Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Току що ме попитаха дали ще изям всичко това.😉 Продължавам с рибеното меню.☺️ Сьомга и хек филе /125 грама и 200 грама/, 125 грама извара, 50 грама заквасена сметана, зелен фасул в доматено-сметанов сос с люта чушка. Салатата е от 140 грама домат, босилек, 20 грама червено зеле, маслини, зехтин, сол:

Значи 650+ грама и 200+ грама в двете чинии...
Долче, уааау! 🧡 От едната страна ще е сладкарница значи, а от другата студио за маникюр! 😋
😅 Всъщност не правя чак толкова често сладкиши, колкото изглежда.😊 Преди МЦ ми е простено (ставам много ревлива, затова гледам да се занимавам с нещо).☺️
В България ще си за малко (предполагам), нормално да се възползваш от разни благинки без угризения.😉

# 496
Днес моя баща има празник. Чудих се какво да му купя и накрая реших, вместо поредната ненужна вещ, да му купя любимото ястие за вечеря - риба. Ама не каква да е риба, а лаврак. Никога не е ял такава риба. Намъкнах се в един специализиран магазин, в който продават сурова и приготвят на място. Избрах 2 големи риби - излязоха 800 грама. Печени на жар. Хора, казвам ви, този човек като я видя се разплака! Не съм очаквала подобна реакция. Толкова беше щастлив душичката Purple Heart Веднага рече "Бабке, дай една голяма чиния да я изчистя" . Майка ми даде, започна с такова настървение, и така я гледаше, сякаш гледа златно кюлче. Леле, то аз щях да се разрева накрая от гледката. Седнахме да се храним, и така лакомо ядеше, момотеше си нещо, ох, ах, много хубава риба. Опитаах и аз от любопитство и смея да твърдя, че това е най-вкусната риба, която съм опитвала. Нито мирише на риба, нито на тиня, нито на гадост. Абе наистина страхотна. Не се сетих да снимам навреме, но все пак снимах на половината чиния. Той като ядеше с такъв апетит, просто го гледах как й се наслаждава. Много скъпа риба, но наистина със страхотен вкус! Снимката е тъмна, но щорите са пуснати до край, поради силно напичане в стаята.

# 497
Шарпи, лавракът си е топ риба ❤️ Да ти е жив и здрав 🥰

# 498
Шарпи, лавракът си е топ риба ❤️ Да ти е жив и здрав 🥰
Благодаря ти къдравелке ♥️ Убедих се, че е топ риба наистина.

# 499
Шарпи, в най - скоро време ще ти направя списък с всичките ми празници 🤗🥳.
Много хубав подарък, напълнила си му душата на човека . Не мога да ти отрека креативност.
А Долчето с всичките си перфектни изпълнения е голям вдъхновител 😍. Заради нея и аз се мажа с лак, па взех и да надобрявам, че чак и да си харесвам кебапите.
Отивам до кварталния ни магазин, там имаше готвачка, ама шефът я съкрати и сега касиерките готвят. И каквото остане, вечер на половин цена. Останали две парчета бяла риба, та и кака ви похапна рибка за без пари, кеф.

Шарпи, пускат лаврак в Лидъл, сигурно не е като тази от магазина, че и на жар, ама аз редовно си вземах. Предпочитам я пред една главуреста, ципура, че е с по- компактно месце. Мм предпочита ципура. Главура и викам.

# 500
Наистина не очаквах подобна реакция. Той много обича риба, това може да яде сутрин, обед и вечер. Разбира се купува си бюджетна такава. И като видя този лаврак, направо грейна и се разплака от радост. Да ми е жив и здрав ♥️

# 501
Да ти е, и да го радваш и ти, и той тебе.
Прибра ли се Гъбарко 😀

# 502
Гъбарко оная вечер се обадиха и говориха нечленоразделно, как щели и тази седмица да останат, щото било много жега в Пловдив. Звучаха като натровени от гъби 😅

# 503
Шарпи, честит празник на баща ти!🙂 Много идеен подарък, а и емоциите не се забравят.
Аз не съм опитвала лаврак, но обожавам ципура.🥰
Казвай му на твоя човек, че вече се е разхладило и тук, няма какво да правят там...😁
Тайс, не знам защо, някои предпочитат лаврак, а други ципура. Аз съм сигурна, че и лаврак ще харесам.😋 На ципурата, освен деликатния вкус и аромат, много ми харесва колко лесно се махат костите и'.🙂
Скрит текст:
Ако знаеш моите нокти какви бяха, когато не се лакирах по-често и не можех да ги оформям добре...😅  

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 15:56 от dolce miele

# 504

Здравейте
Доста захладня днес но въпреки всичко имаше и басейн следобед 🌞
Но по пътя такъв дъжд гръмотевици светкавици ужас ... мен много ме е страх по принцип и само стисках очите 😂

Шарпида ти е живо и здраво татенцето❤
Уникален подарък!

Tays да ти кажа честно въобще не обърнах внимание но беше ужасно вкусен и като се върна във Варна отивам пак за такъв 😂

Елора И моят кантар си прови шеги.
Този в къщи Ми показа 78 кг приди да тръгнем.
В България при баща ми ме мери и показва 83-84 кг пък 🙄
Вчера при една приятелка тя е лекар и има медицински много точен бил
Там 80 кг излязох. И аз вече се обърках, колко съм всъщност 😃
Ама с това ядене тук на планина такъв апетит ми се отвори 😂
Ще се върна 105 кила 😁

# 505
Шарпи, да е жив и здрав баща ти! Тези емоции от споделените моменти заедно остават! 🫶
Дара, чистият планински въздух отваря апетита! Наслаждавай се без да ти е гузно! 🤗

# 506
Ох, да, на планина имам и аз апетит, но гледам режимни неща да взимам.
Сутринта моя след фаста ме изкара 64. Вчера обаче не пишках много.
На работа към 11 се измерих, ама вече бях пила доста вода за това време, диня, кафета, малко ядки. Иначе показа 65,5 с дрехи и обувки. Айде, без дрехи кило махам.
Тоя път що годе бива, ама често си прави гавра кантара.
То зависи и на каква повъхност сигурно е.

Впрочем пак правя солени курабийки. Пак модифициране. Яйца, кисело мляко, кокосово масло, сода, чия, ленено семе, малко слънчоглед суров намерих и го турих. 4 бразилски ореха, малко лешници сурови, счукани де. Кокосово брашно, хуск, бадемово брашно. Абе миш маш, ама очаквам да е вкусен. И сиренце де, къде без него.

Скрит текст:
Иначе нали съм пред цикъл и отворих един течен шоколад със стевия поне е обаче. Хапнах малко и се успокоих.

# 507
Аз и лаврак и ципура харесвам ❤️

# 508
Елора, защо забравяш, че стевията действа по-зле на инсулина дори и от захарта?🙃🤔
Аз и лаврак и ципура харесвам ❤️
100% ще съм в твоя отбор и аз.😁

# 509
Sharpy, да е жив и здрав баща ти! Много хубава изненада си му направила.
Направих кето бонбоните с пасирани ягоди, чия и сметана и седят в камерата. Не съм ги опитала. Вчера хапнах едно парче шоколад 70% и беше ужасно сладък. Не съм свалила достатъчно захарта и по-добре да бягам от сладко. Но през уикенда може да ги залея с шоколад без захар и да ги опитам.

Общи условия

Активация на акаунт