Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...39

• 102 579
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравей, Пешо! Как си? Какво работиш сега?

- Амииии, екстериорен дизайнер съм!

- Я пак!

- Багер карам бе, багер!

# 616
  • Добрич
Един "още топъл" виц:

Цитат

Край Шабла лети български пилот на F-16.
Сеща се, че е само на чертеж и катапултира.
Дърпа халката на парашута - не се отваря.
Дърпа халката на резервния - и той не се отваря.
- Да ти е*а майката на американските чертежи....
Покрай него, прелита един нагоре, само по потник.
- Брато, как се отварят тези парашути?
- Ми не знам,  аз съм сапьорът от Шабла с българската мина.

# 617
"Плейбой" планират да издават списание за женени мъже. Всеки месец - една и съща жена.

# 618
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 619
  • тук, на мястото си

# 620
  • София
Седят си три плъха в бара, къркат и се хвалят:
- На мен отровата за мишки ми е като допинг.
- Аз като вляза в капан, хапвам квото има в него, малко фитнес на пружините и си излизам.
Третият става и си тръгва.
- Ти къде бе?
- А, отивам у нас да опъна котарака.

# 621
  • Карлово
Средна възраст - когато противоположният пол, все още те вълнува, ама някак си средно!

# 622
Из обяснение на Мотоцикетист пред съдията
Аз, долуподписаният (трите имена) на 12.7.2018 г. се движех с мотоциклет Харли Дейвидсън  1800 по бул. Демокрация  в посока  от бул. Булаир към  Обласна управа на Бургас. На пресечката с ул. Цар Симеон черен Мерцедес G class с номер CA 99999999 навлезе съвсем неочаквано и с висока скорост в кръстовището.
Забелязах опасността, натиснах рязко спирачките, завих към десния тротоар и спрях. В процеса на изпълнение на тази маневра чух зад гърба си силен ygap.
Обърнах се и видях, че Мерцедесьт е ударил автомобила зад мен, като буквално го е смачкал до неузнаваемост. На волана на ударения автомобил забелязах млада жена и веднага тргнах към нея, за да видя има ли нужда от помощ.
Наближавайки автомобила, забелязах, че на задната седалка има детско столче, в което плачеше детенце на около 3 години. Успях да отворя багажника на смачкания автомобил, откъдето извадих gememo, a Жената я издърпах през счупения прозорец.
Заведох ги go mpomoapa, убедих се, че нямат сериозни травми, извадих от багажника на автомобила им триглник и с него обозначих катастрофата. Друг свидетел на катастрофата се обади на КАТ и Бърза помощ.
След това със загриженост се приближих до Мерцедеса да видя дали и в него няма пострадали хора. Затъмненият в черно прозорец на колата се отвори и в колата видях две лица, които официалните Власти в Болгария наричат "роми", но съм чувал в неформални разговори да ги наричат „цигани" и „мангали", което намирам за грубо и неприемливо.
С абсолютно дружелюбен тон попитах водача на
Мерцедеса "СБЪРКАНИ ПЕДАЛИ ли са причината да минете на червено?". В отговор на любезния ми и загрижен въпрос Водачът на Мерцедеса ми нанесе силен удар в главата с дясната си рока. Изпълнявайки разпоредбите на Закона за движение по пътищата бях с kacka, която пое силата на удара.
Именно с kackama си обяснявам счупените 4 пръста на дясната му ръка, както и част от синините по колената. Веднага след порвият удар, шофьорът изскочи от колата и бълвайки вулгарни изрази, които
ме е срам да цитирам  ме удари и с лявата си ръка.
Това според моето наблюдения беше и основната причина за тежкото счуване на лъчевата кост на дясната му ръка, както и огромния хематом на тила му. В това време пътникът до шофьора на Мерцедеса изскочи от колата, мина в грьб и ме удари по дясното рамо с метална щанга.
Не желаех да изпадам в конфликт и с този пътник, затова внимателно го положих да легне на асфалта, където да изчака на спокойствие бърза  помощ, чиито звукови сигнали вече дочувах в далечината.
Нямам наранявания от удара с металната щанга, защото Momoekunupokamи ми е оборудвана с предпазни кори, mun костенурка.
Счупеният на три места нос на пътника, както и пукнатата му челюст мога да обясня с това, че еърбеците на Мерцедеса не се бяха отворили при удара с колата на жената и той е наранил главата си в таблото на автомобила.
За скъсаното genymamcko удостоверение не мога да дам никаки подробности, защото не са ми известни. Същотака няма информация kak парчета от
Удостоверението са попаднали в устата и дебелото черво на шофьора на Мерцедеса.
Подробности за събралите се на мястото на
Катастрофата 32-ма мотоциклетисти сощо не мога
да дам, тъй като абсолютно не познавам тези хора и не знам нищо за техния мотоклуб, чието лого по неизвестни за мен причини го има и на якето ми, което Жена ми купи в интернет от непознат тьрговец.
За мое голямо съжаление няма kak ga съдействам на органите на КАТ, тьй като не разолагам и с информация кой счупи всички стъкла на Мерцедеса, разряза с нож гумите и кожения му салон и сплеска покрива му, преврьщайки го в т.нар. „тотална щета".
Като човек и член на нашето общество осъждам строго и неизвестния извършител, който отвори предния kanak на Мерцедеса и дълго бльска с металната щанга двигателя му. Вярността на написаното от мен могат да потвърдят свидетелите и участниците в катастрофата, като например младата жена, човекът, който звънна на Бърза помощ и КАТ, като и други.
/от нета/😝🤣

# 623
# 624
- Тате, ще се женя!
- Добре, сине, за коя?
- На Киро пощаджията за дъщерята.
- Ех, сине, не може за нея! Преди години съгреших, накратко - полусестра ти е.
- Ами за Мимито от съседния вход?
- Не, и тя ти е полусестра!
- А Танчето от шестия етаж?
- И за нея, не можеш!
От кухнята се чува гласа на майката:
- Сине, и аз веднъж прегреших, та спокойно си вземи която искаш! Не са ти сестри!

# 625
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 626
Сутринта мислех изобщо да не ставам, но после се сетих, че има хора, които трябва да ядосам.

Дизелът е поскъпнал, защото превозът на дизел е поскъпнал, заради поскъпването на дизела.
Е, какво не разбрахте?

- Сър Джон, къде според Вас е най-доброто място за любов?
- В дома на жената – лека музика, добър коктейл, ароматно бельо…
- Мосю Жан, къде според Вас е най-доброто място за любов?
- Сред природата: възбуждащо пеене на птици, шепот на трева, плаж, море…
- Бай Киро, къде според Вас е най-доброто място за любов?
- Е, па… на стълбището! Ако жената е ниска, като стъпи на горното стъпало, става таман. Ако е висока, че слезе по-надоле и готово! А най- убавото е, че ако не ти стане, винаги можеш да кажеш: "Чекай, чекай, некой идва!"

# 627
  • тук, на мястото си
Един човек влиза в аптека казва:
- Един презерватив,ако обичате !
- Момент,казва аптекарката.
Минута след това му подава красиво пакетче.С фантифлюшка.Изумен клиента пита:
- В такава изискана опаковка никъде не са продавали.Новост ?
- Така е господине,защото сме в конкуренция с аптеката отсреща ! - отговаря аптекарката.
Изуменият човек,решава да види какво пък правят конкурентите и влиза в отсрещната аптека.
- Един презерватив,ако обичате !
- Момент,кажете часа и мястото ,където да Ви го доставим !
Втрещеният клиен се прибира в къщи и започва да чака.
В уречения час се звъни на вратата.Той отваря и очите му се събират на носа.
Пред вратата стоят три красавици.Средната държи в ръце едно прекрасно малко пакетче.
- Девойки,знам какво носите ! Знам и защо сега ! Но бихте ли ми казали защо сте три ?
- Ние сме монтажната бригада,господине !

# 628
  • София
Само да уточня, че във всеки случай е доста по-добре един мъж да е със шкембе, отколкото.... на....токчета.

# 629
В общината:
- Извинете...
- Кажи,бе,младеж!
- Ами аз,такова...искам да се оженя...
- Много хубаво! Какво те спира?
- Ами,нямам навършени 18 години! Питах се дали ще може...
- Може,може,моето момче! Само - мама и татко трябва да са съгласни! Хи-хи-хи! Ами,така,де! И ние сме били млади! Знаем какво е това - любов! Айде,като толкова се обичате с момичето - женете се! И да дойдеш да почерпиш, ей!
- Аууу,супер! Много Ви благодаря! Ще стане сватба за чудо и приказ! А пък - първата брачна нощ ще я снимам с камера! И после - ще си я гледам с кеф!
- А,бе,алооо! Какво искаш да гледаш ти,бе? Имаш ли навършени 18 години?!

Общи условия

Активация на акаунт