КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
innasn от мъжа ми имам жест днес, но той не е по РЧ, защото е материален би трябвало да е РП , ако нищо друго не излезе днес значи това е било 🙄
Според мен боята на Рицаря не говори толкова за същността на жеста, колкото за мотивацията зад него. В случая тълкувам, че жестът е плод на обич и емоция от мъжа, а дали е подарък, дали е среща, комплимент се проявява индивидуално според човека.

# 106
innasn от мъжа ми имам жест днес, но той не е по РЧ, защото е материален би трябвало да е РП , ако нищо друго не излезе днес значи това е било 🙄
Според мен боята на Рицаря не говори толкова за същността на жеста, колкото за мотивацията зад него. В случая тълкувам, че жестът е плод на обич и емоция от мъжа, а дали е подарък, дали е среща, комплимент се проявява индивидуално според човека.
Как тълкуваш Рицар и Паж пентакли във въпроси за лични отношения ?

# 107
  • София
innasn, благодаря ти за прочита на КК.
Странно е наистина, но и това, което ти пишеш е по-скоро в миналото. В момента той е този, който ме следи в соц. Мрежи - винаги е един от първите, които ми отварят стори например. Никога не съм била от жените, които се цупят, особено пък с него, по-скоро съм това, което Like_Smoke написа - зная какво искам и си го казвам, без увъртания и мрънкане за внимание. Ще дам ОВ.

Давам и обратна връзка за рождения ми ден, за който качвах карти  - нямаше никакво включване.

# 108
Twinklestar,  Рицар пентакли за мен е по-скоро заявка за стабилни действия, отколкото реални действия. Буквално "много искам, ама точно сега нямам желание".

Паж пентакли може да е съобщение, може да е осъзнаване на нещо от материалния свят. Пажът пентакли е ученик, в комбинация с 3 пентакли някой си е научил урока. Пажът е желанието/мотивацията на Рицаря, но недекларираното такова. Много зависи от заобикалящите карти.

# 109
С голям ентусиазъм днес изтеглих карта на деня иии там Тройка меч 😒 поясних я и излезе 2 жезли

Честно казано имах нужда от нещо ободряващо и положително, но уви няма да е и днес

# 110
Не се притеснявай толкова. Малък аркан е, а и освен в разочарование в любовен план, може и да означава и напомняне, че трябва да преглътнем егото си понякога, малко да свалим темпото и да си напомним, че нещата, които ни се случват ни подготвят за това, което предстои.

# 111
Twinklestar,  може и да се пренапрегнеш относно някакво колебание. Както Like Smoke спомена, малки аркани са - сигурно ще е нещо от ранга на какво да сготвиш за вечеря.

# 112
Не се притеснявай толкова. Малък аркан е, а и освен в разочарование в любовен план, може и да означава и напомняне, че трябва да преглътнем егото си понякога, малко да свалим темпото и да си напомним, че нещата, които ни се случват ни подготвят за това, което предстои.
Много интересно, но точно това и аз размишлявах и в крайна сметка реших да съм Кралица меч по този въпрос. Интересното е, че дори и да знаеш, че предстои разочарование, когато то настъпи не си по-малко разочарован 😅 още нямам външно събитие де, може да е някакъв вътрешен процес.
innasn мислиш, че може да е нещо битово? Явно ще е свързан с някакъв избор от две готови възможности 🤔

# 113
Малки аркани, малки драми Grinning
Честно казано аз ползвам картите като някакъв компас и то не толкова като предсказване на събития, а по-скоро спрямо моя реакция към нещо. Нищо повече. Сто пъти съм теглила Кулата и нищо не се е случвало.

# 114
  • София
Аз си тегля по 3 дневни карти. Обикновено първата ми показва някакво значимо събитие за деня, втората и третата ми се проявяват в течение на самия ден. Вчера изтеглих 4 жезли, 7 мечове и 3 мечове. Още сутринта приятелка, която живее на другия край на България звънна, че е в София с предложение да се съберем компания вечерта, по 7 мечове IT-тата ни се опитаха да ме метната с един бъг на програма, като твърдяха, че проблемът не е при тях, а по 3 мечове вечерта на събирането изпитах разочарование от нещо споделено (нямаше нищо общо с любовни отношения).

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 18:17 от malina_smile

# 115
Дневни карти отдавна не тегля. В понеделник си правя един КК за цялата седмица и това е. Има седмици, в които пропускам, естествено. Декември правя една подредба за предтоящата година по месеци и чат-пат хвърлям по едно око.

# 116
Поисках съвет относно лични отношения с даден човек , излезе 3 жезли, която поясних и излезе Императрицата
Какъв е съвета ?
3 жезли - да обмисля тактика ?!

# 117
  • София
Да се обърнеш към чувствата си.

# 118
Да се обърнеш към чувствата си.
Не разбирам

# 119
Зависи какви са отношенията и какъв е въпросът.
Тройка жезли може да означава, че решение е взето и се тръгва по нов път, откриват се нови възможности.
При двойка жезли виждаме човек, който е в дилема, той е на сигурно в замъка си, а при тройката вече е тръгнал.
Императрицата за мен е личния интерес и активиране на наличния ресурс. А може човекът да е тръгнал към Императрицата.
Наистина зависи от ситуацията и от въпросът.
Ти как го тълкуваш?

Общи условия

Активация на акаунт