КАРТИ ТАРО - ТЕМА 30

• 25 144
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Тоест основни карти са Императрица, Луна, Мечове.
И аз предположих, че е свързано с някаква промяна при теб - семейно положение, бременност.
Мисля, че човекът ще се почувства объркан, със смесени чувства и може би разочарован по някакъв начин. 5ците са неприятни като цяло, но са малък аркан, та ще му мине.

Тегленето на много пояснителни карти води до объркване, а не до изясняване каквато е обикновено целта. Човек се оказва с един куп карти, което за мен е излишно.

# 631
Тоест основни карти са Императрица, Луна, Мечове.
И аз предположих, че е свързано с някаква промяна при теб - семейно положение, бременност.
Мисля, че човекът ще се почувства объркан, със смесени чувства и може би разочарован по някакъв начин. 5ците са неприятни като цяло, но са малък аркан, та ще му мине.

Тегленето на много пояснителни карти води до объркване, а не до изясняване каквато е обикновено целта. Човек се оказва с един куп карти, което за мен е излишно.
И прави голям Аркан Отшелника та може и да си се отдели в уединение човека и да не чуеш от него

# 632
Ми много сте прави, чакаме бебе. 😄😍 Но съм малко рискова бременност и не смеем да кажем на всички близки. Аз за това оставих картите да говорят .😁😏

# 633
Честитоооо, много хубава новина! Стискам палци всичко да е наред.
Не се тревожи за близките, гледай себе си и това е.

# 634
Ми много сте прави, чакаме бебе. 😄😍 Но съм малко рискова бременност и не смеем да кажем на всички близки. Аз за това оставих картите да говорят .😁😏
Честито и лека бременност 🫶🏻

# 635
Благодаря Ви за пожеланията. Много сте мили🥰. Ами 5тиците може да се опита да мами нещо или да е недоволен и аз да отсека с кралица мечове. Не е неочаквано просто да се подготвя...

# 636
  • София
Минзухар, честито! Не мисли за 5-цата, а се наслаждавай на моментите! Лека бременност!❤️

# 637
Благодаря Ви за пожеланията. Много сте мили🥰. Ами 5тиците може да се опита да мами нещо или да е недоволен и аз да отсека с кралица мечове. Не е неочаквано просто да се подготвя...
Не, измамата са 7ца мечове, 5 мечове е “а защо ми казвате последен”
5 меч е победа, но не изпитваш удоволствие от нея

# 638
  • там, където ми харесва
Честито Мензухарче Gift Heart Лека и безпроблемна бременност!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 10:39 от ~lina~

# 639
Честито, Минзухар.12! ❤️ Лека и безпроблемнна бременност ти желая!

Кой е човекът, за чиято реакция питаш? По тази Кралица мечове може да е свекърва или майка. На разстояние ли е? Ако не е на разстояние, реакцията ще е притеснение преди всичко. Възможно е и Луната просто да казва, че по вечерно време ще съобщите новината. 5 мечове показва, че ти малко ще се разочароваш, но по 10 чаши това все пак бързо ще мине, защото сте семейство и положителният заряд на новината ще надделее над негативните аспекти на ситуацията.  

Ако Кралица мечове не е майка или свекърва, а някой друг, то вероятно ще има някакво отдалечаване. Но то няма да е от лошотия. Може би става въпрос за приятелка, която иска да забременее? И вероятно малко ще я заболи, че не й се случва на нея. Някаква такава аналогия ми се върти в главата.

Twinklestar, картите по първия въпрос са много интересни. Имам две тълкувания. 1) по 7 жезли този човек иска ли изобщо да продава или някой го увещава да продаде? Ако е така, то няма да го направи и ще се измъкне сух от водата или просто ще надиграе ситуацията и ще е крайният победител, каквото и да означава това. Рицар пентакли (Магьосника рицар) преминава в по-високата енергия на първи голям аркан Магьосника. 2) ще го продаде, но трябва да изчака подходящия кандидат. Малко търпение е необходимо и да не залита по първоначалните оферти. Може да познава купувача, дори да е работил с него?

По втория въпрос - по-скоро да заради 6 жезли. Но по Рицар мечове вероятно няма да е безпроблемно. Ако някой подходи към него с агресия, то той трябва да е с обратното поведение и да не отговаря със същото. Ако той е склонен да подходи с агресия, то в никой случай да не го прави и да се въздържа.

Последните карти на мен ми говорят, че вероятно ще развали отношенията си с близък човек и тази цена няма да му хареса. Картите заедно са единадесети голям аркан Справедливостта. Тази карта носи и кармичен заряд. Според мен картите му казват, че по Рицар чаши трябва да поднесе извинение или каквото там е подходящо според повода, да оправи отношенията и да разчисти лошата карма. Иначе бизнесът няма да върви. Колелото също е кармична карта.

Има много шестици. Това бизнес в семейството ли е? Или между много близки приятели? У трябва да се покаже като по-големия и зрял човек в ситуацията.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 09:34 от innasn

# 640
innas бабата на мъжа ми, хич не се разбираме с нея...

# 641
innasn  да кажем, че е принуден, защото му трябват пари за друго нещо
Аз зададох срок по първия въпрос и се чудя дали заради РП няма да се проточи, а и все пак предстои Мерк да стане директен та това намерение може и да не се осъществи

Имам друг работен въпрос, мъж започва нова работа, която ще му е допълнителна
Попитах какво развитие ще има на това място (като мислено включих как ще се чувства там и въобще дали ще му е ок като пари и условия)
Изтеглих 5 карти за повече информация
Страшния съд Кулата Кралица Пентакли 10 чаши 2 пентакли
Пояснителна на Кулата Йерофанта
Пояснителна на 2 пентакли с въпроса какво ще жонглира първо изтеглих Луната и понеже още повече не ми стана ясно изтеглих Асо меч
Долу с 1 карта попитах Как ще се чувства там - 3 пентакли , което мисля е супер, колектива ще бъде добър и Какви пари ще изкара - Инператрицата и по нея мисля, че трябва да стигне максималната ставка
Кажете моля какво мислите вие

# 642
Гледам само основните карти без пояснителните.
Мисля, че в началото ще му е доста трудно и ще трябва да даде доста от себе си, за да се справи с всичко, което ще се появява допълнително и непредвидено.
Може да получи подкрепата на женска фигура - работодател, съпруга/приятелка, майка, както и семейна такава. В крайна сметка ще успее да създаде баланс между двете начинания, но само ако успява да дава нужното и на двете места, а не се фокусира само върху едното. Може да го измъчват съмнения, дали е взел правилното решение и дали му стига времето за всичко.

# 643
Гледам само основните карти без пояснителните.
Мисля, че в началото ще му е доста трудно и ще трябва да даде доста от себе си, за да се справи с всичко, което ще се появява допълнително и непредвидено.
Може да получи подкрепата на женска фигура - работодател, съпруга/приятелка, майка, както и семейна такава. В крайна сметка ще успее да създаде баланс между двете начинания, но само ако успява да дава нужното и на двете места, а не се фокусира само върху едното. Може да го измъчват съмнения, дали е взел правилното решение и дали му стига времето за всичко.
Ами то тази работа за него няма да е нова, даже са му казали, че няма да минава обучение , а направо може да започва.
Той е семеен.

# 644
В първия пост казваш - започва нова работа. Без значение, дали има опит или няма, е нещо, което ще прави допълнително и това ще има период на адаптация включително и трудности - аз така го виждам по картите Simple Smile
Също работя на две места и мога да говоря от личен опит за съчетаването - как изглежда отстрани и как се усеща лично.

Общи условия

Активация на акаунт