🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

• 24 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 720

Феми, с тебе сякаш сме гледали различни сериали, а не двата сезона на "Terzi". Моето мнение съществено се различава от това, което ти си написала за Есвет. Първо тя не влезе в дома на Пеями с лъжа, просто не каза името си, нейната цел беше единствено да се спаси от Димитрий. В лицето на бащата на Пеями, видя сродна душа, обикна го и се грижеше всеотдайно за него. Изобщо не е имала намерение да се влюбва в Пеями, но се случи. А Пеями се влюби в нея, без да знае, че това е съпругата на приятеля му.
     Напълно съм съгласна с Нези, че героинята на Бери изигра своята роля в живота на Пеями. Появи се в подходящия момент, позабавлява се с Пеями, разтовари го от натрупаното напрежение, вдъхна му кураж и му помогна да се изправи на крака. Не се е влюбвала в него, нито пък очакваше, че той ще я обикне. Тя повече няма място в сериала.
     Нези,   аз още не съм гледала епизода от "Aile". Чакам руска озвучка или субтитри, че с турския сериозно съм скарана. Но чета подробно темата на Киво, защото любопитството ме гложде. Обичам да знам предварително какво ще се случи, за да мога спокойно и без напрежение да се наслаждавам на сериала и играта на актьорите.
    Киво и Серенай са невероятни, останалият актьорски състав - също. А сценарият е уникален.

# 721
Точно това казвам и аз той не знаеше коя е , защото тя скри самоличността си от Пеями . Много добре знаеше че той е най добрият му приятел.  Той се влюби във Фирузе не в Есвет. Карай да върви ...
Можеше да потърси спасение другаде или просто да му каже истината, че я тормози. Да се оправят.. това не му влиза в работата на Пеями! Филм да е иначе немаше кво да гледаме и да снимат . Лъжи , интриги , ашк , машк , екшън , психо ...  Димитри не й е опрял пистолет да се омъжи за него нали така? Тя си го реши и под натиск на родителите. Пеями горкият каква вина има за нещастието й??!

Варианта за шапките. Аз съм за втората или четвъртата.

Граповото на лицата е  като ефект така ме светнаха аз си мислех че е от форума Joy

Ето и тези варианти изчистени от нета

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 20:18 от femmi2

# 722
От първите четири,съм за четвъртия,а от другите-за втория.
По въпроса за "Терзи"- Феми,как очакваш връзка, започнала в бар ,в нетрезво състояние,когато единствено физическото привличане има значение,да е по- силна и трайна от една силно емоционална връзка?
Да,Есвет скри самоличността си ,но тя беше водена единствено от инстинкта си да се спаси и нямаше много време да мисли. Просто се възползва от възможността. Нито,тя нито Пеями са очаквали да се влюбят един в друг. Дали се казва Есвет или Фирузе, тя е една и съща личност.
Недей да се водиш само от симпатиите си към актрисата,в сюжета има нещо много повече.
Според мен Шифанур е перфектният избор за тази роля.
Hug
Бомба:
Все пак някой е бил на парти в Париж Знаех си,че е бил там. Вече имаме и снимка.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 22:55 от nezito9

# 723
За перфектен избор не твърдя и друг съм коментирала и не споря ,че като натюрел за героинята си е добър избор.
Щеше да е траги комедия ако бяха избрали Есра Билгич.
За колежката е шанс да я забележат и е много млада.
Сега след Терзито започна да играе главни роли и я канят.
Така е една и съща личност са. Реагирам така ,защото не ме убеждава в искрената си любов. Няма плам в очите й. Има много да учи Шифа или толкоз си може и като външност не ми е симпатик.
Ако Казанова не я научи да целува не знам кой Joy
Това е личното ми мнение и не задължавам никого с него.

За Пеями и Джемре е нелогично   
От нощ в дискотеката да и напише номера си и на другия ден да я заведе на сватба като придружител.
Димитри да пита това специална аркадашка ли е що не знам за нея?
В реала дори рядко се случват такива неща.  Купони ,секс болка от любов невъзможна или възможна.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:42 от femmi2

# 724
# 725
Една шапка и от мен

# 726
Въй бееее , страхотен е. 🔥🔥👌😍😎Разгеле видяхме си сладурчето със сладките къдрици да заровиш пръсти в тях. Всичко те провокира и крещи ела при мен да си поиграем в нощта Stuck Out Tongue Winking Eye Огън в Огъня.
Знаехме се че е присъствал на партито на фотографа. Това от онзи ден ли е или е ново фото с още нощен купон?
Ако е така значи още сме в Парииииж Heart Eyes
Сега съм почти убедена че не е по работа там. Отишли са да се видят с приятелите и забавляват. На партито са присъствали знаменитости.
Радвам се че и излезе извън средата в Турция.
Това е полезно и за кариерата му.

Цвети Hug Грасияс за шапката.
Как ще изберем сега.. тази много ми хареса стилово.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 00:50 от femmi2

# 727
Добро утро,с човекът,който всеки път създава шум около себе си,въпреки мълчанието си!
Eyvallah!

Харесва ми,Феми. Може  да сложиш това,което Цвети е направила,ако и другите са съгласни.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 09:16 от nezito9

# 728
'
Феми,ама ти да не си чела сценария? WinkHug
Днес само с теб си пишем.
От Париж нищо ново,поне не с Чачо.
Мерт Алас е имал нощно парти,той със сигурност е бил там.

Може по-нанатък да се появи някое фото.
И аз се надявам на връщане пак някой да го щракне на летището, друго май няма да има.
Ето от това парти е новото фото. Wink

# 729
Така е Човекът,който създава шум въпреки мълчанието си. И на 33 РД не уважи никой и пак се шумя. Ейваллах на тая способност.👏
Кой е качил Парижкото фото ,аркадаша или  агента? Ох що не ни зарадват с някоя клипче дори в гръб да е пак е нещо.
Фотото има ли лайкове и от кого?
Още ли са там или са се върнали?
Снимките за екшъна няма да почнат до седмица така че има време да събира сили и релксира. Самият той се харесва с тази нова визия и си личи с кеф позоря и му е приятно и не само заради това.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 11:03 от femmi2

# 730
Феми,снимката е от страницата на 71 в ИГ. Там има публикация със снимки от партито.
Мерт беше качил стори,но там Чачо не се виждаше.

Запазваме си още един спомен.
А следващият път в Париж му пожелавам  да е така:
Следобед да заминем за Париж.
Париж е град за влюбени. Без име.
Град, в който часовете не броиш.
Град, в който всяка улица е рима.

Вземи чадъра само. Ще вали.
Ноември е. Дъждът ще ни измокри.
Там всички локви с теб ще поделим.
А после ще ти купя нова рокля.

Да тръгваме веднага. Днес съм ларж.
Обичам те. Причина друга няма.
Париж е град за хора без багаж.
Париж е град за влюбени. За двама.

Добромир Банев
#ОбичайМеБавно

# 731
Стихчето е хубаво нооооо.. най добре с аркадашите и да лети като свободна птица. Романтиката не му е по вкуса на къдравелкото,нито ще ни вдене ако е с някоя там.
Той не заведе за толкоз време бившата ся си вика темерута глези приятелите си ,а мен Йок. Само в Аместердам и то пак с хора около тях и после си биха шута. Не им понясят такива романтиКи:joy:Joy
С младоженеца беглец ще я унижи още повече. Те си знаят личните неща той след като не ще не й е обещавал това.
От кака има ли ново да не е почнала да снима сериала.
НащУ след рвздялатя започна да обръща повече внимание на външният си вид и води социален живот.

Помагайте да изпишем страницата и пускам новата  тема. Дано ви хареса че само я мислех. Цветове не съм променяла само актуални неща добавих и като текст има.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 11:34 от femmi2

# 732
Добро утро,момичета! Ето ,един млад и забавен Чаатай. Никога не съм виждала тези клиповех. Колко е весел . Явно има чувство за хумор . Кое,какво го промени ?! Като че ли наистина Дуйгу му влиаеше явно зле .А,човек от токсични връзки трудно излиза,знам го от личен опит. Сега личи ,че се чувства добре и сякаш му олекна. Този клип ми оправи деня 😊😊😊
https://www.facebook.com/groups/323817459405194/permalink/860749299045338/

# 733
Аз не съм съгласна с Феми. Мъж ,в най-хубавата си възраст да е сам?!
Това,че не е бил с правилната жена не означава, че романтиката и любовта не са му по вкуса. Вярвам,че Чаатай е мъж,който може да даде и да получи много от една жена!
Да,от токсичните връзки се излиза трудно.
Да,обръща повече внимание на външния си вид.
Да,една идея по-социален е.
Онази неповторима,прекрасна ,широка усмивка обаче , я няма на лицето му.
Изглежда тъжен,самотен и дистанциран.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 12:06 от nezito9

# 734
Така е дори някой да твърдят обратното, че тя се отърва от тормоза:joy:  
Нези , аз го казвам от ревност и го предпазвам нали ми е слабост.Blush Аз те любя ,ти не знаеш. Табики, че може да даде много в любовта.   
Мисля, че сега ще подхожда по внимателно. Сбърканият вкус едва ли ще си промени.
Не може винаги да е с широка усмивка има и такива моменти на вглъбеност.
Може да има всяка, която пожелае.
Не се страхува от самотата и да остава сам със себе си и хобитата си.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 13:41 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт