Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 45 920
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, кой е администратор на групата във Фейсбук?

# 541
Здравейте, кой е администратор на групата във Фейсбук?
Аз.

# 542
Момичета, някоя беше писала, че ходи при Д-р Милена Мануелян, в Бургас
Ако ме прочете искам да питам нещо?Simple Smile

# 543
Момичета аз почнах да си бия клексана в паласките , че вече си имам коремче и малко ме е страх … мислите ли, че действа по същия начин 🤔благодаря ви

# 544
Аз още не мога да си върна килограмите, от когато забременях- 63. 10 дена съм на почивка, не съм чааак толкова активна сега, хапвам си даже повечко понякога.. онзи ден за една чинийка мусака - 3 филийки хляб 🥲 и пак съм 62.5, след като съм се нахранила. Почвам леко да се тревожа, честно казано, а всички ми казват да се радвам, че съм толкова слаба. Корем изобщо нямам, а и не усещам бебето все още, само едно втвърдяване  на корема в следобедните часове и това е. Дали защото съм с предна плацента, нямам идея.

# 545
Аз още не мога да си върна килограмите, от когато забременях- 63. 10 дена съм на почивка, не съм чааак толкова активна сега, хапвам си даже повечко понякога.. онзи ден за една чинийка мусака - 3 филийки хляб 🥲 и пак съм 62.5, след като съм се нахранила. Почвам леко да се тревожа, честно казано, а всички ми казват да се радвам, че съм толкова слаба. Корем изобщо нямам, а и не усещам бебето все още, само едно втвърдяване  на корема в следобедните часове и това е. Дали защото съм с предна плацента, нямам идея.
Аг ще ти каже типа плацента. Според мен, ако бебчо върви в норма като грамове не трябва да те притеснява, че не си напълняла. Аз съм в 19г.с. ии също не съм качила и килограм.

# 546
Благодаря но още ме е страх да кажа въпреки че се чуствам зле и някои колежки подозират но е не избежно.Незнам дали е нормално но немога да ям нищо и ми е много зле и ме е страх пия Антиметил горе долу става но от всичко ми става зла .Какво да правя немога да искам съвети че не съм казала на никои а съм в 9 г.седмица
9та гс си е още първи триместър и при голяма част от бременните има такива оплаквания, за съжаление. Важното е АГ да потвърди, че всичко е в норма и не вижда проблеми. Дръж се още малко и с влизането във втори триместър е много вероятно да те отпуснат гадостите

# 547
Agentkata_007, забранили сте получаването на лични съобщения, така че не мога да Ви отговоря там. От Вас няма молба за членство в групата, така че няма как да Ви одобря.

# 548
Здравей аз ходя при Мануелян в Бургас...питай каквото те интересува,ако мога ще помогна. ..
Аз мисля,че вече съм сигурна,че усещам бебка 🥰 снощи неможах да спя и цяла вечер се въртях и доста често усещах като леки ритничета ниско в корема...все едно някой ме бута лекичко отвътре...това си го усещам отдавна,но беше много рядко и не бях сигурна,но снощи го усетих много пъти

# 549
Agentkata_007, забранили сте получаването на лични съобщения, така че не мога да Ви отговоря там. От Вас няма молба за членство в групата, така че няма как да Ви одобря.
Извинете, а как е името на фейсбук групата ни?

# 550
Здравей аз ходя при Мануелян в Бургас...питай каквото те интересува,ако мога ще помогна. ..
Аз мисля,че вече съм сигурна,че усещам бебка 🥰 снощи неможах да спя и цяла вечер се въртях и доста често усещах като леки ритничета ниско в корема...все едно някой ме бута лекичко отвътре...това си го усещам отдавна,но беше много рядко и не бях сигурна,но снощи го усетих много пъти

Писах ти съобщение Heart Exl

# 551
Извинете, а как е името на фейсбук групата ни?

Има линк на първа страница от тази тема Simple Smile

# 552
Аз с възглавницита за бременни успявам да спя повече на ляво. Ама не съм питала АГ какво му е мнението за спането. Лягам и на дясно, че иначе не става. Grinning

# 553
Някой от вас има ли впечатление за някоя от тези възглавници...колебая се между тях двете
https://detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-karmen … remenni-u-obrazna

https://www.minimod.bg/vazglavnica-za-bremenni-rozova-125299
Чудя се и за такава,когато корема е по голям

https://kasida.bg/vyzglavnica-za-bremenni-sevi-baby-40-23138.html

Редактирам се намерих и в олх много сладки ми изглеждат
https://m.olx.bg/d/ad/vazglavnitsa-za-bremenni-i-karmachki-CID139-ID946Nu.html

https://m.olx.bg/d/ad/vazglavnitsa-za-bremenni-anatomichen-model … D139-ID9dHpI.html

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 16:40 от Надежда Х

# 554
И аз ги намерих тези в олх обаче пише силиконови топчета и това ме спря.
Докато избера ще родя. 😅😅

Общи условия

Активация на акаунт