164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - тема 3

• 79 158
  • 619
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Само да попитам как е възможно някой да си въобразява, че високия резултат на НВО и ДЗИ БЕЛ се дължи на Миронова и 2-та час ИУЧ, които са ѝ дали, вероятно да и запълнят хорариума?

В рамките на 30-секундното ѝ присъствие на родителската среща не успях много, много да схвана за какво иде реч. Просто се чудех комично ли е, или странно, меко казано. Но само за 2-3 блока от началото на учебната година се разбра, че нейните часове ще са много "забавни" и изпълнени с "половин двойка". Вярно ли е, че деца с отлично представяне на ДЗИ имат ниски оценки при нея в 12 клас?
Тази Миронова е някакъв "шок и ужас" за децата явно, синът ми и съучениците му твърдят, че никога не са се чувствали толкова дискомфортно с учител, точните думи бяха "тази е луда, нас ни е  страх от нея". И аз моля за мнения за този преподавател, защото споделеното от сина ми и другите деца никак не ми харесва. Благодаря предварително!

# 586
  • София
БЕЛ е любим предмет за сина ми. Ще бъде балообразуващ. Миналата година има 5... Тази ще видим. Не разбира и не може при Миронова. Сега е на уроци в школа. Това, което споделя е, че за първи път му е ясно какво се иска от него по предмета, има план и струкура за произведенията, информация за авторите и т.н. и най-важното - ясна обратна връзка - кое как е направил, къде не достига, кое е добре.

# 587
За съжаление не можем да ви успокоим- това е положението...Жалко е, защото много деца тотално се объркват от нея, що се отнася до критерии, изисквания и задания. Иска се едно, правят го, а после се оказва, че се е искало друго. Не знам дали има полезен ход в този случай 🙁

# 588
За съжаление не можем да ви успокоим- това е положението...Жалко е, защото много деца тотално се объркват от нея, що се отнася до критерии, изисквания и задания. Иска се едно, правят го, а после се оказва, че се е искало друго. Не знам дали има полезен ход в този случай 🙁

Да, ясно.

Задава се въпрос. Отговаря ѝ се. Не било вярно. Децата и показват, че е идентично на учебника. Тя била чела друг учебник, и за нея нейното било правилно. Нищо, че не е мъцвала в часа кое е вярното за нея.

Аз не знам дали на ръководството е ясна ситуацията и че резултатите на НВО и ДЗИ са все пак въпреки нея, а не заради нея. И, че децата вероятно и повече биха могли, ако имаха спокойна и адекватна подготовка.

Аз нарочно си ръчкам тук кошера. Знам, че се чете. Докато си мълчим, няма да има промяна никаква.

# 589
  • София
Вие не бяхте ли с друг преподавател по БЕЛ?

# 590
Вие не бяхте ли с друг преподавател по БЕЛ?

О да. Господ да я поживи Кънева, че внася нормалност.
И тази за ИУЧ - дали са ѝ по един блок на две седмици. Но и това им държи, като за два месеца поне.

# 591
  • София
Явно това е нещо ново. Дъщеря ми беше с един учител и за ЗУЧ, и за ИУЧ, че и за фУЧ, когато имаше такъв.

# 592
  • София
Когато избрахме 164 си мислих, че е негатшв липсата на профил БЕЛ... днес не си представям профил с тази учителка.

# 593
Кажете,ако знаете, кои профили са добри, макар че и това е условно,понеже вероятно се сменят учителите.Защото и аз не си представям като поносимо житейско събитие профил с някои от преподаващите до момента и то не остана какво да избере човек.споделете има преобладаващо доволни от някой профил,та да си скубем косите поне информирани:)

# 594
  • София
Синът ми е удовлетворен от историята и географията с Янакиев (профил география в 11 клас с Никифорова беше загуба на време и разваляне на успеха по предмета).

# 595
Много благодаря!Изглежда и профилите на един випуск не се водят двете години от един и същи учител. Явно,както каза един информиран и мъдър източник - няма пълно щастие:)

# 596
  • София
Здравейте отново! Някое дете да е било с профили химия и биология (знам за онзи неприятен индеферентен преподавател Даниел или както там му беше името). За впечатления и резултати от първо лице питам. Благодаря.
Хубав ден на всички Relaxed

# 597
Географията с Янакиев и предприемачеството за Ралчев са топ за сина ми. Историята също с Крумова е готин профил. Това за нашия випуск, но за съжаление избрания профил не върви с искания/ харесвания учител. Ако четенето тук беше с "разбиране", мисля, че отдавна трябваше да има резултат. Явно само се минава диагонално без да се вниква в недоволството и безпокойството на децата. Защото си мисля, че никой родител на щастливо и спокойно дете в училище, не би се оплаквал по форумите. Споделеното тук е опит за другите, "вик за помощ", ако щеш, но не и безцелно плюене по един или друг учител. Защото вярвам, че всички настоящи и бъдещи ученици, пък и бивши такива, както и техните родители, искат училището да остане желано, развиващо се и конкурентно, каквото е сега.

# 598
Здравейте отново! Някое дете да е било с профили химия и биология (знам за онзи неприятен индеферентен преподавател Даниел или както там му беше името). За впечатления и резултати от първо лице питам. Благодаря.
Хубав ден на всички Relaxed

Заклевам, заклевам....не и химия, ако има и 5% вероятност да е Динев. Впечатленията не са от профил, но индеферентен е много незаслужено и неточно определение. Бих се изразила по друг начин.
Крис Георгиев по история също е много добре.

Мен ме интересува профил математика?

# 599
Този Динев не трябваше ли от тази година да не е вече в училището? Само съм чела "легендите" за него, за щастие не е предавал на сина ми.
Математиката като профил с Арабаджиева май върви сравнително добре, но говоря от впечатления, които имам от споделеното от съученици на сина ми. Гледах нова учителка по МАТ и ИТ, но не знам нищо за нея.

Общи условия

Активация на акаунт