КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 480
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
И аз мисля, че Светът може да е връщането от отпуска, след което, ако Крал жезли е шефът ви и се опита да го задържи, по Кралица Чаши може и да не напусне.
Картите по-скоро не дават категоричен отговор да или не на този етап.

Допълвам се за Кралица Чаши - кралиците са чувство, настройка, но не показват действие. В случая може да показва твоите емоции, щом имаш такива към този човек, може да показва и неговата настройка след разговора, ако има такъв. Но няма действие в тази карта.
Давам ОВ, върна се от отпуска колегата ми  и разговорът с шефа ми е минал. Няма да напуска, адски съм щастлива, че са се разбрали Blush

# 211
  • София
Скрит текст:
И аз мисля, че Светът може да е връщането от отпуска, след което, ако Крал жезли е шефът ви и се опита да го задържи, по Кралица Чаши може и да не напусне.

Допълвам се за Кралица Чаши - кралиците са чувство, настройка, но не показват действие. В случая може да показва твоите емоции, щом имаш такива към този човек, може да показва и неговата настройка след разговора, ако има такъв. Но няма действие в тази карта.
Давам ОВ, върна се от отпуска колегата ми  и разговорът с шефа ми е минал. Няма да напуска, адски съм щастлива, че са се разбрали Blush
Чудесно! Радвам се Simple Smile

# 212
Скрит текст:

Давам ОВ, върна се от отпуска колегата ми  и разговорът с шефа ми е минал. Няма да напуска, адски съм щастлива, че са се разбрали Blush
После нека някой каже, че Таро не работи и е глупост. Картите точно си се бяха наредили - Светът за края на отпуската, Крал жезли за намесата на шефа Ви и Кралица чаши за това как Вие се чувствате накрая. Любопитно ми е само да споделите защо шефът Ви се проявява тук като Крал жезли - зодията му Овен, Лъв, Стрелец, или друга ще да е причината.

Twinklestar, честити нови придобивки! Моля те, сподели мнение за Kipper, когато придобиеш впечатления.

# 213
Здравейте! Въпросът е: ще поиска ли втори шанс до 2 месеца?
Падна се Колелото на съдбата,3 жезли и обърната карта 9 мечове.

# 214
Момичета,
Ето един въпрос с новата колода, много е готина, но определено не за всеки вкус, но като качество и изработка на картите е много приятна с розов кант са и гланцирани, любителите на фентъзи ще я харесат много, тук някои жени са с мъжки тела и женски глави 😅

Въпросът е за мен
Ще ми предложи ли бившият ми шеф работа през Септември? (Юни месец му бях казала ако има повече работа да ме има предвид)
Съд  Крал Пентакли Дявол

Също се замислям да започна да се занимавам не само любителски с Таро, въпроса е какъв ще бъде резултата от това начинание?
Кралица Оентакли 6 чаши Маг

# 215
Здравейте! Въпросът е: ще поиска ли втори шанс до 2 месеца?
Падна се Колелото на съдбата,3 жезли и обърната карта 9 мечове.
Струва ми се, че теглиш карти по един и същ въпрос, за един и същ човек и резонно ти се падат карти с едно и също значение. Тази връзка не е ок като развитие. Човекът най-вероятно е продължил/ще продължи напред. Нещо се е случило, което генерално е обърнало нещата - ти си знаеш какво най-добре.

# 216
Момичета,
Ето един въпрос с новата колода, много е готина, но определено не за всеки вкус, но като качество и изработка на картите е много приятна с розов кант са и гланцирани, любителите на фентъзи ще я харесат много, тук някои жени са с мъжки тела и женски глави 😅

Twinklestar, как точно се казва колодата? Като die hard fantasy fan по тези три карти съдя, че е много красива и силно ще си допаднем с нея. 😁

Цитат
Въпросът е за мен
Ще ми предложи ли бившият ми шеф работа през Септември? (Юни месец му бях казала ако има повече работа да ме има предвид)
Съд  Крал Пентакли Дявол

По Справедливостта се вижда, че считаш, че заслужаваш и можеш да поемеш повече. Краля Пентакли е шефът ти, но Дявола подчертава негативните аспекти на този крал - по-авторитарен е, обича да става на неговото и т.н. Според мен няма да ти откаже, но ще го отиграе малко "ще й дам не, когато тя поиска, а когато аз кажа". А Дявола сам по себе си според мен показва, че текущата ситуация ще се запази в посочения период. След това вероятно ще се отпуши, но няма да е в септември.

Цитат
Също се замислям да започна да се занимавам не само любителски с Таро, въпроса е какъв ще бъде резултата от това начинание?
Кралица Пентакли 6 чаши Маг

Супер карти са се паднали. Кралицата Пентакли показва потенциала ти да си успешна в това начинание. 6 чаши в тази ситуация на мен ми говори, че е необходимо още малко време или определени допълнителни умения или опит да се натрупа, за да стигнеш до Мага, който притежава всички ресурси да случва нещата по успешен начин. По 6 чаши един вид история да натрупаш. Или поне аз така разбирам появата на тази карта. Но картите категорично ти казват, че идеята е добра и си на прав път.

# 217
Момичета,

Twinklestar, как точно се казва колодата? Като die hard fantasy fan по тези три карти съдя, че е много красива и силно ще си допаднем с нея. 😁

Цитат
Въпросът е за мен
Съд  Крал Пентакли Дявол

По Справедливостта се вижда, че считаш, че заслужаваш и можеш да поемеш повече. Краля Пентакли е шефът ти, но Дявола подчертава негативните аспекти на този крал - по-авторитарен е, обича да става на неговото и т.н. Според мен няма да ти откаже, но ще го отиграе малко "ще й дам не, когато тя поиска, а когато аз кажа". А Дявола сам по себе си според мен показва, че текущата ситуация ще се запази в посочения период. След това вероятно ще се отпуши, но няма да е в септември.

Цитат

Супер карти са се паднали. Кралицата Пентакли показва потенциала ти да си успешна в това начинание. 6 чаши в тази ситуация на мен ми говори, че е необходимо още малко време или определени допълнителни умения или опит да се натрупа, за да стигнеш до Мага, който притежава всички ресурси да случва нещата по успешен начин. По 6 чаши един вид история да натрупаш. Или поне аз така разбирам появата на тази карта. Но картите категорично ти казват, че идеята е добра и си на прав път.
innasn благодаря 🫶🏻
Колодата е Heavenly Bloom Tarot
За шефа той ми каза, че сега сезонно няма работа (аз знам, че е така) каза на есен ако обема има нужда ще ми каже 🙄 тоест ти мислиш, че няма да е Септември ?

# 218
Скрит текст:
Момичета,

Цитат
Въпросът е за мен
Съд  Крал Пентакли Дявол

Цитат

innasn благодаря 🫶🏻
Колодата е Heavenly Bloom Tarot
За шефа той ми каза, че сега сезонно няма работа (аз знам, че е така) каза на есен ако обема има нужда ще ми каже 🙄 тоест ти мислиш, че няма да е Септември?
На този етап ми изглежда, че няма да е септември. Или в най-добрия случай ще е в края на периода.

# 219
И да използваме Таро по предназначение, а именно за личностно развитие 😅
Каква е моята сила - Императрицата
Каква е моята слабост - Паж Жезли
Съобщение от дядо (починал е отдавна)
Крал Жезли и Двойка Чаши

# 220
днес нали било лъвския портал
теглих ‘какво ще ми донесе лъвският портал?’
тематично ми излезе лъвската сила Simple Smile

# 221

Може да укротиш и някой Крал Жезли той също може да е Лъв

# 222

И аз мислех довечера да си тегля карти за лъвския портал.😃

По Обесения има някаква ситуация, която е била в застой и сега при отварянето на портала, ще се отпуши.

Този Крал жезли може да индикира самото движение и по Силата ще овладееш ситуацията и развоя, така че да е в твоя полза.

Крал жезли може да ти помогне по някакъв начин, може да е приятел, който ти помага. А може и самият застой да е бил свързан с този Крал жезли, който да направи крачка и да ти се подмаже по някакъв начин.

Интересното е, че тук излизат повече "лъвски" карти в деня с лъвския портал. Говори ми, че или има замесен някой със силен лъв в наталната карта - слънчев или (по-скоро) асцендент, ако е любовен интерес може и Венера в лъв. Или пък самото движение за преодоляване на застоя ще се осъществи до края на лъв и преди началото на дева.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 18:41 от innasn

# 223
  • София
Момичета,

Въпросът е за мен
Съд  Крал Пентакли Дявол

Кралица Оентакли 6 чаши Маг

За първия въпрос картите не ми изглеждат положителни. Дори да ти предложи ще има някакви користни цели - предполагам някаква измама с пари по крал пентакли и дявола.
За втория  - не питай, направо действай. 😊
Кралица пентакли е магьосницата на кралиците, тук просто е във вихъра си, а Магът е новото, началото, обединението на 4 елемента - огън, вода, въздух и земя. Мисля, че картите ти казват -  това е твоето призвание, развивай го смело.

Edit. Направих си КК за предстояща почивка. "Как ще прекарам почивката си?"
Моля ви за помощ. На 10 мечове изтеглих пояснителна- обърната 4 чаши (за първи път тегля обърната карта)
1. 2 мечове
2. 6 пентакли
3. Крал чаши
4. 10 пентакли
5. Паж жезли
6. 10 мечове (пояснителна обърната 4 чаши)
7. Императрицата
8. Асо чаши
9. Колесницата
10. Паж пентакли

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 20:16 от malina_smile

# 224
  • там, където ми харесва
Здравейте имам нов въпрос относно работа. ОВ по предишните карти , където се паднаха Влюбените е аз на стина застанах на кръстопът и решението което взех е че не съм готово за тази работата. Трябваше да се явя на второ интервю и мисля беше почти сигурно , че ще започна.
Вчера бях на друго интервю и сега чакам решението на шефовете. Хвърлих карти с въпрос Какъв ще е изходът от вчерашното интервю?
Асо мечове Осмица мечове Кралица жезли

Какво мислите по тези карти? Дали по асо мечове мога да разчитам , че ще ме изберат ако предположим , че осмица мечове са моите страхуве и несигурност.

Общи условия

Активация на акаунт