Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 30 052
  • 857
  •   1
Отговори
# 375
Силно стиснати палци 🤞🍀
Всичко да е наред и този път до финал 🙏✊❤️

# 376
Файонаа, честитооо! А ти го беше отписала този месец, хайде, дано всичко е наред! RelaxedFlowers Four Leaf Clover

# 377
  • Замък сред облаците
Файонка, честито! Хайде този път до финал!

Припомни ми, знаеш ли кога ти беше О, кога имахте контакти?  Заради предния отрицателен тест питам.

# 378
Честито на всички момичета с положителен тест! Много се радвам за вас и дано да повлечете крак и на останалите!

# 379
АА, О я тествах само с лентички, истински положителен не хванах, но имах пик на 14-ти юли, на 15-ти ни е последният контакт за месеца, че ММ след това замина извън града. Ако по някакво чудо е била късна О, то дълга засада са й правили. Също, и миналия път, а и днес, не тествам сутрин с първа урина (за миналия път цяла сага изписах, че направих следобед 3 теста подред), че нямах на разположение тестове за Б при мен.

# 380
  • София
ооо,Фей ... тихичко честито!

Темата почва да ми допада много !

# 381
  • Замък сред облаците
Изпуснала съм го явно като си писала.
Значи щом не е с първа урина, аз ги виждам в реда на нещата.
Айде да предположим, че О е била на 16-17, чакам ЧХГ да ти е около 140-200 сега Simple Smile(плюс-минус естествено).

# 382
Охо, как се разви тази тема наистина. Файонка, честито! Hug Стискам много палци този път да е до пухкав финал. Flowers Four Leaf Clover

# 383
Fayona хайде честито, успех и стискаме палци до финал този път 🍀

# 384
Салсера,имам два ямр
Имам дископатия да,все още херния няма
Надявам се да го птедотвратя
Бях на санаториум и мин вода, тогава бързо всичко ми мина ,но сега отново ...
Болест на Бехтерев нямам, според лекарите зтогава излседвахме и ревматодидни фактори, уж всичко беше в норма. Тоест отхвърлено е ,нз какво значи да са в норма тези неща
АА, и фт4 и фт3 всичко беше Ок
Даже два пъти попитах за хашимото или базедова. Маринчев се изсмя и каза,че си падам хипохондрик, но ме увери,че щитовидната ми е абсолютно добре засега
Ааа и забрани да чета в бг мама 😃и да си търся симптоми и болести тук хаха
Файона, честито тихо и до финал момиче
Както е казала Шантал, темата става доста положителна и дано да продължим така
Аз чинно си чакам Ц,или пък не но щом съм нямала Ову до преди 2 дни,може тепърва да му устроим засада 😃

# 385
Fayona, чакам да се похвалиш с хубаво ЧХГ и всичко да е наред то финал!

regina, дано не ти се възвърнат постоянните болки и да е нещо временно. Надявам се срещата с този лекар да те успокоила малко, поне по отношение на ЩЗ.

# 386
  • Замък сред облаците
Реджина, при Бехтерев точно няма ревматоидни антитела, но си има възпаление на гръбнака най-често в кръста. Вече дали ще боли нагоре към шията или надолу най зависи къде е възпалението.
Въпросът е да получиш читава диагноза обаче. Възпаления по нерви, нервни окончания, дископатии, Бехтерев са със сходна симптоматика, но това да вдигат ръце докторите и “не знам” не е ок. Като не е ясно какво е, прилагаш медикаменти само за облекчаване на симптомите, без да таргетираш причината и то се повтаря….

# 387
Fayona, честити чертички! Положителен е теста! Лека бременност и до финал! Време беше!

# 388
Fayona, тихичко честито и до пухкав, пролетен финал Heart Страхотна новина, страшно много се зарадвах за теб! Ще започваш ли от сега с НМХ?

# 389
  • София
Реджина, аз пролетта когата само валеше и беше адски студено - точно след стимулацията някъде, получих адски болки в пръстите на ръцете, чак не можех да ги свивам. Съвпадна с някаква по-дълга почивка на детето и запалихме на Хисаря за 3 дена - от топлата вода всичко ми мина. Сега усещам вечерно време ако сме били по до късно навън и ми е станало по-студено пак леко ме наболяват разни крайници.

Общи условия

Активация на акаунт