Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 767
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Може ли да си се протъркала? Да се е опирала тази част на ръката до нещо? Чанта?

# 376
  • София
Уфф, и аз съм така с прашките 😂, то пък и едно имееее имат 😀, тука сме се събрали все лика-прилика 😀
Hurricane~, може да е рязкото спадане на КЗ , макар и това да е нормалната й стойност , преди това да е била висока и внезапният спад причинява същите симптоми като при ниска КЗ, това съм чела тук.
Елора, и аз мисля, че е някак обрив свързан с топлината, запотяването или контакт с изкуствена материя.

# 377
Елора, на мен също ми изглежда протрито. Понякога нося тежки торби на свивката на лакътя, на рамо и става така. Намажи с бепантен или хепарин крем.
Долче, моят ляв крак също е по-зле откъм целулит и имам брич, ама там бабуната е осезаема. 😅
По идея на Ураганчето днес менюто е кюфтенца с доматен сос, но само за ММ. Стана ми навик един ден да ям, на следващия да пропусна и не изпитвам драматичен глад. Дори тренирам без проблем.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 20:51 от Анонимен

# 378
Не ми се вярва Ураганчето чак толкова да е вдигнала КЗ с това оскъдно меню...😉
Елора, на мен на сгъвките на лактите, откакто е горещо, ми излизат червени петна.🤪 Явно много се потя там и малко да се изпотя и да са ми сгънати ръцете и така става, кожата там е доста нежна...Започнах да слагам стик дезодорант и петната/сърбящото изчезна.🙂 Да не си се одрала в планината нещо?🤔🤔
Нани, страхотни кюфтенца!😘

# 379
Долче, може и да не ти е много по-зле мускулната треска а просто от това време на месеца така да я усещаш. Прагът на болка не е един и същ, точно в дните преди цикъл сме си по-чувствителни към всякакви неразположения.

# 380
Не е одрано, личи си.
Това и на краката се е случвало да излиза. Примерно на по нежните части, вътрешна страна на бедрата.
Може наистина от пот да е. То днес се скапах. Ама пък с рокля чистих и с рокля тренирах. Не съм носила торби.

Мануна, само под мишници не са излизали, но си права. Понякога са ме сърбяли.

# 381
Натка, няма начин да е от това.🙂 Имам мускулна треска и на врата, на дланите...🤣

# 382
Ейй, толкова лошо ми стана изведнъж. Викам леле, какво става? Имам чувството, че захарта ми се срина, ама я измерих като се прибрах. Нормална си е.

Явно ме удари много лошо жегата и отделно от глад..
А кръвното измери ли си? Аз онзи ден бях така, чак се подпирах по стените да стигна до кисело мляко и да сложа 1 сл сол в него Confused
След това ходих да меря кръвно (след около 40 мин, че не можех да ходя) и ето на:
Скрит текст:
Гривната напоследък ми мери много нисък пулс, но не съм го свързала с жегите. Пак ще се ходи при док Confused

# 383
Абе от тия жеги е.

# 384
Елора, да не е от планка? Може и да не схващам мястото, ама ми се струва възможно. Аз го правя директно на килима и не ми е кеф на лактите.

# 385
Поздрави от Сахара Майна!
След малко ще чета назад!

# 386
Не съм мерила кръвно. Може би, защото в офиса бях на хладно с климатик и после рязко ме удари жегата. Отделно оскъдния обяд и той си е казал думата.

Вечерях пица с моцарелено тесто, шунка и едам отгоре 😂 Намазана е с домашна лютеница без захар.

Нещо още ме ръчка за ядене, което е странното. Може би заради МЦ🤦

# 387
Аз планка на постелката за фитнес го правя, но слагам и възглавничката под ръчичките, щото съм принцеса Joy

Шарпи, прибирай се вкъщи на хладно момиче.

# 388
Aз хапнах таратор с повечко зехтин и сурови слънчогледови семки (от лампата изглежда жълт😅):

Имаше и сардини с херинга, маслини и сосче от зехтин и ябълков оцет. И 50 мл студено прясно мляко (реших да си направя фрапето с мляко този път).

# 389
Абе хора, леко страничен въпрос.
Този обрив според вас какво може да значи?
Скрит текст:
Това е на свивката на лакътя, от вътрешната страна.
Понякога го получавам, рядко, но се случва.
Да не би нещо с кръвта?
Да не би от чията да съм разредила, знам ли.
Преди три дни на другата ръка към мишницата на нежната част.
Не боли, не сърби.
Алергична реакция вероятно. А може и да е от жегите. Ако си носила нещо на ръката и си се потила, понякога се получава така.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 20:16 от Nevermoresleep

Общи условия

Активация на акаунт