Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 669
  • 857
  •   1
Отговори
# 795
Минзухар, ти нали имаше още като направи теста закъснение, каква дата? Датата за М е около 4-5 г.с, в зависимост от овулацията. Не се филмирай, спазми може да се получат от чувствителна матка, а ако са усещания като при ПМС тогава са съвсем нормални. Също така боцкания и разтягане на матката, чувството е сякаш има две куки на матката, които искат да се закачат за хълбоците. Но шпа 3 по 2 пиех аз, но това доктор го решава.  

Реджина, около цикъл ли си? Понякога болките в Я са силни около Ц или О. Излизайте само с хора, които ви карат да се чувствате добре. За щастие никога не сме имали приятели, които задават неудобни въпроси, по-скоро роднини, но щом не се чувствате добре сред семейства с деца, не сте длъжни да се виждате с тях. Аз след поредицата ни неуспешни Б, следене на овулации, стимулации ,  инжекции, общувам само с хора, които са минали и минават през това.

Одри, дано е това, че варианта със скъсена ЛФ не ме устройва, макар че 10-12 дни едва ли е много скъсена, ама си искам нормалния цикъл Simple Smile

Светослава, тази преграда се нарича септум. При мен беше много силна изразен, почти на две ми разделяше матката. Т.к. няколко доктора ми казаха, че би могла да създаде проблем при износването ми правиха хистероскопия. Вече е нормална. Вижда се, но на добър ехограф и от добър лекар. Не е проблем за забременяването, но за износване може да бъде, зависи колко е голям септума.

# 796
Минзухар, ти нали имаше още като направи теста закъснение, каква дата? Датата за М е около 4-5 г.с, в зависимост от овулацията. Не се филмирай, спазми може да се получат от чувствителна матка, а ако са усещания като при ПМС тогава са съвсем нормални. Също така боцкания и разтягане на матката, чувството е сякаш има две куки на матката, които искат да се закачат за хълбоците. Но шпа 3 по 2 пиех аз, но това доктор го решава.  

Реджина, около цикъл ли си? Понякога болките в Я са силни около Ц или О. Излизайте само с хора, които ви карат да се чувствате добре. За щастие никога не сме имали приятели, които задават неудобни въпроси, по-скоро роднини, но щом не се чувствате добре сред семейства с деца, не сте длъжни да се виждате с тях. Аз след поредицата ни неуспешни Б, следене на овулации, стимулации ,  инжекции, общувам само с хора, които са минали и минават през това.

Одри, дано е това, че варианта със скъсена ЛФ не ме устройва, макар че 10-12 дни едва ли е много скъсена, ама си искам нормалния цикъл Simple Smile

Светослава, тази преграда се нарича септум. При мен беше много силна изразен, почти на две ми разделяше матката. Т.к. няколко доктора ми казаха, че би могла да създаде проблем при износването ми правиха хистероскопия. Вече е нормална. Вижда се, но на добър ехограф и от добър лекар. Не е проблем за забременяването, но за износване може да бъде, зависи колко е голям септума.
Добре де този септум не беше ли вроден? До сега съм била при толкова добри лекари как пък никой нищо не каза, от вчера ли дойде?🙄 това ми е най-интересно..... + това имам две ЦС

# 797
Светослава, да вродено е. Е, на мен за 20 години ходене по лекари и следене за стимулация през два дни, големия доктор не я видял, че и ми направи транфер на двурога матка. После ходих още при няколко доктора, единия професор и всеки казваше, ааа то е много леко, сърцевидна била, Т-образна била, е като отидох при д-р Калчев и видях на ехографа за какво става въпрос щях да падна. Затова казвам, че ехографа му е извънземен, много е важно с каква техника се работи. Не ми е целта да го хваля, защото после и при д-р Сенкова го видя, но как пък никой от прехвалените доктори не го видя за толкова гледане. Ще прозвучи смешно, но по едно време си свалях бельото по-често пред доктори, отколкото пред мъжа ми.

# 798
Светослава, да вродено е. Е, на мен за 20 години ходене по лекари и следене за стимулация през два дни, големия доктор не я видял, че и ми направи транфер на двурога матка. После ходих още при няколко доктора, единия професор и всеки казваше, ааа то е много леко, сърцевидна била, Т-образна била, е като отидох при д-р Калчев и видях на ехографа за какво става въпрос щях да падна. Затова казвам, че ехографа му е извънземен, много е важно с каква техника се работи. Не ми е целта да го хваля, защото после и при д-р Сенкова го видя, но как пък никой от прехвалените доктори не го видя за толкова гледане. Ще прозвучи смешно, но по едно време си свалях бельото по-често пред доктори, отколкото пред мъжа ми.
В Истанбул съм била и в София при Ковачев, никой не ми е споменал за това нещо🫤🙄 Ядосах се сега....

# 799
Реджина , рентген на сакроилиачни стави правен ли е ?
По-назад в темата мернах , че са те изследвали и за Бехтерев , но бях на вън с малкия и изпуснах дискусията .

Имам ренген на тазобедрени и ямр на тазобедрени също
Мислех че там се яиждат и сакроилачни или си трябва отделно да се погледне тази част само за да се разбере дали пък не е в тях проблема

# 800
Надявах се на добри новини или поне темата да свърши преди прегледа ми, че да си видя отново името в списъка със зарадвалите ни момичета, но за съжаление не се получи.. Разписвам се с втори неуспех.. Днес вечерта на прегледа нищо не се видя и АГ-то ми каза спешно да пусна ЧХГ още веднъж. Резултатите тъкмо излязоха и ЧХГ-то е паднало от 300 в петък сутрин на 277 сега. След 3 дена трябва отново да го пусна и в неделя пак ме вика на преглед.

# 801
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Файона…. Ако не е стигало над 400, се води БХ, мисля че Шантал беше уточнила.
Ти беше с ИР, нали? Може би е добре да идеш на обстойни изследвания при ендокринолог и мъжът ти да пусне спермограма също…

# 802
Ех, Файона, много съжалявам, че така са се развили нещата. 🥺

# 803
Съжалявам,  Файона, силно гуш ❤️

# 804
Да, и аз предполагах, че БХ се води, дори си мислех, че всичко, което не е стигнало до визуализация попада в тази категория. Имам ИР, макар че от 4 месеца насам държа ХОМА индекса под 2.5. Контролата ми е следващия месец, заедно с всички други хормони. Явно ММ ще пуска спермограма, този път няма да му се размине.

# 805
  • София
Fayona , еххх,съжалявам 😣 
Точно и аз пишех,че е биохимична това,с предната кухо яйце ли беше?Поне ще си дойде просто един обилен цикъл,без интервенции и ненужни тревоги поне в отношение на изчистването.

Светослава , на мен ми правиха хистероскопия (Калчев ) за някакъв малък септум,даже не знам от днешна гледна точка нужно ли беше ,но ... мина леко и бързо.Всички зависи колко е голям.
На Salsera обаче си беше бая преградена и просто съм изумена как досега никой не й беше казал.

Reginasr ,виждате се с хора,с който ви е приятно.Мъжа ми изобщо не го информирам кога ми е овулацията,дори не знае кога правя тестовете,схемите са само в моята глава.Гледям да не го обременявам и него с  информация.

минзухар ,ти първа ще имаш усещания от този тип.Дърпания,напрежение ... в матката е бедствие в момента .
Можеш да пиеш Но шпа до 3 по 2 на ден

# 806
Много съжалявам, Fayona, изпращам ти положителна енергия и прегръдка. Вярвам, че следващия път ще бъде успешен. Disappointed

# 807
  • София
Ех Файонка 😞. Аз бях преди сина ми по същия начин... Мисед, БХ и след няколко месеца вече имаше успех. Натискай ТМ и продължавате напред!

# 808
Съжалявам, Fayona. 🥺❤ Чувала съм, че след БХ има по-голям шанс. Може да е стъпка към успеха.

# 809
Файонка съжалявам 😔❤️

Общи условия

Активация на акаунт