Лакове за нокти - 165

• 46 213
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, ще помоля за мнение за по-добър заздравител - опи или мавала. С меки, чупливи и белещи се нокти съм. Нищо не помага...

# 106
  • София
Здравейте, ще помоля за мнение за по-добър заздравител - опи или мавала. С меки, чупливи и белещи се нокти съм. Нищо не помага...
Минах през това...
Заздравител на  Catrice Power Nail Hardener Treatment. Както писах по-назад - поне 6 месеца само със заздравител бях. Подменях го на 2-3 дни, защото толкова ми бяха зле ноктите, че не се задържаше нищо на тях. Първите няколко месеца го слагах на два слоя.
Включих и малко витамини за нокти на Мерц.
Огледай си добре кутикулите и кожичките около нокътя - ако има удебелени места, вероятно са гъбички и трябва да вземеш нещо за тях.

# 107
# 108
  • София

# 109
  • На изток от Ада
Намалените лакове в Лили този месец

От тази серия на Вибо има ли интересни цветове? Май не съм ги виждала в магазините.
нови са на Вибо 4 цвята, лилав ,мента ,жълт и оранжев. Готини цветове,но нищо интересно . Ярки са . Чудя им се

# 110
Номерчето е 05

Препоръчайте ми хубав лакочистител, не държа да е без ацетон. Сега ползвам лидълските и последно време не съм доволна от тях, един обикновен лак едвам махам.

# 111
  • София
Препоръчайте ми хубав лакочистител, не държа да е без ацетон. Сега ползвам лидълските и последно време не съм доволна от тях, един обикновен лак едвам махам.
Аз съм доволна от Форте

На Велнеа на Лили ацетоновият и безацетоновите тампони https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fshop.lillydrog … DFQAAAAAdAAAAABAE

# 112
Използвам от години само на Велнеа розовия, който е безацетонов. Купувам оранжевия, за да премахвам глитери:

# 113
  • София

GABRINI 3D no. 16

# 114
Блъдче, Фортето е без откат. Чисти всичко. После малко масълце, балсамче или кремче и си ти. Този лакочистител си остава засега най добрия, не много агресивен, но достатъчно действащ.

# 115
Китайче + GR ice chic 105

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 19:41 от Преслава ♋️

# 116
  • Измир
Sally Hansen 308 Mum's the word

Ацетон Gülşah ползвам

# 117
Момичета от коя марка лакове сте най - доволни като издръжливост ?Освен лак слагате ли нещо друго ?

# 118
Използвам от години само на Велнеа розовия, който е безацетонов. Купувам оранжевия, за да премахвам глитери:

И аз използвам тези.🙂

# 119
Супер, благодаря ви! Ще си взема и от Лили и Форте да ги редувам Blush

Общи условия

Активация на акаунт