Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 704
  • 857
  •   1
Отговори
# 750
Относно вярата...никога не съм била вярваща, но малко преди да забременея за първи път отидохме с ММ до манастира Св. Мина, много ми хареса самото място. Две седмици по-късно бях бременна, с шансове по-малки от 1 %. Но когато в 5-тия месец за период от една седмица загубих и баща си и бебето си си казвах, че Бог ме мрази. Не можех да му простя, че ми взе най-любимите хора наведнъж. После разбрахме, че бебето е било болно и си казах, а може би го е спасил, и мен също. На всяко следващо забременяване вярата ми беше ту горе, ту долу. Даже си спомням , че май месец като забременях след втория трансфер в деня на имплантацията сънувах една камбанария как се издигаше нагоре. ПО-късно, когато се оказа, че ЧХГ не се развива и нещата не отиват на добре сънувах същата тази камбанария разрушена. Мисля, че това беше вярата ми. Онзи ден казах на ММ, че чудеса се случват само на другите хора, явно не и на нас и че когато ми се случат, тогава ще повярвам. В момента имам надежда, но вярата ми е жестоко смазана. Дори и не искам да мисля за това, защото се изнервям. Просто искам да се оставя в ръцете на докторите и да се пусна по течението. Знам че последната инстанция дали ще имаме ембриони, дали ще са добри е на Господ, но в момента не ми се говори с него. Ядосана съм, на всичко, на всички, на това, че на хора, които дори не искат деца им се случва, а на нас, които толкова искаме и се борим, и се мъчим, не ни се получава. Смятам, че сме добри хора, ще бъдем добри родители и че заслужаваме да имаме деца. Както и всички тук.

# 751
  • София
Мдам.. и аз имам надежда, но не вяра вече... след като бях сигурна, че сме уцелили О от правилната страна ето... идва си ми с яки болки от дясно.... миналият месец пак в дясно беше ЗФ... демек в ляво йок пак.... Ясно, че утре ще броя 1ви ден,ще звъня и за час за сряда.... и всъщност питането ми е за другата тема, но и тук ще пробвам - проблем ли е да започнем стимулацията от 3ти ден? Знам че казват 2-3, ама в сряда ще ми е лудница и не знам как ще се организирам да стигна на преглед до обяд...

# 752
Шантал, мисля, че и 3-ти ден е допустимо. Аз на моята не знаех дали ще започне на 2-ри ден, защото беше неделя, но док дойде заради мен ,но ми каза, че може и на 3-ти да се почне.

# 753
Шанталче, няма никакъв проблем стимулацията да започне от 3ти ден. ☺️ Успех ти желая от сърце! ❤️

# 754
  • София
ааа да видим дали първо ще започне Grinning

# 755
  • гр. София
Шантал Аз даже по едно време ходих умишлено само на трети ден, защото Бях убедена че тогава някак си ми растат повече фоликул чета. А на пункциите имахме повече и яйцеклетки някак малко по-късно ми се случваха нещата

# 756
Шантал, май ще си с положителет тест, никога не се съмнявам в мислите🤞🏻 ха дано!!

# 757
Шантал, хайде може и тази вълна да хванеш! Дано не дойде.

На мен днес ми е 7 ден от МЦ и вече усещам разни болки и придърпвания, които винаги имам преди овулация. Странното при мен е, че нямам болки по време на цикъл, даже и преди него нямам много, но овулацията я усещам. Smile Този месец също го изпускаме, но следващия цикъл ще е последния, в който няма да опитваме, така че му се вижда края Flushed

# 758
Хайде записвам се към новата тема... Първи ден на цикъл днес.... Апф.. Силно се надявам да е последен за тази година
Шантал не трябва да се губи надеждата, трябва да мислим положително. Всичко което се случва е с причина, макар да ни се иска на всички да стане ей така... Еми не при всички става.
Стискам палчета поне за още 2 3 положителни тестчета до края на темата

# 759
  • Варна
Golden Stone, на мен виенето на свят ми беше единствения симптом като забременях! Дано не е от Еутирокса 😜

Lygia, вдъхваш ми доза надежда Hands Pray Аз съм 2 дни преди евентуален МЦ. Неделя вечерта ми се зави свят, не знаех какво става. Като легна ставаше по-зле. Сутринта в понеделник пак така. Но днес май вече нищо ми няма... Но си чакам търпеливо...

# 760
  • София
ааа разписах се късно снощи с Ц тъй, че .... намествам короната и продължаваме напред... кое е напред ще се разбира тепърва...но този път нямам грам симптом на цикъл - единствено малко ми се обостри акнето. даже не ми се ревеше вчера Sad Ще звъня днес за час, ама за 3ти ден - да го пробваме и по тази схема.

# 761
Вчера вечерях супа ама ми замириса много гадно викам си може да ама нещо🙄...снощи пък някаква студена вълна и днес сутринта сякаш ще ми идва ...🙄

# 762
Момичета, някоя от вас има ли конкретна препоръка за репродуктивен ендокринолог - за първична консултация след хормонални изследвания + наличен проблем с щитовидната жлеза? За София основно. Благодаря и много успех на всички!

# 763
Мен пък гърдите ми са много, много напрегнати направо не мога да ги докосвам. На кой ден можеше да се пусне кръвен? Аз нали нямаше да се тествам рано, ама май няма да издържа Joy

# 764
senseless_doll
Аз ходих при Яначкова в Щерев и при Мария Бояджиева в М.Дом (работи и при Сигридов)
Първата ме претупа сякаш, много набързо прегледа всичко, изписа ми лечение и толкова.

От Бояджиева останах доволна, прегледа ми беше сигурно 40 минути, обстойно погледна всичките ми изследвания, обясни ми доста неща, видя ме на ехограф и ми изписа различно лечение от Яначкова.

П.с. прегледа в Сигридов е 130лв по спомен, в М.Дом е 70лв, преглежда и с направления там.

Общи условия

Активация на акаунт