Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Е една бисквитка да ти е проблема, на фона на това как хапваш друг път ❤️ Екстра си си😂 Добре, че не е била с косъм. Както мен веднъж една колежка ме почерпи с домашни бисквити. Бяха големи уговорки да взема, накрая косъм вътре 🤢🤢🤢 И сега като се сещам пак ми се повдига. Не ме питайте как се скатах за да не го изям косъма 🤦
Ох, и на мен ми се е случвало. Отвратително е! Да е купешко иди-дойди, ама като е домашно и човека пред теб, да се чудиш как да не повърнеш без да те видят.

# 436
Точно, че не вървеше да й го кажа и седях и леко похапвах отстрани на косъма и накрая избягах в другия офис и го изхвърлих. Направо 🤢🤢🤢🤢🤢 Да си е моя косъм, или на майка ми ще го преживея, но някакви чужди 🤢🤢🤢 Не че и моя си ще изям, но чак толкова гадно няма да ми стане 😂

# 437
Вярно е, че с фастове коремът се прибира, ама краци и дупе- тц. Другата седмица ще ходя на изследвания, но без натоварване с глюкоза, а само КЗ, холестерол, разни хормони и т.н. Трябва ли да е по-разтоварващо храненето, както писахте по-рано относно бобови и т.н. или не играе роля при измерване на КЗ?
Скрит текст:
Такъв стрес преживях преди малко… Мерих блуза в една пробна, показах се на майка ми и си зарязах телефона там. Прибрах се и търся телефон… Нямааа… Обратно беж към магазина, една баба се беше видяла в чудо защо звъни тоз телефон, а то мъжът ми включил алармата за изгубен телефон. Намерих го, но получих адско сърцебиене, хем от бързане, хем от страх…

# 438
Леле, добре, че си си го намерила. Каква е тази аларма, не съм чувала досега.

# 439
А аз бях на дегустация на обяд, цяла маса с ястия за изпробване. Поне че половината неща бяха с чушки, патладжани, скариди... та изкушенията за мен не бяха много, наядох се със салати общо взето Grinning Ни хляб, ни картоф, общо взето нережимно беше дето опитах по една вилица ризото и някакъв много интересно съчетан качамак. Ама пък качамак с трюфел ако не бях го опитала, щях сигурно да го сънувам Joy
Не ви знам как оцелявате в Пловдив и по другите по-горещи места, аз вече сили нямам за нищо. Мотах се и навън доста днес, да не помислите че цял ден ястия съм дегустирала Grinning

# 440
Фотокод, маратонките са туристически, саломан.
Стари, ама вършат работа.
То е ясно, че като не съм всяка седмица и не съм тренирана.

Шарпии, къде събираш толкоз храна, не ми го побира акъла Joy

Стела, ти инулина купи ли? Доволна ли си?
Или пък да не би да бъркам потребителя пак Joy

Ураганче, ако е купешка и има косъм ми е гадно. Ако аз съм готвила и има, не ми пука.
То си е мой косъм.Joy
Иначе една позната въобще не се свени като има косъм и да не го яде.
Така една колежка донесла някакви неща и тя взима това с косъм. Ами не е длъжна. Каза само, че има косъм и няма да яде. Не го счита за обидно, готвачката да мисли другия път шапчица да слага.

Нани, при мен първите фастове имаха ефект за корем. После много слабо.
И пълнолунието последните 3 месеца го изпускам, все мц. И този пак.

# 441
Шарпии, къде събираш толкоз храна, не ми го побира акъла Joy
Аз съм като Алф - имам 8 стомаха. Лошото при тези случаи е, че на количеството, което ям, мога и още. Просто се спирам. Понякога и аз се чудя какъв е тоя моя корем. Хората хапнат 3 залъка и ох, преядох. Аз след 3 пържоли мога да сгъна още 2. Леко плашещо си е.

# 442
Леле, добре, че си си го намерила. Каква е тази аларма, не съм чувала досега.
Скрит текст:
Освен да си следиш телефона, можеш и да виждаш къде са други хора от семейството, ако се свържеш с тях чрез тази апликация. Така всъщност ММ ми звъни, когато телефонът ми не е с включен звук, а съм го хвърлила някъде. В случая и видя къде съм го забравила.

# 443
Е какво толкова е изяла Шарпи? Не сте ме виждали мен с режимни продукти. Ето например сега вечерята.

Зад кадър има суджук  половин подкова. В своя защита ще кажа, че и кюфтета и той са от магазин за месо 😂

Шарпи, как го готвиш този китайски микс? Аз г задуших с масло.

# 444
Аз намерих в Била страхотен суджук за скара.  Днес го изпекох но на фурната и със самата от розови домати . Е просто няма такъв вкус. Храната е изключително вкусна тук.  Чак се замислям да живея в България. Просто тази храна и климат тук са страхотни .
Днес ядох обаче и торта млечна с крем. Само тук я има в Неделя сладкарници. Просто е уникална. Нямаше как да я пропусна. После имах голямо препускане по магазините направо я изразходих сигурна съм. Много горещ ден и във Варна днес 45 градуса ми показа че е а в колата по едно време показа 50 градуса 😃
Добре че има бриз та се ядва. Обаче утре към Габрово само си представям каква пещ ще е там 🌞

# 445
В Габрово лятото е по-поносимо, живях там до преди година и в момента ми липсва точно по тази линия...
А и за утре прогнозата е за съществено захлаждане, чакам го вече като рожден ден Joy
За храната си права че е по-хубава тук... Но останалото не е толкова готино когато не си турист.

# 446
Дара, на Българска ферма ли беше суджукът.
Много харесвам тяхното месо в Билла, ама нещо намалиха доставките, тъкмо бях станала редовен билец 😀

# 447
Препоръчайте добър ендокринолог в София. Мисля да отида за тази хипофункция. Очевидно моята лекарка няма да ми изпише хормон.

# 448
Препоръчайте добър ендокринолог в София. Мисля да отида за тази хипофункция. Очевидно моята лекарка няма да ми изпише хормон.
По тая причина само седя и събирам мнения, всеки си препоръчва негов, от който е доволен. Направо каталог съм спретнала и не смея да отида никъде. Затова и не препоръчвам, че знам ли и аз къде ще те пратя. Откакто харесана от мен изписа на приятелка статини, вече не смея и на доктор да отида.
Питай в темата за добър ендокринолог в София, аз я следя. Най- много отзиви има за Начев и Асьов, последният го харесах веднъж от телевизора, стори ми се много компетентен, а млад, но в супердок има часове чак за октомври. Следя ги разни, са са ми налични , че и забравям .
Ако намериш свестен, сподели, моля те

# 449
Е какво толкова е изяла Шарпи? Не сте ме виждали мен с режимни продукти. Ето например сега вечерята.

Зад кадър има суджук  половин подкова. В своя защита ще кажа, че и кюфтета и той са от магазин за месо 😂

Шарпи, как го готвиш този китайски микс? Аз г задуших с масло.
Ураганче, да, само масло слагам и цопкам микса. Нищо друго.
Храната ти е екстра.
Аз днес се мразя, много ядох, много!
Не ща да виждам храна 3 дена, ама знам че утре стане ли 1 на обяд и ще я търся. Най-мразя чувството "устата иска, корема не може" Днес съм точно така. Мога да изям цяло прасе. Корема ще ми се пръсне, но на устата ми е гладно. Пфу!

Общи условия

Активация на акаунт