Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 840
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Да, предлагаше закуска с един или два броя помело (не помня вече, но то все е много за човек с ИР).😅
Аз ще изпълзя навън за някои покупки, дано се върна бързо...🙄
Купих си преди няколко дни пак от алкализиращите таблетки от ДМ- добре ми се отразяват, повече се отводнявам във ВЦ с тях.😊
Макросите за днес (алкохолът явно е от стоте грама кефир😅):

# 166

https://vm.tiktok.com/ZGJVCVQ1C/
Тази ненормалница пуснала някакъв маратон за отслабване забележете 150 лв с 50 % отстъпка 🙆 ще чистят черния дроб с 3 кила помело ли🤦
Коя е тази жена и на какво основание предлага този свой режим? Някакъв специалист ли е?
Това е контингент за Прокуратурата, а може би, подозирам, че не носи наказателна отговорност, защото е невменяема.
Дано не съсипе някой доверчив човечец само се моля 😫.

Шарпи, ти убу действаш, ама къде са гъбаците.
Да знаеш, че зимъска, когато студ забръска, ще ти застана протяжно под балкона и ще ме познаеш по рева Гъъъъбббиии , моляяяяяа🤣.
Само аз и дежурните полицаи бяхме навън, всичко друго се покрило. Само по пандемията съм виждала такова зловещо безчовечие по улиците.
И аз по едно време исках колело, ама реших, че или ще се пребия сама,  или ще пребия някого в тази навалица.
Ураганче, ти си пример, браво.

# 167
Долче, кои са тези таблетки да взема и аз?

Рецептата от видеото
1 тиквичка, 2 яйца, една лъжица овесено брашно, сол и пипер.
Можем да сменим ние с бадемово или кокосово.

Шарпи, маникюристката ми е приятелка. Аз избирам някакви модели от пинтерест. Само онзи най-шареният беше нейна идея 😂

# 168
Тези за алкализиране на урината, евтини от ДМ. Носих ги при уроложка, като бях на преглед, защото пх при изследване редовно ми е 5, тя не възрази да ги пия.
Но откакто ям много салати, пх ми е около 6,5, та в момента само ги притежавам.
Мисля, че за тях пише Долчето, да не объркам нещо.
Линкове от телефона за мен още е мисия невъзможна 😀

# 169

Кака ви Шарпи си сипна 50 грама винце и си направи кило салата. И ся ше си поркам! Trollface Не обръщайте внимание на чашата, ракиена ли е, уискина ли е не знам, то и течността изглежда ракия, ама е бяло вино.
Тайс, гъбаците са мистерия майна. Trollface
ТоЗ моят хубостник днес не е дрънкал дори, сигурно си е хванал любовница и ше видА гъби през крив макарон Laughing Кой знае къде са се запилели, и съм сигурна, че изобщо не им се връща. То аз им завиждам за мястото, на което са, аз тук навън се пържа в собствен сос. Фраера не вдига сигурно толкова температура, колкото телОто ми.
За гъбите, моля да ми дадеш на лично адрес на Спиди, за да ти изпратя 2 буркана като дойдат. Личи си, че си им фенка, аз поне специално на пачи крак съм огромна фенка. Много вкусни губи!
Шарпи, маникюристката ми е приятелка. Аз избирам някакви модели от пинтерест. Само онзи най-шареният беше нейна идея 😂
В него ми останаха очите направо. А сегашният маникюр е много сладурски. Аз си падам по шаренко, шаренийки ми дай на мен Purple Heart

# 170
Здравейте, сектааа! Горещо ви е май в БГ, а на мен ми е студено, защото се разболявам. Малкият има пак температура и отит.  Много вкусни неща сте показали пак. Точно лютика със сирене се казва и е мнооого вкусно. Свекърва ми прати един пакет с печени чушки и патладжан за кьопоолу, но може и някаква манджа да измисля.
Днес обядът беше телешко със зелен боб, вечеря не знам още… 🥴
Баща ми много обича да бере гъби и си ги правят с майка ми или в масло, или затварят в буркани, но половината слагат като туршия, другата-  за готвене. Веднъж беше срещнал Баба Меца, таааа мен много ме е страх, когато е в гората.

# 171
О, Шарпи, много мило, благодаря предварително 🍹. Сега ще се моля тм да се прибере жив и здрав, и неподивял, и с гъби 🤣.
Наздраве 🥂.
Аз съм на кефир, съседите ни поканиха на по питие, ама отказах. Мм се затъркаля. Сега ми е тихо , хладно, перфектно 🥳

Нани, дано не се разболяваш, оффф. Горкото детенце, да се оправя бързо и то ❤️

# 172
Веднъж беше срещнал Баба Меца, таааа мен много ме е страх, когато е в гората.
Поради същата причина и мен ме е страх да ходя в гората. Моята среща беше с глиган обаче.

# 173
Аз пък тая вечер готвя сега две яденета, щото ще ходя на Витоша, ама не знам дали ще ходя.
Дружката изведнъж реши да откаже. Оф, а знаеше, че ще готвя. Хем била болна, после пък не знаела дали ще се организира. Малко несериозна работа.
Чудя се дали сама да не отида, ама малко ще ми е скучно, ама карай, аз сама със себе си мога да си говоря наум Joy
Утре го дават захлаждане и поне там мога да се охладя.
Дано и лифта работи, да не ми е съвсем тъпа разходката.
Цяла седмица отпуска, имах планове и сега и това се провали.

# 174
Тези за алкализиране на урината, евтини от ДМ. Носих ги при уроложка, като бях на преглед, защото пх при изследване редовно ми е 5, тя не възрази да ги пия.
Но откакто ям много салати, пх ми е около 6,5, та в момента само ги притежавам.
Мисля, че за тях пише Долчето, да не объркам нещо.
Линкове от телефона за мен още е мисия невъзможна 😀
И моето pH е ниско. За това питам.

# 175
Ето снимка.
Така изглежда.

# 176
Ще си взема и аз. Как се пият?

# 177
Ще си взема и аз. Как се пият?
Пише по 3 пъти на ден по 2, но аз ги пия инцидентно, най- много ми се е случвало 4 да изпия. Като видя жълто в лентичките, веднага започвам да хрупам зелени работи, макар и да не обичам. И сега съм си взела спанак, ще си правя песто.

# 178
За какво го мерите това рН?

# 179
За какво го мерите това рН?
Много е вредна киселата урина, Невена ме стоява миналото лято точно и жената ми посвети денонощия да ме инструктира какво да правя, за да го вдигна. Качвала съм събрано от нея по темата, защото ги запаметих. Бях влошила всички показатели, та изчетох и доста,  и самостоятелно по въпроса. Утре ще ги кача пак в темата, от лаптопа. Подсети ме.
Най - безобидното е, че с кисела урина не се отслабва. Иначе е предпоставка за много болести,  а аз съм кафеджия и пушач, там урината стои почти постоянно кисела.
Не че съм го оправила този проблем тотално, но поне меря и се старая. Питах тогава уроложката какво да правя, тя се усмихна и вдигна рамене. Не ми откри никакви неща по нейната част с ехографа, за нея съм напълно здрава по специалността и.

Общи условия

Активация на акаунт