КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Скоро подочух и друг подход от обучението на таролог. Карта не за днешния ден, а за вчерашния. Теглиш и веднага можеш да асоциираш картата как точно резонира. А не да чакаш да мине деня и т.н.

# 556
  • София
Това е интересно. Ще го пробвам. Вчера например дневна карта ми беше Кулата. Обикновено я свързвам с някакво ужасно негативно събитие, което ме разтърсва из основи. За мое щастие не преживях нищо такова вчера, но определено се бях настроила и бях тревожна през целия ден.  Ще започна да тегля карта за предходния - хем ще я свързвам с минали събития, хем няма да се настройвам излишно.

# 557
  • Sofia
Здравейте Simple Smile Вчера изтеглих карти дали Сърбия ще победи Германия на Световното по баскетбол.
Паднаха се 9 чаши, Императрицата, Рицар жезли. Ползвах колодата Лайт Сиърс, но не ги снимах.
Сърбия загуби.
Интересно ми е как бихте коментирали картите. Как тази комбинация казва, че Сърбия ще загуби?

# 558
  • там, където ми харесва
А къде се е играла срещата? Мисля , че отговора е , че победата е на гостуващия отбор по рицар жезли.

# 559
  • Sofia
А къде се е играла срещата? Мисля , че отговора е , че победата е на гостуващия отбор по рицар жезли.
Не е било на ничия територия, то е Световно, в Манила.

# 560
Това ще е малко налучкване, но.... по 9 чаши правят крачка да постигнат растеж/пълнота по Императрицата, но всъщност правят крачка назад, защото накрая имаме Рицар. Рицарят е по-нисък аркан от Императрицата. Отделно общо имаме 12. Обесеният, което си е застой - ни успяват да направят тази крачка и си остават на нивото, на което са били.

Има символичен домакин и това е Германия, така че Рицар жезли в случая няма да символизира гостуващия отбор, който се пада Сърбия.

# 561
  • там, където ми харесва
~lina~, по първите карти на мен ми се струва, че някакво друго развитие ще има, свързано с пари. Някакви пари ще ти дойдат отнякъде. По 2 пентакли в момента балансираш нещо, удържаш някаква ситуация... Паж пентакли според мен ще намериш начин как да подобриш ситуацията. Картата по принцип символизира ученикът. Тъй като питаш за работа, може да е свързано с настоящата ти работа или с бъдеща такава. 10 пентакли аз ги виждам като пари. Ако картите говорят повече за настоящата ти работа, за което намеква 2 пентакли, то може да подобриш резултатите си, ако се измерват в пари, или да ти увеличат заплатата/бонус да получиш. Ако е свързано с бъдеща работа, какъвто е и въпросът, ще ти се отворят нови възможности заради научения урок по Паж пентакли.

По вторите ти карти мисля, че ще получите оферта за къщата, но ще я откажете, защото ще е по-малка от очакваното.

Twinklestar, мисля, че ще получиш предложение, но ще има някакво забавяне в процеса. 7 пентакли говори за изчакване. Само за двата краля се чудя дали са двама шефове или е един шеф, който от енергията на Крал чаши ще премине в енергията на Крал мечове. Ако е второто, залагам, че ще приемеш предложението.
Между другото чакам пари от бюрото.

# 562
Аз лично все още не използвам обърнати карти, но разчитам значението им като противоположно по смисъл.
Много често е така, но не винаги.
При 5ца пентакли, например, казват, че обърнатата карта е добър знак - край на мъките.
При други обаче може събитието да е насочено не навън, а навътре - знам за такова тълкувание на Кулата. Неочакваното събитие може да не идва отвън, а да е свързано с вътрешно преживяване и нашето възприятие на дадена ситуация.
От друга страна, може да бъде прочетено и като проява на картата в ниския регистър. Една Императрица изправена символизира Деметра - изобилие, плодородие, даване, но обърната може да е непременно липсата им, а алчност, златотърсачество, меркантилност.

Отделно обърнати карти, според позицията в четенето, могат да показват къде енергията е блокирана и не тече в правилната посока. Това може да ни насочи вниманието към тези места и да се опитаме да работим върху тях - отношение с другите, нашата емоционална или мислена настойка и т.н.

Много са интересни картите действително и е факт, че колкото повече четеш и научаваш за тях, толкова повече разбираш колко са богати на символика. От миналата седмица има един подкаст с участие на таролог - може да го слушате, ако ви е интересно https://govori-internet.com/tarot/?fbclid=IwAR0RLzM6OoeV8VaX_ivL … fbDK49fcF260ffG0A
Аз за някои неща не съм съгласна с него, с други да, но общо взето е любопитно.

# 563
Скоро подочух и друг подход от обучението на таролог. Карта не за днешния ден, а за вчерашния. Теглиш и веднага можеш да асоциираш картата как точно резонира. А не да чакаш да мине деня и т.н.

Аз по принцип се опитвам всеки ден да тегля дневни карти. Снимам и в малките часове на нощта си записвам какво се е случило под снимката. Но има дни в които не успявам да изтегля и това правя на следващия ден за предходния. Е, доста често имам и дълги паузи поради натовареност, а и нежелание понякога да докосвам картите.И наистина като се замисля сега така да тълкувам преден ден е по удобно, защото виждам веднага и мога да навържа събитията. Иначе е много трудоемко по досегашния ми начин.
Ето днес например така направих за вчера, защото ми беше натоварен деня и нямах време за картите.
3Ж+Кулата+Любовниците.
Освен всички събития, за които няма смисъл да описвам, тези карти показаха и сексуалното вчерашно изживяване. И то най вече Кулата. Това по повод Кулата за дневна карта, за която пише malina_smile. Тъй че не винаги е нещо негативно. Доста често при мен показва нещо неочаквано или сексуално.

# 564
Завиждам ви за търпението 😅

Хайде, играчка-закачка
Какво да очаква жена от мъж днес? Двамата не са семейство
10 чаши 7 меч пояснена с Асо чаши Слънцето пояснена с Рицар Чаши

# 565
  • София

Аз по принцип се опитвам всеки ден да тегля дневни карти. Снимам и в малките часове на нощта си записвам какво се е случило под снимката. Но има дни в които не успявам да изтегля и това правя на следващия ден за предходния. Е, доста често имам и дълги паузи поради натовареност, а и нежелание понякога да докосвам картите.И наистина като се замисля сега така да тълкувам преден ден е по удобно, защото виждам веднага и мога да навържа събитията. Иначе е много трудоемко по досегашния ми начин.
Ето днес например така направих за вчера, защото ми беше натоварен деня и нямах време за картите.
3Ж+Кулата+Любовниците.
Освен всички събития, за които няма смисъл да описвам, тези карти показаха и сексуалното вчерашно изживяване. И то най вече Кулата. Това по повод Кулата за дневна карта, за която пише malina_smile. Тъй че не винаги е нещо негативно. Доста често при мен показва нещо неочаквано или сексуално.
В събота Кулата ми се прояви като неочаквано си купих супер яка риза на намаление. Такава Кула харесвам 😆

# 566
Завиждам ви за търпението 😅

Хайде, играчка-закачка
Какво да очаква жена от мъж днес? Двамата не са семейство
10 чаши 7 меч пояснена с Асо чаши Слънцето пояснена с Рицар Чаши

Някакво прикрито следене виждам тук на господина към дамата, но сякаш няма да се прояви в реалността към нея  , имам предвид като действия, такива че да говори директно с нея. По скоро ще си дава воля на егоизма. И ще гледа да изпъкне с нещо, да хитрува. Може в соц.приложения да покаже себе си по някакъв начин, за да бъде видян. Нещо от рода на сторитата или там както се наричаха. Или ще гледа сторито на жената...Или по 7М може от друг профил да я следи и от там да и напише нещо ....Но при всички случаи ще го движат емоциите към нея. Нещо такова видях...Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези карти са мн.веселяшки Blush

# 567
  • София
Силфида, ти си ми идол!
Възхищавам ти се!
Никога не бих мола да направя толкова точен анализ по карти таро. А реалността доста често е точно така, както го описа в днешно време.

# 568
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

# 569
Какво прави мъжът ми 😅
Имам вече ОВ

Подмазва (ти?) се във връзка с нещо, което трябва да се свърши и пръска очарование. Може би иска да се отърве от работата? 😁

Общи условия

Активация на акаунт