WIZZAIR - 45

• 47 126
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Чак за догодина лятото промени винаги са възможни

# 376
Заинтригувах се и отворих да погледна какво се случва с коледните, щом вече са пуснати летните за догодина...
Ами... по 500+ лв на посока с уиз дискаунт. Unamused Заключение: коледните се купуват още май месец. Или се купуват с конкуренцията юли/август месец.

# 377
  • София
Според мен не са особено сигурни летните разписания толкова рано. Аз преди 2 години исках да купя билети за Санторини за лятото. Добре, че изчаках. Имаше разписание и цени до Коледа и после отмениха дестинацията.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 08:12 от миленка_д

# 378
Заинтригувах се и отворих да погледна какво се случва с коледните, щом вече са пуснати летните за догодина...
Ами... по 500+ лв на посока с уиз дискаунт. Unamused Заключение: коледните се купуват още май месец. Или се купуват с конкуренцията юли/август месец.
Изчакайте с коледните билети. Около месец и половина преди полетите цените намаляват. Едва ли ще станат съвсем ниски, но падат почти наполовина и повече понякога.

# 379
Макар че вече си купих от конкуренцията, чакам аз... Ще ги следя още... Wink
Следя ги от няколко месеца... Само нагоре вървят...

# 380
За Коледа това с намаляването на цените го няма. Ако няма празници се случва, да, но за Коледа, абсурд. Единствено при голям късмет някой да си промени полета или нещо такова...

# 381
В последните 6-7 години винаги летя с Уиз през декември, но уточнявам - до Лутън. И винаги цените са най-ниски в началото и до средата на ноември. Летяла съм и в средата на декември и съвсем близо до празниците.

Ако с други дестинации не е така, значи съм ви подвела.

# 382
  • София...........
Здравейте
Купих билети до Абу Даби и обратно с Флекс, но не ги купих двупосочно , а първо София- Абу Даби още преди 2 месеца и сега началото на септември, когато пуснаха пролет-лято 2024 купих обратния полет.
Полета на отиване беше променен с ден по-рано, а сега виждам , че оня ден е променен с още 6 дни по-рано , полета за връщане са ми пратили, че се отменя.
Влизам в сайта на wizz и няма полети след 30 март… Пробвах и виждам , че другите дестинации си има дати за полети април, май …
Някой наясно ли е? Да не би въобще да отменят от април месец полети до там?
Към момента нищо не пипам по резервациите и опциите , които ми предлагат.
Да правя ли нещо или да чакам (да няма срок в избора ми)? И за двата полета имам флекс.
Благодаря 🌺

# 383
няма срок, до три часа преди полета можеш да правиш промени
изчакай да видиш дали няма пак да пуснат полети след 30 март
те не казват като отменят дестинации, от опит се познава

# 384
И винаги цените са най-ниски в началото и до средата на ноември. Летяла съм и в средата на декември и съвсем близо до празниците.
Не е въпрос на дестинация. Последната седмица на декември (след 20.12) цените растат светкавично нагоре. Все едно не е лоу коуст компания. Въпросът тук е от коя покупна дата почват да вървят нагоре и коя е мин. цена за тези билети. Кога трябва да се купят, за да се вземат на минимална цена.

Като стане ноември пак ще ги проверя...

# 385
Според мен цените се качват според натоварването, няма как да ти се даде точна дата. Отделно те си намаляват ако не са продадени достатъчно билети, но точно за Коледа това няма да се случи. И точно това е лоу-кост модела, никой не е обещавал постоянно ниски цени.

плащал съм по 500 лв за билет на 16 декември, защото никоя друга компания нямаше свободни места, а моите бяха от последните.

# 386
  • Пловдив
Здравейте! Имам въпрос : може ли да взема лекарства( по-скоро хранителни добавки- като вит. Д) в малка кутия за лекарства , в която се слагат хапчетата по дни? Ще ми трябват за 5 дни и ни искам да вземам цели опаковки.  Дали ще има проблем?

# 387
Можеш, но си носи листовката.

# 388
  • ново
И по-нагоре писахме, няма проблем да се носят лекарства,

# 389
И за какво да носи листовка?

Общи условия

Активация на акаунт