Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Да де, стоплих одеве, че имам неправилни разбирания за плуването, ама толкоз мога Joy
Само и този стил знам. Сама се научих. Други са пробвали да ме научат, но нещо не вдявам.

# 346
Скрит текст:
Във връзка с плуването… Поръчах си бански и тъкмо пристигна. Много мразя да се къпя в море, басейн и т.н., когато съм на почивка. Заради стрии и целулит нося само шорти като бански и е много трудно да съчетавам горнище и долнище, но май съм нацелила цветовете този път. Може би ще си го оставя макар и късите гащи да са един номер по-големи, нямаше размер С.

# 347
Оф, моля ти се.
Изглеждаш прекрасно, не виждам ни стрии, ни целулит.
Мен да ме видиш, ама аз съм била танк, нормално е.
И пет пари не давам дали някой ще ми гледа целулита.
Ми чи то почти всички там са по-зле и от мен.

# 348
След 20 мин. плуване излизам с изплезен език и прималели крака, така че не е за подценяване, но не ми е достатъчно, аз обичам ходенето Simple Smile
Нани, само в главата са ти стриите - прекрасно изглеждаш, не вярвам непоказаната част от тялото да е много по-различна....

# 349
Нани е страшна мацка, но иска да е съвършена 😃. С панталонки ще е секси. Аз танкини мЕтам, заради шкембо.
Екстра си, момиче , стига с тия комплекси.
Долчето добре ми рече преди време - такива ръце и нокти имам, такива ще си ги грижа, други няма откъде да дойдат.
Та си гледайте хубавите страни ❤️

# 350
Да искаш да си съвършен, няма лошо.
Кара те да се стараеш.
Ама тя няма стрии, няма нищо, нищо не видях. Гладко манекенско коремче.

# 351
Аз нали отскоро съм на уроци по плуване. Така се стяга цялото тяло, натоварва се, имах мускулна треска. А аз съм още в началото. Представям си като се пусна свободно да плува

# 352
Включвам се само да потвърдя и аз колко прекрасна е Nani. И да я питам откъде е банския. Все не мога да си харесам, пък то лятото ще мине.

# 353
Благодаря ви за надъхващите коментари! Yellow Heart Не преувеличавам, ама затова подбирам какво да сложа. Кожата ми е адски тънка и при първата бременност, 20кг. качени и все едно тигър ме беше размятал след като родих. На лазер ходих, 40% понамаляха, с времето изсветляха, но са си там.. Най-страшно е на краката, ама вече ми е все тая, с годините взех да свиквам и да се възприемам. Това да е! Нали си имам и нови шорти, малко като роклА ми стоят надолу, но ми харесват. От две седмици правя корем по инициатива на ММ, който си пуска такава тренировка. Добре се чувствам.
Скрит текст:
Eliff, Seafolly се казва марката. Взех си го от Германия, но виждам, че я има и в сайтовете на aboutyou и bestsecret.
Не е случайно, че плуването и водната рехабилитация е подпомагаща терапия при лечение на двигателни увреждания, че дори и ментални и при възстановяване след травма.

# 354
Нани, изглеждаш прекрасно! Purple Heart Аз нито една стрия не видях, а хубав, гладък и плосък корем!
Банският ти стои чудесно! Ех, защо и аз нямах такива  ( . )( . )

# 355
От екстра прогестерона е, Шарпи! Joy

# 356
Благодаря, Нани! Разгледах, харесах си модели, но не и цените им.

Относно спорта и в частност плуването. Супер е за раздвижването на цялото тяло, но при мен трудно става отслабването с него. Упражненията с тежести са по-ефективни, а и ми убиват апетита.

# 357
Моето е най-лесно със стриите... толкова съм бяла, че не се открояват Joy Трябва да се загледа човек че да ги види, иначе на цвят се сливат с кълката.
Последните години като понаваксах витамин Д и чудо - спрях да изгарям, че даже хващам и тен. Но не ходя на плаж или басейн, аз дори не притежавам бански. Тенът ми е само на ръцете и лицето. Много е секси - на фанелка и на каишка съм потъмняла Laughing

Поне на снимката на Нани аз стрии не видях де, банският стои чудесно.

За упражнения и аз наблягам на ходене, макар че в най-големите жеги и това не ми върви чак толкова. По работа мятам крачоли доста де. И там вечер кикеря пеперудката колкото да не е без хич, но си признавам че не съм от най-сериозните. С вакуумките нещо взех да ги забравям, споменавайте ги пак по-често в темата че да се сещаме Grinning А за клекове как предимно се каня, по-добре да не ви разправям...

# 358
Боже, прекрасно изглеждаш.

Ела да видиш моите стрии без нито едно раждане. Целулит, провиснала кожа, пълна трагедия. Гърдите са ми като на лелка на 50 години..
Пускам 2 снимки от миналата година и тая.
Скрит текст:

# 359
Къдравелке, ще видиш като направиш стаж с колелото, каква хубава промяна в тялото ще имаш. И сега има, личи си, но ще се стегнеш повече с колелото. Така че продължавай в същия дух.
Аз вчера се канех да ви пусна снимка на чушките с яйца и сирене, които правих онази вечер, ама се отнесох. Беше ми останала 1 чушка и я взех днес за обяд, заедно с другите неща. Та, ако помните, бях казала, че сложих чаена лъжичка хуск, щото ми беше малко рядка сместа. Та плънката станала като хлебче Laughing
Ето в близък план, доколкото успях да уловя
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт