Юлски бебета 2023 - Добре дошли! - Тема 1

• 22 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Пресияна, съжалявам за преживяното! Бъдете здрави и щастливи!

Ние излязохме сефте на 7 или 8 ден, преди това валеше. Ама малкият се роди на 23.06. От тогава излизаме когато времето позволи. Тоест не е непоносима жега, сутрин рано и вечер късно не мога да излизам, защото съвпада с режима на каката, когато тя или спи и закусва или вечеря и си ляга. Сега е при свекърите и си позволявам да излизаме. Вече го слагам в ергобейби метрото. Само по боди или къс ромпър е. Ако духа вятър или нещо захладнее мятам тънка пелена. Но като цяло и в нас рядко слагам.

# 121
Ние излизаме от самото начало (7ми ден). Тези дни е само по боди и наметнат чаршаф на крачетата колкото да не ги хване слънце Grinning

# 122
Момичета, сега се усетих,че направлението ми за хоспитализация изтича днес, а ме приемат УТРЕ.  Имам и обходна карта и тнт, обаче не помня предния път като преносих дали ММ не го пращах или дали не ходихме за ново направление като изтече. Имам и обходна карта, тнт, всичката друга документация... и сега като преглеждах багажа видях датите. Дали ще е проблем? Те ще си го оправят служебно ли като ме приемат утре? Таман викам всичко ми е готово и ето ново 20 ... 😬

# 123
От болницата трябва да ти го издадат. По принцип не е проблем.

# 124
Ох, добре. Хвана ме паниката за таз хартийка изведнъж 😬 😅 Отделно от паниката 'влизам и ще ме пържат на система пак'. 😅🫣

От болницата трябва да ти го издадат. По принцип не е проблем.

# 125
Аз преносих един ден и този ден като болничен ми го издаде следващия бременността АГ, защото от болницата ми издадоха от деня на раждането.
Излизаме вече няколко пъти, на мен ми се иска повече, но девойката е със собствено мнение. В големите жеги беше само по памперс и носех тънка пелена за всеки случай. Сега по боди с къс ръкав или потниче. Да слагам шапка и чорапи, това ми се струва безумие?! И без това в коша е завет и особено ако има слънце, става още по-топло, остава и да я навлека, все едно аз да излезна с шапка и чорапи на тези температури.

# 126
  • Варна
Чорапи слагам само като сме с май тая. Иначе си е по къси боди или ромпър и тънка пелена. Шапка - не.
Хора вчера вече беше върхът. От 5 след обяд до 3 сутринта циркове. Един път да се събуди по - рано и обърква всичко - меки гърди, не ще да захапе, цедя, давам, то вчера едвам изцеждах по 20мл,той още повече се ядосва... Разходки, биберони, слинг, бял шум.... В три сутринта вече се предадох и дадох АМ. После пък не мога да го събудя в 7,гърдите преливат...Май ще викам консултант. Точно пък с кърменето не съм очаквала проблеми след като кърмих баткото 1.9г.

# 127
Стискайте мии палци. Почна се...

# 128
Стискайте мии палци. Почна се...

Стискаме и чакаме да пишеш хубави новини!

# 129
Минти, късмет! Чакаме новини!

Диди, аз за това нямам сили. Моите така сучат, ама трябва да ги държа денонощно и пак се реве нон стоп. Гърдите ли не текват както искат, те ли нямат сили. А сега да ми видиш гърдите са като река, ако цедя на ръка и малкото пак трябва да го държа нон стоп и то пусне ли рев:(
И за моето здраве се предавам и няма да се мъча, цедя с намаляване и приключвам. На вас много късмет, дано това е скок в растежа и бързо да отмине и скоро да суче малчо като шампион и да спи поне по 1:30ч спокойно между храненията! БТВ лактил и безалкохолна бира много ми помогнаха за кърма.

На мен снощи освен всичко ми се прищипа нерв на гърба и съм като смазана. А днес трябва да правя за подаване, че утре са 6м на  майка ми помен и 40дни на малкия. Погача май.. пак ще иде към 2м и то, ако имам сили да направя:(

# 130
  • Варна
Все се чудя откъде сили за погачи, та всички питаха кога, как... 😀 Аз обядвам в 16:30, кви погачи, кви 5лв 😀

# 131
  • София
Минти, късмет, леко да минава всичко!
Нашето бебе се оказа много гръмогласно, много иска да е постоянно върху мен, онзи ден купихме шезлонг и малко отдъхнах . Седи, заспива, но само когато иска. Минахме месечната консултация и е качила 1600гр и 4см , чак се учудиха че е само на кърма .
За излизане излизахме от 10я ден, но настанаха жегите и не бяхме излизали доста време. Миналата седмица бяхме във Велинград и бяхме по цял ден навън, по боди с къс ръкав и намятам пеленка като заспи, защото иначе се отвива, изобщо не търпи да е завита и май ще купувам чувалче.
Имам усещането че поне 2 скока в растежа изтърпяхме, защото ми се вижда много променена и не знам дали си въобразявам, но вече гледа към нас, следи ни и ни се усмихва, мисля че е рано, но може и да е умишлено. Коликите борим още само с био гайа и чай, пръцка много, но пие ли чая по-често през деня вечер не плаче изобщо, но пък цяла нощ ръмжи като мече милото .
Сега да се оплача, че вчера някакъв летен вирус май лепнах и цял ден съм като труп, отпаднала, едва ставах от дивана за да я взема и накърмя и едва дишах, днес пък много ниско кръвно, заглъхнали уши и се задъхвам като поседя права малко, добре че поне не дрискам ...

# 132
6-7см съм, май ще ми откажат обезболяващи... на 2 минути са по почти минута контракциите, изпотих се. Има още 1 родилка с мен, вече напъни я почнаха и не и обръщат внимание много. 🥴 Късно ли е да се откажа? 😅

# 133
  • София
6-7см съм, май ще ми откажат обезболяващи... на 2 минути са по почти минута контракциите, изпотих се. Има още 1 родилка с мен, вече напъни я почнаха и не и обръщат внимание много. 🥴 Късно ли е да се откажа? 😅
На мен ми сложиха упойката на над 6см разкритие, искай си.
За отказването не знам колко е възможно 😂😂

# 134
Ще си искам... Много ми е вече. Направо все едно се варя 😫😬

Общи условия

Активация на акаунт