямам никакъв проблем. Преди да почна да ги правя обаче, имах огромен проблем. Аз също съм пушач иначе, знаеш.
Аз тази вечер си довърших манджата от пиле с патладжани, гъби и чушки и отделно си направих и броколи на фраера. Моя човек се обади, че нямало да се връщат тая вечер. Утре или вдругиден. Нещели да идват на жегата. Trollface Баси капризите, майна! А ма ха. И аз неща, ама ей на, пържа се.
Сутринта рано-рано прибягах до Лидл още докато беше около 30 градуса. И честно казано вече неделите задължително ще ходя. Пускат брутални промоции. Днес взех броколито за 0,99 лв/кг. Взех 4 глави. Отделно взех патладжани на 1,29 лв/кг. Едно потниче пак намалено и самотно останало ХС размер та го грабнах. Много феерично и лекичко. Други разни режийни неща - мляко, сирене, кашкавал и такива работи.
Изненада ме преди малко МЦ - дойде ми с 3 дни по-рано. Ама то в тея жеги, баси аномалиите. Гледах одеве прогнозата за времето - в четръртък го дават 27 градуса. От 42 на 27, ще има градушки сто про!

# 221
Оф, и аз съм се издула като прасе.
Иначе го чакам в петък или събота.
Може и жегите да влияят.
Ама пък не мога като теб по 400 клека.

# 222
Недей се напъвай с 400. Поне 100 дневно прави. 2 серии по 50 , или 3х35. но поне 100 дневно. Аз от личен опит казвам, че много ми "заякнаха" краката, благодарение на това. Много по-издръжливи ми станаха.
Не правя и аз по 400 де. Правя макс по 300. Единствено съм имала инцидентно случаи да докарам до 500, но това наистина е било инцидентно.

# 223
Принципно си правя. Ама 5-6 серии по 20.
Но има дни си давам почивка.

# 224
Кво ми щукна да питам чичо Гугъл що е то цикория..  ми то с тоя троскот е пълно около базата на фирмата бре, хора! Цели поляни има.

Утре взимам кофите и почвам цикоробер! Глей къв инулинопроизводител ше стана! За форума отстъпка -20 процента 😆😆😆
П.с. Още са ми пред очите бисквитките. Добре, че тоя пич живее в София, щото щях да влизам с взлом у тях...

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 22:39 от sharpy

Общи условия

Активация на акаунт