164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - тема 3

• 83 437
  • 647
  •   1
Отговори
# 285
Играем и се надяваме. Нищо не губим. Надявам се децата да имат късмет. Със сигурност ако мръднем нагоре ще направим щастливо друго дете. Стискам палци на всички деца на второ класиране. Успех!

# 286
Играйте Simple Smile И ние чакаме за място във 2АЕГ Simple Smile

# 287
  • София
Ама естествено, че трябва да пробвате за второ класиране. И ние чакаме.... не, ние не знаем какво искаме! И май чакаме съдбата да реши.🤣🤣🤣

# 288
Записахме го нашия младеж.Отказа се от проба за ИтЕ и ще остане с френски.Сам избра училището,подредбата на желанията и сам се отказа от второ класиране.Няма на кой да се сърди от сега нататък😃.

# 289
И нашият осмокласник е записан. Първото му желание - испански с италиански.

# 290
  • София
Здравейте, търся учебници за профил география и история - 11 клас!

# 291
  • София
Какви профили избираха сега завършилите единадесетокласници? Свободен ли беше изборът на 3-ти и 4-ти профил или са избирали по двойки? Че чух нещо за сдвояване на профилите, което ме изненада.

# 292
  • София
Произволно избираха. На РС казаха, че са удовлетворени желанията на всички.

# 293
  • София
И в нашия випуск избираха свободно. Но нямаше БЕЛ и философия. Така че вторият профил при моето дете беше компромис. И не се събра група за физика.

# 294
  • София
Продължава да няма БЕЛ и Философия. И при нас Географията е компромис (аз мисля, че няма да му е излишна, но все пак).

# 295
  • София
magi_sveta, и моята писа втори профил география. Не научи много, но и няма да й трябва.

Но историята като профил с К. Георгиев е върхът!

# 296
  • София
Нашите май ще са при Виктория (не и знам фамилията) и Йончева.

# 297
  • София
И нашите в 11 клас имаха един профил с госпожа Йончева. Колкото и да не я харесвам, признавам, че е страхотен учител и им беше много интересно, и научиха много.

# 298
  • софия
Здравейте, търся учебници за профил  предприемачество-част 1,2 и 3!
Моля и за отзиви за Росен Ралчев и Галена Райчева.

# 299
  • София
И моят син се отказа да чака второ класиране.Записахме го с френски език-искаше го заради Мбапе,а испанския език заради Ламин Ямал😊...момчешка логика.Майките от род.съвет го предупредиха мнооого да внимава с дисциплината,защото при три забележки следва директорска такава🙄Той доста се стъписа,защото в досегашното уч-ще чак при 10 забележки имаше такава санкция.

Общи условия

Активация на акаунт