КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ами и аз не знам как да възприемам тази кралица като питаща или като друга жена.
Ами каква зодия е питащата 😀
Питай отделен въпрос към колко жени има романтичен интерес въпросния мъж
Също събери само кралиците с императрицата и попитай коя е питащата за него и изтегли

Падна се крал чаши . Какво е значението тук?
На мен ми е малко трудно да свържа всички изтеглени карти по въпроса, но чисто интуитивно по тези три мисля, че мъжът е раздвоен между две жени. Едната - майка на децата му, жена, създаваща семеен уют и топлина и другата - страстна, огнена, забавна, която вероятно умее да поддържа огъня и интереса му на друго ниво. Предвид, че е Крал Чаши, твърде вероятно е да има чувства и към двете и да не може да вземе категорично решение коя избира. От това произлиза завъртане на цикъла по Колелото , в който се завъртат лъжа, гъвкавост и измама по 7 мечове.

# 496
Аз затова казах да се изтегли Сигнификатор на питащата спрямо мъжа
Взимаш 4 кралици + Инператрицата и теглиш с въпрос коя е за него питащата
Или коя е питащата за него в това гледане
За мен Императрицата е излизала при гледане, когато питащата е била в сегашна връзка с мъжа за когото се пита, а бившата му приятелка се оказва бременна и тя беше в реда за неговите чувства към нея
Ходи, че разбери без Сигнификатор
Какъв е въпросът, на който излезе отговор Крал Чаши?!

# 497
  • там, където ми харесва
Сега вече разбрах  Twinklestar затова направих ново теглене с четирите кралици . Извинявам се , но не съм изпробвала този метод за гледане. Затова не мога да дам и тълкуване по него. Ако може да кажеш Twinklestar какво виждаш по подредбата? Падна се Десет меча

# 498
Моето разбиране е, че трябва да отделиш кралиците и Императрицата, да зададеш въпроса и да изтеглиш една от петте карти.

# 499
  • там, където ми харесва
Оф цял пост за няма нищо . Извинявам се пак.
Взех четирите кралици + императрицата
Падна се Императрицата

# 500
  • София
Оф цял пост за няма нищо . Извинявам се пак.
Взех четирите кралици + императрицата
Падна се Императрицата
lina, не се притеснявай, темата е за това. Да се пита и да се научават нови неща.

При това положение, Кралица жезли е друга жена, щом Императрицата (която излезе още в първите три карти) е питащата. За това аз продължавам да държа на това, което написах по-горе - завърта се цикъла и от невъзможност Крал чаши да избере от двете жени (Императрица (питащата) и Кралица Жезли (друга жена)) започва някакво шикалкавете, оплитане в лъжи по 7 мечове.

# 501
lina с ретрограден Меркурий са нормални тези обърквания 😅
Тогава се връщаме на базата
Картите показват, че намеренията са му да я измами, като това може да означава, че ще 👻 (за да отиде при Кралицс Жезли, която може и да е жена му) и после пак ще се появи , което потвърждава цикъла на Колелото.

Искам да кажа, че е важно да се пита коя е жената за мъжа ако се пита за мъж де, защото Императрицата е съпруга и майка да ама аз лично съм излизала като такава за мъж, чиято жена за него излезе като Кралица Меч - понеже Таро работи на ниво енергия, то ние влизаме и излизаме от различните архетипи постоянно.

Тук ми хрумва да кажа, че този метод с Кралиците може да се използва заедно с това което каза innasn за първата жена, че е питащата, и да се види в колко пъти ще излезе една и съща

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 12:21 от Twinklestar

# 502
  • там, където ми харесва
Благодаря на всички Heart

# 503
Предполагам , че императрицата е жена му. Имам в нета един калкулатор за комбинации , дава ми за Колелото и седем меча - цитирам - да надхитриш съдбата .
Може ли линк към този калкулатор?

# 504
Може ли линк към този калкулатор?
https://atarotcards.com/combinationcalculator/

Вероятно има и други подобни калкулатори. Аз лично не съм им фен, защото тълкуват картите много превратно.

# 505
  • там, където ми харесва
https://karta-taro.ru/sochetaniya-kart-taro/
Ето този сайт също има калкулатор за таро съчетания с големи аркани.

# 506
Какъв е съвета към жена по отношение на мъж

# 507
  • там, където ми харесва
Това семеен мъж ли е? Асо и така излиза , че е щастлив със семейството си.

# 508
Това семеен мъж ли е? Асо и така излиза , че е щастлив със семейството си.
Жената е

# 509
Какъв е съвета към жена по отношение на мъж

Единият прочит е директно по отношение на мъжа. Първо има 10 и след това 1. Според мен казва да приключи там и да търси нещо друго. Още повече, че двете заедно правят 11. Справедливостта. Плюс Императрицата - 14. Умеренността. Щом е Императрица вероятно по Справедливостта и Умереността трябва да се фокусира върху семейството си.

Втория прочит фокусира върху семейството й по Императрицата и 10 чаши. Асо чаши казва, че трябва да рестартира там. Това е и тълкуването, към което аз клоня повече, защото имаме две карти, които директно насочват към семейната енергия.

Общи условия

Активация на акаунт