Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Привет момичета!
Екипа на Фара се събира,което е много добре!Дано Демет нещо подскаже,в нея ни е надеждата!
Спорен и спокоен да е деня и пълен с новини!

# 571
  • Пловдив

Чакаме ги.

# 572
Започване на работата по втори сезон е супер новина.

# 573
  • Пловдив

https://twitter.com/huyde12/status/1700091440661954902

Преди час този акаунт в туитър пусна следната новина - колко е вярна или е предположение от него - да я прочетем:
Сезон 2 на "Казвам се Фара" е планиран за излъчване в сряда, 27 септември.

# 574

Енгин,пусна стори в ИИ!
А,дано да е вярна информацията!

# 575
  • Пловдив

Енгин,пусна стори в ИИ!

4-то издание на "Безвремие". Браво.

Днес една приятелка ми съобщи, че нова тв излъчват "Дъщерята на посланика". Е, в този ранен за деня час или късен за нощта - не сме разбрали. Та, проверих програмата им - излъчва се по 2 български преведени епизода.

# 576

Доста неудобен час.
Но щом е за идеята - ще гледам.

Преди години си харесах един сериал - гледах серията, после през нощта повторението. Излъчиха го за втори път - отново двукратно гледане и тогава си спомням, че бяхме на кабелен оператор, в чиято листа присъстваше испанска ТВ. И... представете сиедна нощ както прехвърлях каналите и попадам на същия сериал. Естествено, че го загледах и по испанската ТВ.
После пък изгледах римейк на същия сериал. А-бе, луда работа.

# 577
  • Пловдив

https://twitter.com/EnginAkyrkFC/status/1700195826818032025

Актрисата Сера Кутлубей вероятно ще играе съпругата на Бехнам.
Ето инстаграм профила й - малко да се запознаем с нейни снимки: https://www.instagram.com/skutlubey/?hl=bg

# 578
Разгледах инстаграма ѝ малко. Явно има и тя котка. Animal Cat2

# 579
Привет.
Още една красива  актриса в сериала.  Бехнам има вкус за жените.  На мен  никак не ми харесва актьора  външно. Не знам,  защо ми е антипатичен.  Дано започна да му симпатизирам на играта и излъчването в сериала. Сто на сто образа няма да е положителен,но актьорската игра е важна. 

Честит рожден ден  на Мерт Дог. Дано има много успехи и късмет. 

# 580
  • Пловдив

Добро утро в ден събота, успешен и спокоен да е.
Както винаги сме в очакване на новини.

# 581

Добро утро момичета Two Hearts

Спокойна и релаксираща събота!
А от утре официално започват да снимат и се надявам вече на повече новини и някоя друга снимка.
Други ТВ вече си пуснаха промото на канала, пуснаха тийзъри, първи серии от втори сезон, започнаха нови сериали... Фокс си почиват още...

# 582
Тази Сера е красива, но няма персийско излъчване. Тази актриса, която играеше с него в екип сериал Бараж май, която играе Кумру в Ябълката ми се струва по-подходяща.

# 583

Симпатична много, снима се от 2016 година и има изиграни 6 роли. Последно се е снимала в "İYİLİK" / "Доброта"  и естествено играе лошата, която има връзка с  съпруга на приятелката си /Хатидже Шендил/.
Накрая влиза в затвора.
Сериалът е вървял по Фокс тази година - 27 серии.

В биографичната ѝ справка вече фигурира "Фара" но без подробности.
Не се знае каква ще бъде героинята ѝ - дали е омъжена насила или е била влюбена в този Бехрам? Ако е влюбена, то няма да приема Фара като конкуренция отчитайки обстоятелствата. Ама, ако е омъжена насила, то поведението ѝ ще е друго.
Остава да се влюби в Тахир и тогава ще видим не драма, ами много драми на
2

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 09:58 от Марта_49

# 584
Добро утро!

Чакам си начаото на сериала , търпеливо Simple Smile

Хубава събота!

Общи условия

Активация на акаунт