Юлски бебета 2023 - Добре дошли! - Тема 1

• 22 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Бях забравила колко трудно е да приспиш новородено... Иска само на ръце, суче от гърда и се кърми обаче явно не стига. Само примлясва.  И аз каталясах, а то иска будно да седи 😅🫠 Света му е интересен, ама на мене ми се спи яко вече. 😳 Предното заспиваше сучейки, това не ще 😃. И да капак мога Червенушко да го кръстя защото е цялото чееервено.

# 151
  • София
Бях забравила колко трудно е да приспиш новородено... Иска само на ръце, суче от гърда и се кърми обаче явно не стига. Само примлясва.  И аз каталясах, а то иска будно да седи 😅🫠 Света му е интересен, ама на мене ми се спи яко вече. 😳 Предното заспиваше сучейки, това не ще 😃. И да капак мога Червенушко да го кръстя защото е цялото чееервено.
Same shit и в нашата къща , само дето не иска нито на ръце, нито да яде, нито да спи, не реве дори, просто мрънка.

# 152
Туй иска на ръце и таман заспи и се чуе едно звучно пръц 😳😅 и айде.  Даже АМ му направих щото суче ама то сухо още, няма никой. И се ядосва... и тия шишета на авент новите НИЩО не пускат...  

Same shit и в нашата къща , само дето не иска нито на ръце, нито да яде, нито да спи, не реве дори, просто мрънка.

# 153
Аз засичам интервалите за бодърстване и сън. Така е много по-лесно, когато трябва да заспи. Но, тя е само на АМ. Това съм се убедила, също има значение. Млякото идва директно и не се труди за него като при кърменето. Отделно колко количество е изсукало и т.н.

# 154
Аз накрая дадох адаптирано, обаче 10мл суче и до там. Толкова бавен поток, че думи нямам. И то се изнервя и плаче,  аз се чудя как да го успокоя. Става като домат, отделно че цялото е червено 😬🫣  Чак сутринта заспа и го взеха. Викам егати...

# 155
  • София
И аз почвам да засичам бодърстване, защото не е нормална тая работа . Ще гледам и режим на храненето да правя. С голямата спазвах режим и не беше така , ще пробвам пък каквото стане .

# 156
Монти честито бебенце ❤
Аз си виках то е малко бебе ще се водя по него когато иска да спи когато иска да яде..ама ми се качи на главата 😀 май ще имаме режим 🧐

# 157
  • София
И сега след дълго кокорене снощи, сега спи от 10ч и минават 3 часа от последното ядене. Ей , няма угодия !
Аз знам че бебетата и децата обичат да имат режим, ама защо си правя експерименти?!

# 158
И аз съм ЗА режима, но според мен е твърде рано все още. Нашата госпожица е почти на 1 месец и определено не е готова за режим. Спи, яде и малко будува през деня. Вчера не беше на кеф и следобед не спа, беше изключително драматично приспиване и ядене после. Абсурд е да я държа будна до определен час. То ще е някакъв кошмар после.
Кято започнем да си играем активно и да се занимава и заглежда повече, ще вкараме и режима Simple Smile

# 159
И аз спазвам интервалите на бодърстване когато бебе го позволява. Следя сигналите му и когато трябва го приспивам по-рано или по-късно. И хранене гледам да е на минимум 2ч. Понякога бодърства повече и имаме 2 хранения между 2 дремки вместо 1. Старая се да се водим по E.A.S.Y.
Според мен сега са на възраст за гъвкав режим.

# 160
Преди време бях гледала лекция за детския сън. Там казаха, че при бебетата изцяло на кърма в първите месеци не може да се говори за режим. Напасват се количествата кърма и бебето.

# 161
Преди време бях гледала лекция за детския сън. Там казаха, че при бебетата изцяло на кърма в първите месеци не може да се говори за режим. Напасват се количествата кърма и бебето.

Това се опитвам да обясня на всеки, който ми казва да вкарам режим, защото бебето щяло да ми се качи на главата.
За протокола - за последния час кърмя втори път вече към 10-15 мин.

# 162
😄 От всички 40 лекции, които гледах мога да обобщя, че до 3 месец те нямат причинно следствена връзка и няма как да ви се качат на главата. Реално просто се видите по детето и вече каквото ви се е паднало. След 3 месец може да се вкарва режим.

# 163
  • София
Естествено, че всичко е имагинерно с толкова малки бебета и строг режим няма как да се вкара , но все пак малко от малко Simple Smile като са в скок пък абсурд да се спазва режим

# 164
Ми някак не го виждам детето да спи, а аз, за да си спазя режима и вечерната рутина, да го пъхна в коритото в даден час Grinning

Общи условия

Активация на акаунт