Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 717
  • 744
  •   2
Отговори
# 360
Ураганче, имаш прекрасно слънчево излъчване! Шарпи, много хубав прякор ти е сложила! Blush Винаги съм искала къдрава коса! Стягането в тялото ти е осезаемо. Вкарай и упражнения с гири за гърди, ефективни са много. И аз като теб се боря с кожата по краката и целулита, но както са казали "важното е да сме живи и здрави". В тази група сме за здравето, за да можем да се радваме на живота пълноценно. Hug
Мале, Шарпи, то като баничка станало и доматките на фона.... Мамма-миа! Heart Eyes

# 361
Аз лично с плуването не целя отслабване (47-48 кила съм), а стягане на мускули.

Нани и Ураганче, хубави жени сте! Flowers Hibiscus

# 362
Аз лично с плуването не целя отслабване (47-48 кила съм), а стягане на мускули.
Много скоро ще дойде Wink

# 363
Ураганката, много строго се съдиш. Хубава, млада жена си. На първата снимка ми се струва, че горнището ти е голямо ... или не си го пристегнала достатъчно. На втората си супер!

# 364
Благодаря ви!
Аз съм си приела недостатъците в тялото и не ги крия. Това е положението😂
Сега няма да обуя прашки със сигурност 😂

# 365
Прашки... от преди много години ми е останал в главата един лаф от някъде тук из форума. Потребителката заяви че благодарение на глобалното затопляне, вече не изглеждала добре по прашки Joy
Хареса ми, вече и аз това набеждавам. Тогава май бански обсъждаха де, а аз такова нещо не слагам, ама все пак да си имам оправдание и аз Grinning

# 366
Офтопик
Скрит текст:
По повод прашките един лаф - едно време, за да видиш дупе - разтваряш гащи, сега за да видиш гащи - разтваряш дупе.

# 367
То такъв тип бельо много отдавна не ми е по вкуса. За бански пък съвсем не ми е.

Ядох една консерва риба тон с половин краставица на обяд и вече вия😂😂

Идвам с рецепта на Валерия. Изглежда много сполучлива

# 368
Нани, Ураганче, супер сте! Ама строго се съдите, да знаете...🙃
Ураганче, и аз мисля, че първото горнище не е твоето...или поне аз с подобен модел горнище се деформирам.☺️ Аз пак по предишния ти маникюр се загледах...😁
Елора, аз цял живот "плувах" така като жабка, по гръб винаги съм можела да стоя по водата, много обичам. За истинското плуване опитвах, опитвах, но не ставаше. Е, миналата година ми се получи случайно и вече мога.😆 Номерът бил да си отпуснеш тялото...
 Ако ще си говорим за стрии, аз имам, откакто се помня, вероятно откакто съм била на около 10 г (на гърдите даже имам оттогава)...Не си помням кожата без. Оттогава напълняване, отслабване- не са мръднали като количество, просто при отслабване стават визуално по-малки. Целулитът и дупките от едновремешните инжекции (където нямам целулит😅) са по-видими от стриите.
Днес съм с още повече мускулна треска. Ама цялостно.😅 На прасците от бързото ходене. Обаче на корем, вътрешни бедра, дупе, кръст, гръб, рамене, ръце и пръсти със сигурност е от пеперудката.😅😅 Реших в неделя малко повече повторения да направя, защото нали...нещо ми беше много лесно, климатикът работеше и ми беше кеф. Е, и ефективно е било!😆 Обаче след няколко дни чакам МЦ, а често имам болки в кръст, корем, бедра няколко дни преди това и сега не съм съвсем сигурна дали в тези области усещанията ми са само от мускулната треска.☺️ Отделно, че днес целулитът ми в задната част на бедрата е много видим (това вече е ПМС със сигурност)🤪. Аз на левия крак имам повече целулит и си го виждам ясно.
Nevermoresleep, така е.🤣 Аз никога не съм имала желание да слагам прашки на плажа.😅
Шарпи, то по същество си е подобно на рецепта за кето хлебче с хуск, нормално е така и да изглежда.😅
Ураганче, защо яде толкова малко?🤔 Тези палачинки съм ги правила, но аз тиквички не цедя от водата им. Ако има нужда, добавям съвсем малко режимно брашно, но стават и без него.
Аз досега съм на кафе с mct, сметана, цейлонска канела и сол и 100 мл кефир.❤ Не съм гладна и дори не съм мислила каква ще е вечерята...
Момичета, на първи август е пълнолунието, да знаете. В 21:33 ч, ако ми е вярно календарчето от някакъв вестник. Часът ще го проверя пак де, за всеки случай...🙂

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 23:16 от dolce miele

# 369
Олеле, чак сега си дадох сметка, че val micheva, която аз следвам, всъщност е Валерия, за която Шарпи писа. Тъкмо щях да напиша, че кулинарните инфлуенсъри си крадат рецептите, а то ставало въпрос за едно и също лице 🤭

# 370
Ейй, толкова лошо ми стана изведнъж. Викам леле, какво става? Имам чувството, че захарта ми се срина, ама я измерих като се прибрах. Нормална си е.

Явно ме удари много лошо жегата и отделно от глад..

# 371
Ураганче и аз съм като теб в краката, а клекове правя от 2019.
Ама не спирам.
Оф, прасците ме болят от Бай ви Кръстьо Grinning
Ще се нацапотя с нещо да помасажирам.

Жегата може силата да ти вземе, то не е задължително кз.
Стойте си на сянка. От утре малко ще захлади, пък в четвъртък ще вадим дебелите дрехи.

Долче, ако се отпусна, няма ли да потъна?

И аз прашки не нося. Нещо да ми влиза там м/у цепката не ми е ок хич. Ама има жени търпят.
Веднъж сложих и само подърпвах, дразнеше ме и ги фърлих.

# 372
Аз па ги бях обула с ластика отдолу, парчето -  на хълбока. Такъв ад беше, че това ми беше първото и последно кифлеене с прашки 😫🤣

# 373
Абе хора, леко страничен въпрос.
Този обрив според вас какво може да значи?
Скрит текст:
Това е на свивката на лакътя, от вътрешната страна.
Понякога го получавам, рядко, но се случва.
Да не би нещо с кръвта?
Да не би от чията да съм разредила, знам ли.
Преди три дни на другата ръка към мишницата на нежната част.
Не боли, не сърби.

# 374
Същите ми излизат под мишниците, но сърбят. Особено лятото от пот, дезодорант и претъркване.

Общи условия

Активация на акаунт