Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 45 213
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Мъфинче , щом не е постоянно, сигурно просто си се била уморила повечко. Почивай си в такива моменти и си взимай но шпа, нормално е при умора.
При мен казват,че са притеснителни, защото са си общо взето от сутрин до вечер, ама с правилна терапия и това се контролира.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 23:08 от Bobby_g

# 181
Много е неприятно , аз все още около дата на цикъла чувствам болка менструална , а днес май прекалих с разходката и сега кръста ме боли доста , надявам се да няма нищо притеснително, а да имам дни в който корема ми е камък , много твърд ….. а на преглед съм чак другата седмица ❤

# 182
Момичета, от вчера следобед съм с ужасно главоболие, което ми засилва и гаденето и не е минавало оттогава 😑 Парацетамол ли казахте, че можем да пием при бременност?

# 183
Момичета, от вчера следобед съм с ужасно главоболие, което ми засилва и гаденето и не е минавало оттогава 😑 Парацетамол ли казахте, че можем да пием при бременност?

Да , парацетамол.

# 184
Почти 14гс съм и още ми се гади Confused има ли някой още с гадене....

# 185

Аз съм така, имах само 2 дни, в които бях по-добре и докато се зарадвам и вечерта айде навово

# 186
Здравейте момичета. И аз минах миналата седмица бхс всичко е наред. Обаче в понеделник изкървих и полежав в болница 3 дни, сега трябва основно да лежа и без никакво натоварване. Най-вероятно си кърви още от хематома......в сряда съм на преглед, чакам го с нетърпение. А да питам какви комбинирани витамини приемате?

# 187
При мен точно по това време започна да намаля повръщането от всеки ден в седмицата на 1-2 пъти и спря… преродих се, дано и при вас скоро приключи!

Аз не приемам никакви комбинирани витамини, моят АГ не е фен на комбинираните, защото има витамини, които си противодействат, такива, които се пият по определено време, преди или след храна и тн. Пия всичко отделно и вкъщи съм с 20 шишенца, не питайте какво става, ако тръгна да пътувам Joy

# 188
  • София

Аз съм така, имах само 2 дни, в които бях по-добре и докато се зарадвам и вечерта айде навово
И аз бях по абсолютно същия начин. Последните два дни беше постоянно гадене и повръщане. Витамини комбинирани за момента и аз не пия. Живи и здрави но 8 .08 съм на преглед и ще видя какво ще каже аг.

# 189
Аз вземем прегънат care , отделно вземем б12 , магнезии , но пък перисталтиката при мен е зле , много ме мъчи Sad

# 190

Кръвноро проврила си? Защото при мен като се качи има главоболие и ужасно гадене.

# 191
Защото и аз не пия витамини, само фолиева и вит.ц

# 192
Аз взимам витамините на Прегнакеър Плюс /тези с Омега/.

# 193

Кръвноро проврила си? Защото при мен като се качи има главоболие и ужасно гадене.

За кръвното не се бях сетила, но сега като се замислих вчера почти не съм пила вода и по голяма вероятност може и от това да е днес сe мъча да пия повече течности и сякаш леко се подобри положението.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 12:44 от axxa

# 194
Аз пих Фемибион 1 първите месеци, но сега нали е спрян Фемибион 2 и взех Прегнакеър макс. Като бях на преглед докторката ми каза, като ги свърша да взема Пре мама дуо, но не разбрах защо. Виждам, че в тях някои витамини са с доста по-ниски мг, направо са в mcg спрямо Прегна кеър, например Б12, Д и други, а те са важни.
Знаете ли каква е разрешената доза Магнезий /магнерот примерно/ на ден?

Общи условия

Активация на акаунт