За мъжете и “дебеланките”.

• 24 005
  • 575
  •   1
Отговори
# 300
Мммм, не съм съгласна.
Ами ако някоя близка жена е с теглото на Лизо? Сестра, пленеммница тийн, която гони 100 кг на 16 години, собствена дъщеря?

Определено ми влиза в работата и не бих си мълчала, за да не ги засегна. Ще искам да им се радвам дълги години, а не да ги гледам на 60 години като човешка развалина от болести.

Нямам такива, поне засега. А и не мисля, че казвайки на 16-годишно момиче, че е дебело, ще го предпазиш от болести на 60 г., най-много да го сдухаш. Иначе тактични съвети за начин на хранене може, защото на тази възраст много често се опитват да отслабват с пълен глад или някоя измислена диета "да отслабнем с 20 кг за 10 дни".

# 301
След като се срамувах няколко страници зарафи незнанието коя е Валериева, сега отивам да се срамувам заради Лизо.

Нормите и правилата зависят от обществото, времето, възрастта и още хиляди фактора. Да си с голям задника за някои групи населения по света е много привлекателно, даже носят бельо с подплънки . Да си дебел по времето на Рубенс е било норма. Тези норми са толкова преходни. Що касае нормите и здравето, познавам дами пенсионери по 100 кг без кръвно и холестерол и такива дето са сушени скумрии веганки на препарати. Така че зависи кой каква клечка е изтеглил здравословно и като фигура.

# 302
  • София
Също така, много са неприятни хора, които дават акъл как да се отслабва. Всеки човек е съвсем индивидуален, още повече на към менопауза....

# 303
Ох, аз пък бих дала акъл на тийнка, защото си спомням как отслабвахме на диета от по пакетче солети дневно. Поне да не прави същите грешки.

# 304
Аз никга не се меся в хорските работи и не давам непоискани съвети. И през ум няма да ми мине да кажа на когото и да било, че е дебел и да препоръчам диети и упражнения. Изключение бих направила само за сина ми, но той пък няма ген да стане дебел.

От друга страна, на мен редовно ми се дават съвети как трябва да кача кг и намирам това за също толкова невъзпитано и просташко.

# 305
  • Далечният изток
В България хич не е боди позитивисти. Тук да честа гледка 15-20-годишни момичета, облечени до степен да получат топлинен удар при тия 40 градуса на сянка, които ги имахме, защото са с наднормено тегло. За сметка на това има ужасно вулгарно облечени, просто защото са кльощави и си мислят, че всичко може да сложат. Иначе в чужбина наистина не се притесняват толкова.

https://m.shein.com/eur/SHEIN-SXY-Plus-Cut-Out-Back-Skinny-Short … &rep=dir&ret=meur

Например тези панталонки никоя българка с наднормено тегло няма да си ги купи, но в чужбина ги купуват. В коментарите със снимките на доволни клиенти се вижда какво са повечето. Едната около 60-годишна баба с татуировки демонстрира колко секси се чувства с тези панталонки, докато градинарства. В крайна сметка, не ми изглежда толкова лошо да се чувстваш в мир и хармония със себе си.
Точно обратното забелязвам. Млади момичета с наднормено тегло и наистина големи дупета ходят с ултра къси панталонки. Не знам, харесват се сигурно или е модерно...

# 306
От друга страна, на мен редовно ми се дават съвети как трябва да кача кг и намирам това за също толкова невъзпитано и просташко.

Това е, защото хората не смятат, че да си слаба е срамно, от там нямат спирачки да говорят със слабите за тялото им, както е с дебелите. Все едно да говорят за цвета на косата ти.

# 307
Моделите на Рубенс не са дебели.
Непоискан съвет е критика!
А поискан? Или поискано мнение?
И като е критика, какво, не е резонна?

# 308
Ако поискат мнение, се дава!
Ако не ти го искат, не се месиш!

# 309
Не давам непоискани съвети, нито препоръки или мнение.
Всеки си има лична история и визия за естетика. Може да имам лично мнение, но предпочитам да си остане лично.

# 310
Не разбирам това вторачване в нормите за женско тяло. Всеки си има вкус и няма норми за правилно.

Съдейки по себе си за всеки влак си има пътници. Нямам 40 години, 160 см, 40 кг, без форми. Пухкави мъже са ми казвали че не обичат кокали.

Имам дебели според нормите приятелки. Облечени според теглото си добре. Нито те, нито аз се оплакваме от кг и мъжко внимание не ни липсва.

Коя жена е хубава според мъжките критерии е въпрос на вкус.

# 311
Моделите на Рубенс не са дебели.
Не знам какви са били моделите. Гледам творбите. Избрах тези с най - слабите жени, да не стане че специално търся най - дебелите.

Венера!  (Трите грации няма да ги слагам. Те са хем атлетични хем с екстра тегло)

Рубенсова жена - нарицателно за жена с пищни преливащи форми.
П. С не коментирам целулит.
Повече от 50% от пишещите тук ще се съгласят че са със силно преливащи фирми

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 19:51 от _re_ge

# 312
Моя близка , едва не я уволниха в Англия, заради комплимент . Общо взето не се толерира обсъждането на вида , на човек независимо в какъв уклон. И при нас скоро ще дойде

# 313
П. С не коментирам целулит.
Повече от 50% от пишещите тук ще се съгласят че са със силно преливащи фирми
Как го решавате това?
Нямам нито целулит, нито преливащи форми. Дамите, които съм виждала от тук списващите, поне 70%, също не са с преливащи форми. Големи предразсъдъци, голямо чудо.

# 314
Моя близка , едва не я уволниха в Англия, заради комплимент . Общо взето не се толерира обсъждането на вида , на човек независимо в какъв уклон. И при нас скоро ще дойде
То вече дойде ...

Общи условия

Активация на акаунт