WIZZAIR - 45

• 46 371
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Ръкопляскания  чух за пръв път в годините, когато за мен пътуванията бяха нещо извънредно. В Austrian airlines, и ако не се лъжа, вътрешна линия. В крайна сметка, дори и да е селско (балканско), може би не трябва да сме критични към жест на благодарност и одобрение за добре свършената работа.

# 76
  • Балчик
Аз пък от пилот знам, че са обидни ръкоплясканията за тях. Все едно са се чудили -  ще може ли да кацне или не, подлагат на съмнение професионализма им. Никога не ръкопляскам.

# 77
Интересно наблюдение. И трите народа (българи, испанци и италианци) обичат да пляскат за похвала/добро изпълнение и да използват думата "браво" (испанците - "оле"). Simple Smile
Пилотите няма какво да се обиждат, ами да се радват на аплодисментите.

# 78
Има ли начин да разбера от кой терминал излита самолета ми като нямам бордна карта.

# 79
  • София
Има ли начин да разбера от кой терминал излита самолета ми като нямам бордна карта.

Да, от сайта на летището.

# 80
Какво обидно има в ръкопляскането? Това е изразяване на мнение-положително ( не е агресия). Изразяване на емоция-по български. Не е задължително да се сравняваме с другите. Просто го правим.
 * Аз никога не ръкопляскам, но не ме дразнят хората, които го правят.

# 81
Пилотите са там на работа, не изнасят представление, че да им се пляска. Обидно е, все едно се очаква да не се справят и ако успеят, заслужават похвала. Пляскате ли на касиерката в магазина като ви върне точно ресто? Има си норми на поведение, стига вече с това кое било българско и как сме се изразявали. Не е уместно.

# 82
Много хейт, много нещо в тази тема!
Българите какви били - а ние какви сме? Стига с това оплюване. Навсякъде всички се опитват да минат метър, стига да им мине номерът, независимо дали за българи или чужденци.

# 83
Чудя се в какво да напълня 100 ми вода на които имаме право в чекирания багаж и как ще ми стигне в самолета. Вие как процедирате и може ли да си носим храна в ръчния багаж-сандвичи, протеинови барове за из път

# 84
Чудя се в какво да напълня 100 ми вода на които имаме право в чекирания багаж и как ще ми стигне в самолета. Вие как процедирате и може ли да си носим храна в ръчния багаж-сандвичи, протеинови барове за из път
Храна си носете, а вода си купете от магазините преди изхода. Или си носете по-голямо празно шише и си налейте от тоалетната след проверката.

# 85
Храна може да си носите -сандвичи,кроасани,каквото си приготвите. Вода можете да си купите след като минете проверката или в самолета. Тези 100 мл течности са ако си носите в ръчния багаж парфюм,гримове и разни такива.

# 86
  • София
Храна си носете, но да не е течна или кремообразна.
За водата - винаги пътувам с празна бутилка 0.5 л. След проверка за сигурност си я пълня от чешмата в 00. Поне в София водата е добра за пиене.

# 87
silvi_7878 , Водата от тоалетната е с потресаващ вкус, не бих съветвала никой да я пие.
Ако имате шише с филтър, просто си го вземете и напълнете пак от там. Но поне ще е минала през филтъра водата.

# 88
Леле, никога не ми е минавало на ум да пия вода от чешмата в тоалетната. Винаги си взимам от магазинчетата след паспортен контрол. Но и обикновено това ми е най-ниския разход от тепърва започващото пътуване, та не го мисля толкова.

# 89
  • Burgas, Bulgaria
На някои летища (не в България)вече има филтрирана вода и ако имате празно шише си наливат.Обикновено има опашка пред тях и лесно се забелязват.

Общи условия

Активация на акаунт