Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Шарпи, спокойно! Пред и по време на МЦ можем да изядем света… И аз ядох днес повече и от ММ. Аз съм лакома и чревоугодник. Утре пак фаст + след малко тренировка. Чакам си МЦ, но нещо го няма. Карам го по-леко и фриволно откъм храна тази седмица. 🥴

# 451
Видях в супердок много добри отзиви за една докторка, мисля да отида при нея, пък ще видим. Дано остана доволна. 😁

# 452
Обриви по краката ми излязоха вчера вечерта. Плюски, сърби, ужас.
Мазах с пантенол, ментолов и салицилов спирт. Сега е добре, но е червено. Ще мажа с фенистил. Намерих си в шкафа. Удържах и не купих антихистамин, защото ми пресъхва устата сутрин от това нещо.
От препаратите е, три вида ползвах за прозореца.

А мц го чакам в петък, но реших се днес на фаст, че скоро не съм.
Отпуснала съм се и на правя толкова често. Мисля да си водя записки кога правя моя си фаст, пък дано се стегна.

# 453
Аз ще вечерям чушки , пълнени с извара, яйца и малко хуск във фрайера.

За пръв път правя така, дано да не са безвусни

# 454
Супер изглеждат Таис.

Ехо, пловдивчанките! Късметлийки!
Вижте каква сладкарница имало там
https://instagram.com/patisserie_blueberry?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Кето торти има, изглеждат уникално 😳

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 21:13 от Hurricane~

# 455
Лошо ми стана от зелената с няколко вида крем. Припадам и колабирам Joy
И още хубави намерих, но спирам, защото фаствам и като ги гледам ми се мърсува.

Шарпиии, тук захладня вече. А при теб?

# 456
Шарпиии, тук захладня вече. А при теб?
Тук никакви изгледи на разхлаждане. Дори се появи някакъв лек вятър, който е толкова врял, че то още по задушно става. Стоя си на климатика и тва е. Одеве излязох на терасата да пуша една цигара само. Ми тя цигарата сама се запали. Нямах нужда от запалка.😅
Ураганче, имай милост, молЪ тЪ!!!

# 457
Този път други хора са за бой! 😜

# 458
Оф, ще дойде, споко. Четох преди малко. В цялата страна се очаква това нещо. И много силни ветрове също.
Тук в съседния квартал имало градушка.
В моя се размина. Но като заваля от толкова дни суша замириса гадно, ама пък сега изчезна тая смрад.

# 459
Този път други хора са за бой! 😜
🤓🤓

# 460
Долче, обу удобните сандали и забегна! 🧐 Или готви нова рецепта, или разпъва пеперудата! 😋

# 461
Ураганче, коя е докторката, за която си видяла отзиви? Междудругото аз вече не вярвам на супердок, защото не слагат негативните отзиви, а само позитивните...

# 462
Отидох аз днес на ендокринолог с моя инсулин (48 на 120 мин, споменавам го като най-голяма отклонение на обременяването) и си ми даде глюкофаж и Иногинол. Ми не искам, честно казано. Та ще се почудя малко...до тогава съм много стриктна и още вода свалям.

# 463
Долче, обу удобните сандали и забегна! 🧐 Или готви нова рецепта, или разпъва пеперудата! 😋
Ха ха, позна за рецептата!😝 Макар че не е съвсем нова...С пеперудката кротувам вече втори ден заради мускулната треска.🙈
Чакам МЦ, днес нямах апетит и храната беше кафе и извара със заквасена сметана и малко сурови тиквени семки и кайсиеви ядки (общо 30 грама). Чак сега стигам до темата, че много четох онлайн за ЩЖ и за други работи, подрязвах каланхое (голям кеф било😁), садих босилек...🙂
Обаче реших да импровизирам с шоко лавите- долната част част е 2/3 от сместа за лавите (почти същата), сложих по едно кето бонбонче Рафаело в средата, а отгоре сложих останалата 1/3 смес за лавите+  малко извара и още едно яйце. След печенето кокосовият бонбон се беше размекнал, тъмната част беше като брауни, а по-светлата беше почти като суфле, по-мекичка и пухкава:

Скрит текст:

Рецептата- базовата за шоко лавите (50 грама масло, 50 грама шоколад, 1 яйце и 1 ванилия)+ 20 грама кокосово брашно и лъжичка бакпулвер (на око). С 2/3 от тази смес покрих дъната на силиконовите формички. Боцнах по един кето бонбон Рафаело (но ако нямах, щях да сложа примерно крема сирене+ кокосови стърготини), а отгоре допълних с останалата 1/3 шоколадова смес+ 60 грама извара и още 1 яйце.

Детето беше много щастливо.😃
Нани, радвам се, че си си намерила телефона! Браво, 42 ч фаст!🙂
Тайс, чудно изглеждат чушките!🥰
Дара, друго е на родна земя, нали?🙂
Ураганче, ужасно е това с космите. Особено по-късите, които не се виждат обикновено, но се усещат...🤪 Аз задължително съм с вързана коса, когато приготвям неща като торта, бисквити и др., ръкавите нагоре, слагам и престилка и си мия ръцете по много пъти...Обаче няма спасение, когато мъж с космати ръце меси пица...🤪
Добре че не знам къде точно са тези кето сладкарници в Пловдив! И без това имам толкова идеи в главата...😅😇
Шарпи, аз пък реших, че си изяла двойно на това, което описваш.😃 Поне бисквитката е била вкусна и изядена накрая, след режимната храна.🙂

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 07:04 от dolce miele

# 464
Абе моя кантар не е в ред нещо.
Ще си купя електронен. То и паркета не е  в ред, малко ми кривее.
Големия кантар на работа с който мерим плодове и зеленчуци показва други неща. Ама там се меря с дрехи и е минало време от закуската, водата, кафето и т.н.
Значи не съм толкоз отслабнала.
Вече не ми показва 63, а 64.
Абе ще си купя електронен скоро и ще го туря на новия паркет, където със сигурност е равно.
Имаше ефект от вчера. Чувствам се по-вталена в талия и корем.

Общи условия

Активация на акаунт