За мъжете и “дебеланките”.

• 23 976
  • 575
  •   1
Отговори
# 330
Това не е някаква тайна - целулитът не е болест, но е грозен. А това важи за доста неща по женската фигура или лице. И е неизбежно да се полагат усилия за елиминиране или прикриване.

# 331
Това не е някаква тайна - целулитът не е болест, но е грозен. А това важи за доста неща по женската фигура или лице. И е неизбежно да се полагат усилия за елиминиране или прикриване.

И ако не се полагат усилия какво?
ЖЕНИТЕ ще ахнат как не си като масовката? Дреме ти на кое точно за мнението им?
Мъжете ще забележат, че имаш недостатъци? Верно? Че как така някой ще има недостатъци?
Неизбежно? Кое му е толкова неибежното? Милиарди жени живеят ЩАСТЛИВО приемайки се такива, каквито са. Милиарди долари се нариват в индустрии от женици търсещи прикриване. Въпрос на избор е, а не на неизбежност.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 14:12 от the Дорис

# 332
Милиарди жени дават пари за козметика и разкрасителни процедури. Явно не им харесва да имат дефекти. Това е факт и аз просто го констатирам. Нищо повече.

# 333
Аз както не се имам за много суетна, така целулитът ме дразни. Ясно е, че с мазила няма да изчезне, но с по-добри храни, по-малко въглехидрати и спорт, който ми допада - ами, има резултат. Доволна съм, че го редуцирах, а описаните по-горе мерки са по принцип полезни навици изобщо.

# 334
Не разбирам каква е връзката между заглавието на темата и козметиката, но явно има някаква корелация.

# 335
Не разбирам каква е връзката между заглавието на темата и козметиката, но явно има някаква корелация.
Повечето дебеланки имат целулит. Ти като мъж забелязваш ли го, пречи ли, помага ли Wink Кажи, Лане?

# 336
Няма как да разбереш женската логика, то и ние не си я разбираме...
От дума на дума ще стигнем и до децата, свекървите.... изместването на земните полюси, изменението на слънчевите лъчи и вредата, която нанасят на женската кожа....глобалното затопляне, та до войната. И в заключение ще стигнем до извода, че всички тези фактори по отделно и целокупно, влияят на женското самочувствие и краста. Wink
Нищо не подозирате това мъжете от женските мъки, терзания, проблемите и демоните с които постоянно се борим.
Заради вас! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
  • Далечният изток
Нямам такива мъки аз... Еле пък да се боря с тялото си заради мъж...

# 338
Не съм чувала от нито един мъж в моето ( да отбележа) обкръжение реплика от сорта на: “Ееее, тази мацка е страшна, но ще я върна, защото има целулит!”😅😅😅

# 339
И аз не съм забелязала някаква разлика в отношението на мъжката половина от населението към мен в периодите  на със или без целулит Grinning
Даже на доста мъже, ако ако взема та  им кажа- извинявай би ли ми погледнал целулита дали се вижда, ще се чудят къде да гледат Joy

# 340
Мъжете около мен са информирани за целулита отлично и им прави впечатление, когато е в забележими и забележителни количества Wink включително мъжът ми.

# 341
Нали се уговорихме , че не говорим за крайности Simple Smile Информирани, защо им казахте , сами си вкарваме таралежите ..кажи им , че такава става кожата на жената когато яде портокали ,  - това я прави по-здрава на износване (мъжовете са практични същества, веднага ще одобрят Joy)

# 342
Aurora Joy ще те следвам за още съвети.
Не съм чувала от нито един мъж в моето ( да отбележа) обкръжение реплика от сорта на: “Ееее, тази мацка е страшна, но ще я върна, защото има целулит!”😅😅😅
Еее, не са толкова елементарни мъжете. А и очи имат, па и акъл.

Разбира се, че е собствен избора ни как да приемаме себе си, с повече или по-малко кг/бръчки/целулит/и т.н. Важното е да не се борим със себе си, а да сме в мир. И както някой писа по-горе, когато се грижиш за тялото си, харесваш се повече, излъчваш самочувствие и феновете ти се увеличават Stuck Out Tongue Winking Eye

# 343

И как да чуеш, като за да получи оценка "страшна" или няма целулит, или е така облечена, че не се вижда Wink
Не подценявайте мъжете, всичко виждат. По-сложно става вече как реагират на видяното - кога не им пука, кога правят компромис и при какви условия, кога си премълчават тактически...

# 344
  • Fairbanks, Alaska
Повечето дебеланки имат целулит. Ти като мъж забелязваш ли го, пречи ли, помага ли Wink Кажи, Лане?
Не съм Lan_7, но мисля, че целулитът ще ми е най-малкият проблем. Но като цяло дебелите жени не ме привличат сексуално. Опитвал съм се да се пречупя, но не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт