Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
То не е гаранция че като няма нишесте, не са сгъстили с друга глупост. Ама нишестето поне лесно се установява.
За гривната просто на виждам смисъл да си взема пак същия модел - тя ще е произведена отдавна. Не ми вдъхва доверие как ще се държи батерията, моделът е от преди 2 години...

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 13:45 от natka

# 631
Тъй. Аз преди малко се прибрах. Още ми е зор с тоя нов телефон, не съм му свикнала, но ще свикна. Ся да почвам с оплакването ПАК. Господин гъбар се прибра. За добър ден се скарахме. Носи изключителна голямото количество от гъби... 5 буркана. ПЕТ!!! Викам ти ебаваш ли се, къде са другите буркани?!? Няма.  Ма как няма бе? Събрали били общо 4 кофи, щото било голяма суша. Направили ги на буркани, яли и там пресни и накрая като ги разделили се.паднало по 5 буркани на човек. Както ми е нервно с тоя плякан телефон, така ми кипна, че щях да прокопая асфалта дори, вместо багера на ВиК, който копае за пореден път, щото нямаме вода майна!!! Изобщо идилия ви казвам.  Друг път се е прибирал с над 20 буркани за по-малко от седмица, сега... някви нещастни 5 бурканчета. Знам, че не е виновен, обаче като съм нервна и не мисля много трезво.

Накрая си взех ключовете на колата и излязох да ходя, че да ми мине малко тая нервност. Отидох и да си мия колата, но на авторските на самообслужване, дето са със стотинки. Ейй, те там не виждали жена да си мие колата. Един олигофрен 6 пъти мина уж за нещо и накрая не се сдържах и му казах " не си ли виждал жена да си мие колата". Оня изчезна със скоростта на светлината.  Май ме и снимаха, нищо чудно да се появя в групата "забелязано в пловдив".  Там има индивиди, които качват простотии, вместо да качат нещо полезно.
Прибрах се и си направих пържени яйца с овче сиренце.

Половинът го няма, явно ми се сърди.
Довечера ще мисля да се извиня подобаващо. Cry
Отделила съм бурканче да Долче, обещала съм й, исках повече да и занеса  ама няма.

# 632
Ох, бе, Шарпи, палиш и ти като буре с барут.
Моят е за риба днес, довечера няма да донесе нито една, да го гоня ли 🤣.
А какви приказки сутрин чувам, трябваше вече да светя от фосфор. А те отидоха да се чешат с лодката, три коли, познай какъв риболов ще е 😆.
Гушни Гъбарко и го разцелувай, златен ти е той .
Аз изпекох тава пилешки пържоли с гъби. Толкоз от мен за неделята .

# 633
Шарпи, сготви му любимото и сложи онази престилка Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 634
Ох, бе, Шарпи, палиш и ти като буре с барут.
Типична овнешка черта, която с годините коригирам, но сега си признавам, че от тоя скапан телефон целия свят ми е крив. А половинката няма грам вина за това.
Шарпи, сготви му любимото и сложи онази престилка Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
Ще те послушам и с риск да се стопя от фурната, ще му направя мусака. Това му е любимата манджа.

# 635
Тиквички изпържи😂😂😂

# 636
Шарпи, разбирам те много добре за телефона.🤗 Изобщо не обичам да сменям устройства принудително и да свиквам в движение с тях, да не говорим че обикновено се губи и информация от телефона. Нормално всичко да те дразни. Понякога си го изкарваме на хората около нас, а те всъщност нямат вина. За довечера щях и аз да предложа да сложиш онази престилка😅, Елора ме е изпреварила.😃 Сигурна съм, че ще се извиниш подобаващо!
Тиквички изпържи😂😂😂
🤣
Аз снощи се зачетох за диастазата и се зачудих дали е възможно да съм си докарала диастаза с някое упражнение или с вдигане на тежко...🙄 От 10-ти (денят с над 6-те литра вода) коремът ми е странно подут, над пъпа и под пъпа- на нивото на пъпа има малка разлика. А кг са по-малко сега, панталоните на повече кг ми бяха по-широки на талията.🤪 Четох снощи доста, гледах снимки, пробвах да напипам нещо- цъ. Ако има нещо такова, не успявам да го напипам.🤔 Ще видя след тридневния лунен фаст как ще е, че днес ми е и трети ден от цикъла и може да не е най-подходящият момент за повече проверки...
Сега отивам да пийна първото кафенце, вечерята ще е печен свински дроб с някакъв зеленчук. Мисля всички калории за деня да бъдат вместени в 2-3 часа.
Натка, неприятно за гривната, но може пък новият модел да ти хареса повече.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 17:49 от dolce miele

# 637
sharpy, много ме вдъхнови твоята мусака и вчера дадох всичко от себе си
не бий човекът с гъбите, сготви му муска Hug

# 638
Момичета, не знам къде е точното място на въпроса ми, а не ми се пуска тема:) Надявам се тук да ме ориентирате.
Кои са хубавите ядкови млека на българския базар и къде се предлагат?
Благодаря предварително.
По-добре питай във веганската тема. Мен ако питаш, "хубави" и "ядкови млека" са оксиморон.

# 639
sharpy, много ме вдъхнови твоята мусака и вчера дадох всичко от себе си
не бий човекът с гъбите, сготви му муска Hug
Скрит текст:

Оооо, Херци, изглежда страхотно! Много се радвам, че съм те вдъхновила Purple Heart
Да споделиш после за вкуса, на мен ми е много любима.
А аз пека в момента "стандартната" мусака  вече съм минус 2 кила Grin от леещата се пот.

# 640
невероятно вкусна, тавата свърши 😍
две тиквички, два патладжана, голям домат, лук и 800 гр кайма
пот пролях и аз, но обрах овациите Simple Smile

# 641
Момичета, нещо интересно ми попадна. Вие съобразявате ли в кой период от месеца изследвате инсулин и глюкоза?
Това твърдение дали има отношение с това, че повече ни се похапва в дните преди цикъл?

# 642
Fyute, сякаш изследвам по-често по някое време след МЦ, но съм изследвала и преди цикъл. Не съм забелязала конкретно от това да зависят резултатите...🤔
Шарпи, мусака с картофи ли правиш?🙂

# 643
невероятно вкусна, тавата свърши 😍
две тиквички, два патладжана, голям домат, лук и 800 гр кайма
пот пролях и аз, но обрах овациите Simple Smile
Аууу, супер! Наистина е много вкусна, аз след тази не искам да видя "стандартна". Убедена съм, че си обрала овациите, има защо!
Шарпи, мусака с картофи ли правиш?🙂
Да, направих я вече, човекът омете 3/4 от тавата, както се и очакваше. Това му е любимото ястие. Напъна са за цялата тава, но се озори. Всичко вече е цветя, мир и любов Trollface
Долче, утре след работа ще мина да ти оставя бурканчето с гъби.

Днес след фитнеса по миене на колата, усещах онова готино чувство, когато се чувствам във форма. Викам като се прибера, ще се претегля, щото мислех, че съм си точно на "златните" кила. И.. разбира се, познах.
Скрит текст:
Еми наистина човек като свикне на дадени кила и се чувства комфортно, качване на дори 2 кила веднага се усещат и отразяват. Тъкмо потренирах и малко бицепси с водоструйката.
И за вечеря за себе си, аз си спретнах набързо в уок тигана месо от пилешки бут и тиквички. Бързо, лесно, вкусно.
Скрит текст:
Fyute, интересно инфо. Не съм срещала досега и като се замисля, не знам по кое време от цикъла е било, когато съм изследвала инсулин и захар. Вече ще си отбелязвам. Аз нали и смятам тази седмица да пускам за ЩЖ, та може да пусна инсулин и захар. То се е видяло, че пак ще се дават пари, та вероятно ще пусна и тях. И с косата вече не знам кво да правя, не спира да капе. Много капе. Одеве като се къпах пак беше плачевно положението. Преди да пусна прахосмукачка, като вървя по пода /бося/и където мина ми се оплитат в пръстите на краката косми. Страшно е. Когато и да прокарам пръсти през косата, остават косми. Правя упражнения и усещам по гъделичкането по ръцете ми как падат. Абе каквото и да правя /освен когато е вързана/ все пада. Мажа се с 5 различни серума за косопад. До тук - нищо.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 23:08 от sharpy

# 644
Супер си както винаги.
Ся кажи как мина вечерята. Престилката сложи ли, мина ли номера Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт