КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 321
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
сбогуване с нещо е, виж к'ва е тъжна девойката Innocent
Може да ти дойде в повече работата и да решиш да си тръгнеш, все пак започва ретро Мерк, не знам кога си подписала и кога реално ще започнеш, но да не би нещо да не е както си очаквала

# 361
Цитат
какво да очаквам на новата работа
Според мен 8 пентакли и 6 пентакли показват движението ти от една работа на друга. По Смъртта може би ще правиш нещо по-различно от предишната. 3 пентакли в общия случай показва работа в екип. Може би самата позиция ще налага да работиш с доста хора. 3 пентакли може да значи и договор, но освен ако договорът на новото място не е съществено по-различен в сравнение със старото, не виждам причина да го тълкуваме така.

Цитат
как ще се чувствам на новата работа

Според мен ще си звезда на новото място, ще привнесеш нещо съществено, което ще те отличи, ще се чувстваш в свои води, ще си паснеш с колегите и по Смъртта и Справедливостта ще се чувстваш оценена, така както не си се чувствала на предишната работа. Ако пък се върнем по-горе на Смъртта, подчертана с 3 пентакли, тук Справедливостта подчертава Смъртта, може би високата оценка ще я усетиш по някакви допълнителни придобивки, които ще ти предложат или пък заплащане, нещо документално уредено.

# 362
  • София

Добър вечер дами,

може ли малко помощ в разчитането? Simple Smile
Въпросът ми е:  Какви са чувствата му към мен? (не сме заедно)

# 363
благодаря ви, много идеалистично ги гледате тия карти Simple Smile
от средата на септември си го мисля, работата е като предишната,
нищо не съм подписвала, разбрали сме се с бъдещия шеф,
подробности някои има за уточняване
малко ми е напрегнато, защото знам, че имат много работа и хората са много,
а през последните три години работих с 5 човека
и не знам колко съм отвикнала в социален елемент

# 364

Добър вечер дами,

може ли малко помощ в разчитането? Simple Smile
Въпросът ми е:  Какви са чувствата му към мен? (не сме заедно)
По 3 мечове е имало някакво страдание, но по Асо мечове го е преодолял и по 8 чаши е напуснал ситуацията в нова посока.

# 365
  • Пловдив
Момичета, въпросът е: Как ще премине срещата между двама души ( мъж - жена )
Първа среща ще бъде, до сега само чат.

Може ли да споделите мнение по картите?

# 366

Ух, че неприятни карти за първа среща

# 367
Ако е тайна среща да не би да ги хванат тия 7ми мечове ми е малко като тип измама а колелото нещо непредвидено да се случи и да ги хванат в крачка... 😐

# 368
Не малко, а си е точно измама/кражба
Някой ще бъде измамен…
Висшата жрица е и любовницата
Освен ако е някаква извънбрачна афера 👀

# 369

Генерално не са хубави картите. При всички положения не виждам положително развитие, като най-вероятно комуникацията ще прекъсне след срещата. Но имам три различни тълкувания за развойна самата среща: 1) единият няма да се появи изобщо, или 2) единият ще изчезне по средата на срещата, или 3) на самата среща някой ще се представи в различна светлина, която не е показал в рамките на онлайн общуването.

Тук Висшата жрица аз я тълкувам като мълчание. След самата среща ще настъпи мълчание.

# 370
  • Пловдив
Ако разгледаме 7-ца меч като измамни намерения, с които влиза в тези евентуални отношения. По колелото да се обърнат нещата…По принцип Висшата жрица може да се чете като любовница, но тъй като и двамата са необвързани, съм срещала тълкуване за нея като недостъпна жена, потайна, също такава по която мъж може да загуби ума си. Но тук вече е тотално изсмукано от пръстите. Иначе пояснението на жрицата беше Светът.

# 371
Иначе пояснението на жрицата беше Светът.
Това пояснение лично за мен потвърждава тълкуването, че тези взаимоотношения между двамата ще приключат след срещата.

Иначе, 7 мечове в този случай аз я тълкувам по изображението. Виж как подмолно се измъква от...беседка ли е това какво е. Първата ми асоциация беше как си тръгва по средата на срещата. Казва примерно, че отива до тоалетна и повече не се появява.

# 372
  • Пловдив
Ауууу 😂
Ще дам обратна връзка до края на седмицата.

# 373
Ауууу 😂
Дано не е това! 😁 Скоро така излизах с един (пак онлайн запознанство), който ми обясняваше как си е тръгвал точно по гореописания начин или застава по-встрани от мястото на срещата да огледа жената на живо и ако не я хареса, потегля в обратна посока.

И той уж не беше обвързан, но на 100% лъжеше за това и продължава онлайн да го играе ерген.

# 374
  • Пловдив
Леле… 😁
В случая се познават. Засичали са се навън, но само на здравей-здрасти.
След време той се престрашава да започне комуникация и така сега се стига до уговорка за среща, но не любовна, а той да и подари книга 😁😁 Правят се на луди, иначе флиртуват!
Ауууу 😂
Дано не е това! 😁 Скоро така излизах с един (пак онлайн запознанство), който ми обясняваше как си е тръгвал точно по гореописания начин или застава по-встрани от мястото на срещата да огледа жената на живо и ако не я хареса, потегля в обратна посока.

И той уж не беше обвързан, но на 100% лъжеше за това и продължава онлайн да го играе ерген.

Общи условия

Активация на акаунт