Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 671
  • 857
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Мен пък гърдите ми са много, много напрегнати направо не мога да ги докосвам. На кой ден можеше да се пусне кръвен? Аз нали нямаше да се тествам рано, ама май няма да издържа Joy

Аз това с гърдите вече го играх няколко цикъла. Болят не се пипат...МЦ си идва и те си минават. Този път гърдите съвсем леко ги усещам и затова се заглеждам в др. симптоми. Но това с виене на свят не ми се беше случвало. До колкото знам кръвен можеш да направиш 10-12 дни след О.

# 766
Това ще ние шести опит с два месеца прекъсване ....
Честно да ви кажа от края на май съм спряла срещи с бременни и приятелки с малки бебета става ми тъжно😔
Вие така ли сте?

# 767
Момичета, пуснах ЧХГ и прогестерон.
Споделете как ви се струва нивото на прогестерон, че ми е доста "боса" тема...

# 768
Супер е ЧХГ-то Tanq. Честито! Но само по себе си не говори кой знае какво, трябва да го пуснеш още веднъж след 48 часа, за да видиш как расте, ако желаеш разбира се. Прогестеронът също е много добре. Стискам палци за успешна и спокойна бременност. Hug

Mimi, нормално е да се чувстваш по този начин, аз лично минах през този етап. Но за да сме по-щастливи и да не се изолираме социално е добре да се опитаме да отработим тези емоции. Разбира се винаги е по-лесно да се каже, отколкото направи, но от личен опит за мен усилията си струваха. Сега се виждам с мои бременни приятелки и такива с малки деца спокойно и им се радвам, като правя усилие да разделя емоциите които изпитвам към себе си, тъгата че не мога да имам дете, и емоциите които изпитвам към приятелките си, а именно радостта, че на тях се е случило толкова хубаво нещо. Правя едно упражнение, може да ви се стори смешно, но когато се виждам с тях и ги питам как са, какво им се случва и т.н. се опитвам да си представя, че още другия месец ще забременея и в момента черпя опит за бъдещата ми бременност и раждане. Разбира се ясно ми е, че при мен няма да са точно така нещата, но пък наистина се научават някои полезни работи. Единственото което не ми харесва да правя е когато няколко на брой от моите приятелки с деца/бременни си уговорят среща заедно, да се включвам и аз, защото обикновено темите, които се завъртат са около техните проблеми с бременността и децата, ама не като нашите, ами от онези садартните, как ти е тежко с големия корем, става ти лошо, детето как не спи и се буди нощем, и т.н....Някак ме успокоява, че още нямам деца и мога да се радвам на свободата си да нямам такива проблеми вместо да си мисля, как на мен никога няма да ми се случи. Между другото тези дни роди една от най-близките ми приятелки и много се зарадвах за нея, даже тайно се надявам да прави погача и да успея да отида. Гушкането на бебенца много ме зарежда.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 13:15 от S.G.C.

# 769
Да се включа и аз след 2 месеца само четене.
Първо, честито на всички момичета с + тестове! Желая ви лека бременност и до щастлив финал да бъде!
Аз не чакам цикъл в края на седмицата. Бяхме на почивка точно по време на О, та се надяваме и ние на морски дарове. Grinning
Точно преди почивката ММ пуска спермограма (най-накрая се престраши, добре че кума ни му обясни процедурата). Резултатите са нормозооспермия, но с намален обем. Аз все пак съм позитивна, тъй като на нас ни трябва един упорит плувец, а и урологът/андрологът на ММ му каза, че не е зле и му предписа някакви добавки. Дали сте се сблъсквали с хиповолемия и какво друго бихме могли да направим, за да повишим обема?

# 770
Момичета за анти - Ха в болница Токуда трябва ли да запазя час за лабораторията.

Таня за прогестерона има скала 2 страници назад.

# 771
Момичета, ужасно съм притеснена....Вече втори цикъл след аборта ми идва с 4 ДНИ ПО-РАНО! Аз, която винаги съм от закъсняващите. Засекох овулация с лентички на 29.07 и очаквах Ц на 12.08. Обаче преди малко отивам до тоалетната и направо се изля червенокафяво. Обикновено така ми започва, предполагам утре ще тръгне ярка кръв. Нямам никакви симптоми, освен лека болка в кръста. Никакво предупреждание, нищо, освен че вчера вечерта имах 37 С температура. Звънях на д-р Сенкова да си запазя час да ме види, но още не вдигат. Много съм притеснена, че вече втори месец уж засичам овулация, знам че след 14 дни трябва да ми дойде, а то идва след 10-12 дни. Никога не съм имала проблеми с лутеалната фаза. Някой знае ли от какво може да е ?
П.С. Този месец съм изпила 10 табл FH Pro в който има Мио-инозитол, а вчера пих един Мелатонин, но се съмнявам такова количество добавки да ми се отрази. 

# 772
Минзухар, за Анти Ха не е нужно да запазваш час. Трябва да си била инжекция 4 часа преди взимането на кръв. Аз си биех в 4 и към 8 бях в Токуда.

# 773
So close а чака ли се много, или директно казваш, че си за анти ха. Защото имам и други изследвания от др Дойчиновски и ще взема направление за ЖК и тях да пусна наведнъж и да се приключва 😂смляха ме от изследвания...

# 774
  • София
Салсера, ще ти върнат обаждане и аз ги почаках малко.
Аз съм сигурна, че усетих О на 26ти, и чаках утре да тръгне, ама ей на снощи почна да зацапва ... В четвъртък ще видим какво ще правим и дали ще правим нещо...

# 775
Минзухар, не се чака, само понякога има опашка, ама бързо минава. Ако ти е зле, кажи, че си бременна да те пуснат, мен ме пускаха вече с личащ си корем или дори с по-малък, когато имаше и други бременни. Жената от регистратура понякога казва хората с предимство да минат напред.

Резултатите излизат бързо, май в същия ден.

# 776
Салсера, ще ти върнат обаждане и аз ги почаках малко.
Аз съм сигурна, че усетих О на 26ти, и чаках утре да тръгне, ама ей на снощи почна да зацапва ... В четвъртък ще видим какво ще правим и дали ще правим нещо...

Нещо сме се сбъгясали. Аз си записах час за 15-ти, трябвало да мине Ц за да ме видят (след СА)

# 777
  • Замък сред облаците
Салсера, първите пъти като пих инозитол преди 2г (инофолик комби) пиех само по 1 таблетка в продължение на 2 седмици и пак ми скъсяваше цикъла с 3-4 дни.

Сега ще видим, чакам МЦ тия дни да видим на кой ден ще дойде, за да почна инозитола. Предния беше на 35, днес е 33.
Следенето на О е пълен провал, с детето постоянно забравям или не успявам да се тествам, защото е в период на тръшкане като изляза от стаята.

# 778
Mimi, аз имам доста приятелки, на които предстои раждане и съм доста дистанцирана. Изобщо не се интересувам от тяхната бременност така както те са се интересували от моята примерно, защото ми е много болезнено. Иначе не страня от бебета, ако са по-големи - 4-5 месеца. Преди това ми е много трудно, докато се навия да се видя с някоя наскоро родила мама… хубавото е, че и на тях не им е до виждане толкова скоро след раждане.

# 779
АА, много се надявам да е от добавките. Сетих се, че и този месец започнах едни хапчета с канела за нормализиране на кръвната захар, а то канелата не предизвикваше ли цикъла? Преди време май съм чела, макар че на мен много ми помага за захарта. Ще си пусна и хормони на 2-ри ден да видя да не е там нещо, ама да, сума ти жени тука ни се разбърка Ц след аборт. На тези, дето им беше къс или нормален се удължи, на такива, дето ни беше дълъг се скъси. Ще помоля д-р Стойчева или д-р Сенкова да ми проследят О в този цикъл, за да знам дали наистина има такава.
А възможно ли е ЗФ да се спука и затова да дойде по-рано? Т.е. този ЗФ, ако е идвал от предишен Ц или от този и не се е спукал по време на О, какво се случва с него и кога тялото знае, че ще дойде Ц като реално не е имало О?

Общи условия

Активация на акаунт