WIZZAIR - 45

• 45 771
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, имам питане - дали има шанс цената за приорити да спадне с наближаване на датата на полета?

# 406
Здравейте, имам питане - дали има шанс цената за приорити да спадне с наближаване на датата на полета?

Няма, само се покачва.

# 407
  • Бургас
Преди няколко дни пътувахме до Болоня и през приложението три дни преди полета  взех приорити на 58 лв. в едната посока, което беше стигнало до 90 лв. Странно беше, че се сменяха цените при всяко влизане. Не знам дали е много изгодно, но аз имах точки и ми стигнаха точно.

# 408
Благодаря! И аз на нещо такова се надявам, 89 лв. в посока за приорити ми се струва доста…

# 409
Приорити се купува заедно с билета, после е винаги по-скъпо или най-много равно. Сметките за багажа при тези и онези явно трябва да се правят предварително.

# 410
За инфо - цените към момента и към периода на закупуване са едни и същи - високи…няма промяна. Точно защото при покупката бяха високи реших да чакам Simple Smile

# 411
Здравейте!
Аналогов фотоапарат трябва ли да се изважда от ръчния багаж при проверка на багажа?
Предварително благодаря!

# 412
Принципно не, но винаги може да се наложи да покажете нещо, ако изглежда странно на рентгена. Показвал съм обектив например, ама само веднъж беше.

# 413
  • Балчик
Закупила съм билети през август, с две места, едно до друго. По-късно смениха типа на самолета и ми предложиха други места, пак едно до друго. До снощи. Сега вече сме на различни редове! Чекирани сме, но бордни карти нямаме, ще ни ги издадат на летището. Съответно в разпечатката ми не са посочени места, само в приложението ги виждам и във фактурата, първоначалните. Имат ли право да ни разместват? Пак са сменили типа на самолета. Опцията да купя други места не е вариант, откъде накъде ще им плащам пак!!! Полетът е тази вечер.

# 414
Обадете се на безплатния им телефон.

# 415
Обадете се още разберете какво е станало. Ако сменят самолета могат да ви разместят.

# 416
Е ако е платила за места първоначално, не мисля, че трябва да се плаща пак при нов самолет. Не ми звучи логично

# 417
Не съм казал, че трябва да плаща, но ако е сменен самолета с друг с различен брой места няма как да останат същите. Надали можеш да си избереш нови места от сайта безплатно, то е по-лесно да пробваш отколкото да питаш, така че приемаме, че е пробвала.

# 418
  • София
Имам аналогична ситуация за края на октомври-смениха датата за полет на връщане и закупените места(на доста висока цена) бяха анулирани заменени с най-евтините възможни. Изчетох регламента и там изрично е записано, че местата не се запазват. Ако искаш различни от предложените-ги заплащаш наново, без компенсация за анулирани те.
Безумно звучи, но е факт!
 Ако някой има идея или опит в подобна ситуация, която да е завършила успешно, моля да се включи. Аз пих една студена вода за 240лева.

# 419
Къде го пише това за местата, че се плащат отново? Че не се запазват е ясно.
Искай си нови места без заплащане. Ако чак толкова те отсвирят - КЗП, съд, студена вода, избор има.
Аз лично гледам да плащам за колкото е възможно по-малко излишни неща, та места - само в мнооого краен случай. А скъпи места - никога.

Общи условия

Активация на акаунт