Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 656
  • 857
  •   1
Отговори
# 780
Момичета бях на доки, каза че вижда някаква преграда на матката, хайде моята матка е двурога , че е двурога и лекарите в Турция казаха, че масово при жените го има това и има забременели така, дали това се вижда? Или какво може да е друго?

# 781
  • Замък сред облаците
Обожавам канела, Салсера, често готвя с нея, не съм забелязала да променя цикъла. Според мен е малко като митовете с вит Ц. За захарта иначе помага, но пък нормализираш ли КЗ, това вече влияе на дейността на яйчниците.

# 782
Обожавам канела, Салсера, често готвя с нея, не съм забелязала да променя цикъла. Според мен е малко като митовете с вит Ц. За захарта иначе помага, но пък нормализираш ли КЗ, това вече влияе на дейността на яйчниците.
Преди лапарото, понеже ми закъсняваше, а уж трябваше да е след цикъл, 2 дни преди операцията точно с канела и вит.Ц си го предизвиках, но не знам кое точно подейства 🤣, но факт е че 2 часа след канелата ми дойде..Та не знам дали е мит, но със сигурност си е до организъм.

# 783
  • Замък сред облаците
Съвпадение…. Нали се сещаш, че трябва да е паднал прогестерона, за да тръгне кървенето. А канелата е сред подправките предизвикващи маточни контракции, затова е сред подправките където трябва да се внимава при бременност.
Та, отнякъде тръгва погрешно информацията.

А вит Ц има кръвоспиращо и затягащо действие, та си е съвсем градски мит от недоразбрали…

# 784
  • София
Вит Ц не отлагаше ли цикъла? Че аз един път с него се мъчих и отлагах, даже почти успях на едно море, дали е било от него не знам.

# 785
Аз имам леки контракции в матката и се появиха болки в кръста това дали е окей? 1 седмица преди очаквания цикъл съм знам, че се панирам за всичко ама въпреки, че имам лекарства пак ми е не спокойно.

# 786
  • София
Какъв цикъл Минузхар? Та ти не си ли 7ма седмица вече?

# 787
Да да, има в предвид че съм около датата на М, и си има риск от спонтанен. Или аз влизам във филма 😂.

# 788
  • Замък сред облаците
Преди датата обичайния МЦ визира, нали и такива митове се ширят че ти зацапвало около датата за М в първи триместър. Че и лекари ги повтарят. То зацапване може да има заради още незаетата лигавица ама не е свързано с датата.

Около датата за М няма риск от спонтанен. Стига глупости!

# 789
  • София
Оф това са пълни глупости, пий си но шпа, пий вода, почивай

# 790
Канелата действа съдоразширяващо , използва се като бърза помощ при високо кръвно . ММ от скоро е хипертоник и първоначално беше винаги с пакетче канела в него .
Вит. Ц има обратното действие . С него се намалява кървенето и измества менструация  . Но съм чела , че в определена доза може да има обратен ефект .
Минзухарче , аз бях с контракции и дори зацапвания през целите бременности със синовете ми . Много е стресиращо , но за щастие се оказа просто чувствителна матка и от всичко можеше да се раздразни .
Искам да кажа , че често се случва една Б да не е по мед и масло .
Почивка , лекарства , положителни мисли и палчета ! Simple Smile

# 791
По приложение трябва да съм в цикъл в четвъртък ама дали
Снощи се събидх към 4 от адски болки в яйчници сякаш
Една такава болка усетих един път като следях ову при аг,но то толкова късна О едва ли е
Днес се чувствам ужасно,на обяд мъжа ми ми беше сложил едни домашни телешки кюфтенца които по принцип обожавам, но само като понечих да сложа хапка и ми се догади
Не съм от жените, на които да им се гади
Не искам да търся симптоми и после да страдам
Снощи се видяхме с приятели които нямат деца,за момента се въздържат
Отдавна не съм се чувствала толкова добре да се видя с хора,които да питат "Е,няма ли нещо"
За себе си разбрах че не мога да съм себе си вече около приятелките ми с деца с изключение на приятелката от детството ми,която по скоро имам за сестра
Напрягам се,хем бе искам да казвам какво и как,а те като почнат да разпитват и мен това още повече не напряга
След вечерята навън Мм каза,че му е по приятно да излиза с такива хора и да правим секс след това ,отколкото с другите с бебета,после секса му бил друг щото и той го мислил
Дали не се побъркваме, вие чувствали ли сте такива смесени емоции до такава степен че да не знаете какво и как да кажете
P.s
Бях на ортопед ,които каза че ставите са добре, кръста не ставал за нищо но се учуди че ефекта от хапчета,инжекции ,физиотерапия и балнеолечение минава толкова скоро
Според него има нещо което там не е излекувано а само го подтискаме
И като си вкарах едни филми за органите в малкия таз...

# 792
Минзухар, и аз бях с такива спазми, изписаха ми но шпа, 3 пъти на ден по 1. Спокойно.

# 793
Реджина , рентген на сакроилиачни стави правен ли е ?
По-назад в темата мернах , че са те изследвали и за Бехтерев , но бях на вън с малкия и изпуснах дискусията .

# 794
А възможно ли е ЗФ да се спука и затова да дойде по-рано?

Да, това е един от вариантите

Общи условия

Активация на акаунт