Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Благуна, пуши ли сладураната на тези снимки? Много ще ме разочарова..

# 691
Пуши .. тя отдавна.Даже на партито за края на сезона я бяха хванали пак и как си разменят кутия с цигари с Мерт.

# 692
  • София
Афра излиза с танцова стъпка от болницата
https://twitter.com/nisawaq_/status/1696159839003500948
Снимките там са приключили днес, говори се, че от утре ще снимат в имениято, но дали е така...
Какво прави цялата рода в болницата? Каквото правеше в съда … зяпа 🤦
Хахаха, много точно написано JoyJoyJoy

# 693
Рени JoyJoyJoy писна ли ти да ме четеш през пост с чуденката за роднините?

Да, Вики, Афра пуши и то май доста, ако правилно си спомням от партито, но пък тогава в такава простотия ги забъркаха, че като нищо от нерви е палила цигара от цигара.
В Турция, като че ли доста се пуши.

Имам чувството, че по покривите дебнат да снимат. Ще ги прибрат утре в имението и ще ги видя, какво ще снимат.

# 694
  • София

Имам чувството, че по покривите дебнат да снимат. Ще ги прибрат утре в имението и ще ги видя, какво ще снимат.

Е как, те нонстоп обикалят с лодки около него, тях не знам как ще ги спират Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Излезе спойлер, че освен сватба ще има и меден месец. Дано този, дето го е пуснал не е прекалил с фантазиите... Явно го смятат за достоверен източник в туитър, защото настана голям купон Beers

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 18:28 от MysteryG

# 695
  • Дъблин
От толкова много драми и кървища май ще пропуснат да празнуват 1 година от сватбата си Сейфер.... Ама аз незабравям така лесно Simple Smile

Глупости, просто сега гледам първи епизод и се сетих, че е май е около тази дата май се жениха

# 696
  • Яко в Матрицата...
Нее Joy Сега успях да се включа. Аз също не разбирам как в турските сериали де що има роднини и познати, комшии и прочие са се събрали или пред районното, или пред интензивното. Так недоумявах и какво правят всички на делото, начело с онова куку семейство.

Суна е ясно защо е там, най-близкият човек на Сейран. Но всички други са абсолютно излишни. Ама нали им плащат пари на тия актьори, ще ги ползват за статисти Wink

# 697
  • Дъблин
Ренкаааааааа Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 698
Нее Joy Сега успях да се включа. Аз също не разбирам как в турските сериали де що има роднини и познати, комшии и прочие са се събрали или пред районното, или пред интензивното. Так недоумявах и какво правят всички на делото, начело с онова куку семейство.

Суна е ясно защо е там, най-близкият човек на Сейран. Но всички други са абсолютно излишни. Ама нали им плащат пари на тия актьори, ще ги ползват за статисти Wink

Суна ,че е най-близка на Сейран е вярно , но нали не мислиш че на Сафетови  им пука . Аз това се питам  , как така са я оставили и са избягали без нея. Надявам се на логично обяснение .

А защо всички са там ?! Ами то ако гледаш сериалите им ,всички толкова се обичат , толкова се подкрепят, прощават.  Дори враговете при нужда забравят да се мразят. Особено ако става въпрос за болница.
Не като нас /българите/ като мразим - мразим , като обичаме - обичаме.  Няма 6-5 . Всичко е на макс. Поне по мои наблюдения.

По повод цигарите. И двамата пушат .

# 699
  • Яко в Матрицата...
Ками, можеха да оставят Сафет младши и във втория сезон, той за какво да бяга? Ама …

# 700
Да пофантазирам малко и аз относно продължението...предполагам, че Абидин ще се появи и ще занесе Ферит в болницата. Семейството на Сейран ще отиде в болницата, за да се уверят, че Сейран е добре, така мисля и за присъствието на Суна. Прилошаването на лелята го виждам като предчувствие за нещо лошо. Мисля, че дедето ще се задейства, става въпрос за внука му, Търо наистина може да избяга, но не ми се вярва дърт Сафетко да бяга, най-много да си тегли куршума, инак ще му го тегли Халис. За скок във времето, дано да има, ми се ще да е докато Ферит е в болницата и се оправя. Все си мисля, че дъщерята на Халис ще е справедлива и ще е за любовта на СейФер. Може сина й да е лош, но заради имането. Ще им излязат игричките на Корханови, а Султан ще се изправи пред себе си заради детето си.

# 701
За мен Сафет младши , е много колоритен образ, различен , нетипичен. С една дума - интересен. Имаше още хляб в него , както и в образа на затвореното момиче. Там така и нищо не разбрах , жена ли му е , приятелка ли. Защо я държат на хапчета - да не избяга ли , да не издаде нещо ли. Можеха да развият тази линия.

Една от бомбите за мен ще е Султан. Поне така очаквам. Как и кога ще се разкрие връзката и с Ферит ? Как ще приеме това  Сейран ? Ще започнат ли  пак скандали , викове /нали е драма/ .С нейната ревност , като нищо ще забегне нанякъде. Защото ,колкото и да говорим , че това е миналото му преди нея , си е много гадно /поне за мен/. Само като се сетя как го опипва и моли да продължат както преди и .....похотливите и погледи   и галене на боксерките   брррр. За детето не искам и да мисля ,че е негово.
 Но да видим , как ще впишат новите герои  в историята.Да не вземе братчеда  англичанин да и помогне в бягството. Взема наследството , взема Сейран  и ......в Лондон. Трябва да има интрига. Не искам да се превръща в ромком.
 Пепел ми на клавиатурата !
Добре , че само си фантазирам ! И добре , че обикновено нищо не познавам.

# 702
Може пък Суна да е останала, защото Абидин все пак се е сетил, че е много влюбен в нея и да я е отвлякъл. А останалата част от фамилията е избягала. Саффет сигурно ще страда, но Търо ще му намести чакрите и точка. Това със забягването на фамилията май пак ние си го измислихме. Кой знае, може пък сценаристите да измсилят нещо супер интересно Joy
Има логика новата леля да е бяла и добра, след като толкова години не се е активирала да си търси правата, да видим с какви моитви ще ги докарат точно сега. Братчеда има гаднярско излъчване и хич не мога да си го представя душко добродушко, подкрепящ и помагащ на Ферит.
Интересно ми е Казъм пак ли ще е клоун или ще пребива наред. Дано да няма толкова насилие във втори сезон. Онзи откачалник по едно време беше напаравил сериала непоносим за гледане. Такива побоища и тормоз.... Sad

# 703
И за мен насилието беше в повече , но щом са го обявили за драма , аз очаквам драма.Иначе ще си избера  една ромком от тия летните , дето нямат и 3 % рейт. Напълно разтоварващо , без очаквания , без размисли. Ама нееее. Драма да има. Затова и ми държи интереса.
Затова очаквам новите герои , да са достойни заместници на старите злодеи. Не може само цветя и рози .
Започват нови сериали , с добри актьори с твърда фенска маса. Дано си запазим позициите в петък вечер.

# 704
  • Дъблин
Това за Султан, няма да е изненада за мен. Аз от както го загледам дизито, все ми е в главата тя и нейното малко дете - Фарат /нали така се казва? /. Тя ще е причината да се скарат СейФер, а и може да се разделят за един период от време. ПОвече разводи няма да има... ноо съм убедена, че Султан ще предизвика отново ревността на Сейран.
Дали това е дете на Ферит... съмнява ме.. според мен предният сценарист нарочно пускаше такива намеци. Дали ще се ползва сега малкото за причина за кавги - ооо да да и още как.

Тази новата която ще идва - ами тя май ще е на страната на СейФер и ако е така....аз искамд а гледам как Ифакат се дави в злобата си.

Мен по интерсно сега ми е Гюлгюн. След като се съвземе малко, какво ще направи с Орхан? Ще се бори с него или ще каже, до тук и ще се изнесе. Може и на нея да и намерят някой нов любим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт