Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Подкрепям за времето, но и за аспирина! 😜

# 421
Ми мен си ме боли и след аспирин 🤣.
Което ми напомни, че скоро не съм имала мускулна треска, ясно защо.

# 422
Аспиринът помага само ако се вземе веднага след тренировката, иначе май няма полза, поне при мен е така.

# 423
Моят пулс е от 70 до 80,  понякога и до 90 скача. Преди режима ми беше към 110🤦, но ми се нормализира.
Перфектен ти е. Нормално е да скочи и до 90, еле пък в тея жеги. Опасно става като мине 100 и държи така.
Моят пулс преди да установят проблема със сърцето в покой ставаше 145-150. Ей в тея моменти имах чувството, че получавам инфаркт. Сега с хаповете се поддържа на около 75-80. Когато легна става около 65. Велото го карам интервално /Елора тогава ме светна/, за да не вдигам пулса за постоянно. Правя 2 минути бързо каране, 1 минута бавно и така повтарям.
Днес мой колега им РД, та ще прави трапеза на обяд. Ще видим дали има "от мойто меню", ако ли не, нося си манджа от снощи. Ох, имаше и торта, ама ще стискам зъби...

# 424
Шарпи, дръж фронта 😂

Аз съм на 3 яйца на микровълнова и рукола малко със зехтин 😂 пак ще ми става лошо май😂

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 12:44 от Hurricane~

# 425
Елора, сигурна ли си, че е мускулна? Да не е разтегнато от неподходящи обувки?🤔Иначе и аз знам за аспирин, но трябва да се пие веднага

До момента съм на 4 чаши айрян 😅жега и не ща нищо да погледна.. евентуално купа салата и до там..

Довечера планирам да си лепна онези детоксикиращите (илюзия 😂) пластири

# 426
Здравейте
Много е хубаво на морето. Никакво време не ме остава. Имам много да чета. За няколко дни и на Габровския балкан даже ще отскочим. Всички сте добре надявам.се ❤
Аз тук от жегата ли какво ама въобще не ви се яде и смъкнат още 2 кг 😃
Обаче гимнастиката е зарязах. Цял ден търча по деца и незнам как но тук много лесно се правят 10  000 крачки

# 427
Аз давам отчет за храненето вчера - обяд - миш маш със салата табуле, вечеря - пуешко със сметана.
Обяд днес - таратор, зелена салата и 2 кюфтета.
Ендото каза, че резултатите ми са много добри  и имам подобрение благодарение на лекарството Simple Smile Невена за съжаление не ми е отговорила още.

# 428
Салатата табуле само домати и магданоз ли е?

# 429
В табулето се слага още и булгур, мента, зелен лук, лимон…
Ще хапна пилешко и салата след 42 часа фаст.

# 430
В табулето се слага още и булгур, мента, зелен лук, лимон…
Ще хапна пилешко и салата след 42 часа фаст.
То за това си с такъв хубав корем 😂
Знам рецептата, но предвид, че булгур не е ок за нас.

# 431
Да дам отчет! Изядох света! Но само режимни неща /една бисквитка изядох за десерт, ако трябва да съм честна, но изобщо не я броя на фона на другото изядено/
2 кюфтета, 2 шишчета, кашкавал, печени зелени чушки в шишчетата имаше, филе елена няколко парчета. Надух се като прасе. За разкош накрая бисквитката /какаова с шоколадови капки, ммм чудна/

# 432
Аз вчера за обяд ядох пилешки сърца в кокосово масло, с куркума, черен пипер, пресни магданоз, джинджифил и мента. За десерт - чия с кокосови стърготини, канела и черни къпини.
Вечерята ми беше пилешки шишчета с пресни домат, краставица и зелена пиперка.

Днес ми е рибешко. За обяд имах консерва риба тон в зехтин, с краставица, пиперка, мента. Десерта е обичайния - чия с кокосови стърготини, канела и киви.

Довечера не знам дали ще вечерям, че пак съм на плуване.

# 433
  • София
Сменихме плажа, тук има и за мен нещо 😀
(плодовете са за дъщеря ми)

Издържам на изкушенията уж, ама тук едни коктейлчета правяяяят, не е за разправяне 😀

Стела, чията във вода или в мляко я киснеш за това десертче, доста апетитно 😋

# 434
Да дам отчет! Изядох света! Но само режимни неща /една бисквитка изядох за десерт, ако трябва да съм честна, но изобщо не я броя на фона на другото изядено/
2 кюфтета, 2 шишчета, кашкавал, печени зелени чушки в шишчетата имаше, филе елена няколко парчета. Надух се като прасе. За разкош накрая бисквитката /какаова с шоколадови капки, ммм чудна/
Е една бисквитка да ти е проблема, на фона на това как хапваш друг път ❤️ Екстра си си😂 Добре, че не е била с косъм. Както мен веднъж една колежка ме почерпи с домашни бисквити. Бяха големи уговорки да взема, накрая косъм вътре 🤢🤢🤢 И сега като се сещам пак ми се повдига. Не ме питайте как се скатах за да не го изям косъма 🤦

Общи условия

Активация на акаунт